asylum Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 преди 48 минути, Jake каза: Разбира се, че вече им отдавна. Тя е топ име години наред. Но реално скъпите клипове и "арт" започнаха след Галин. От евтина чалгарка, започна да го играе ВИП дама... или имаш тази класа или не, тя просто я няма. Тя па Гюра щото се е убила от класа. Смърди на кебапчета, бира и шкембе чорба. И пее за суджуци. преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза: 100 про Глора тая песен не може я изпя така въздействащо и с тази постановка. Винаги ми е била много зловеща в тоя клин. преди 23 минути, HIStory каза: Галена е топ от 2010-та, от Тихо ми пази насам и то пак с известни условности. Твърдо от 2012-та. Разликата е, че в първите 10 години от кариерата на Глория дебютираха и тя трябваше да се конкурира с Десислава, Камелия, Софка, Анелия, Емилия, Ивана, Гергана, Преслава и още стотина знайни и незнайни. Силните дебюти винаги предизвикват интерес за сметка на старите имена. Откакто Галена е топ (2) можеш ли да посочиш едно дебютирало силно женско име, еквивалент на горепосочвните? Лидия? Лорена? Малката??? Сравнявате ябълки с круши. Теди Александрова Джена Ариа май само тези преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза: Галин даже пусна п*рно с идеята да направи тотален скандал като Галена, но дори майка му и баща му не разбраха, че е преспал с жена. Те и техните не биха повервали. И кой би си пуснал доброволно Галин? ГАЛИН!? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 преди 27 минути, Jake каза: Да се пита човек къде отиде тази Глория и защо вече не прави такива песни ... Изпълнението е топ, няма какво да го коментирам. После обаче все ни набутваше ремикса на Феникс, а хората си харесваха оригинала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 преди 26 минути, HIStory каза: Баба ти Гло е само 12 години по-дърта от Галена, та тогава тя кво е? Леляк? и двете са 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 То честно казано през 2008 Пайнер бяха под Ара и Диапазон,които тогава пръскаха с хитове,камоли Галена тогава да е била някакъв топ. Добре че Дора им открадна Кости и Оцко,че Пайнер да си върне лидерските позиции. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза: Йорданка Христова кога ще се разпищоли с такъв ковренски хит? Талантът ѝ е достатъчен само да подрежда пурите на Фидел Кастро и да му скимти на уше. А талантът на Бона е да преджоби Фидел. преди 22 минути, Stela каза: Да се пита човек къде отиде тази Глория и защо вече не прави такива песни ... Изпълнението е топ, няма какво да го коментирам. После обаче все ни набутваше ремикса на Феникс, а хората си харесваха оригинала. Мутрата й взе акъла. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 преди 1 час, Stela каза: Подобни изказвания са смешни, недей... Наистина ли мислиш, че Галена няма възможност да издържа кариерата си със собствени средства, при положение, че има участия, хубав хонорар, рекламодатели с които работи и то на топ марки, приходи от ютуб, продажби, музикални права? Айде недейте с тия глупости. А и какво лошо има ако и помага финансово, нали са семейство? Дори да не и помага финансово за кариерата, има разлика да имаш човек до себе си, който да поема ежедневното финансиране на всичко, а не да чака на теб, като повечето и колежки, които има и по-зле, издържат цяла банда хрантутници. Нека сме реалисти. Отделно, дори Галин да и финансира изцяло кариерата, не е само да имаш пари. За разлика от други спонсорирани като Цура и Мара, Галена показва че знае как да харчи 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 преди 1 час, DevilWish каза: Какво става с Диона? Махнала е любимия псевдоним? Денислава Сашова · Последване 4 ч · Жълто пате Petio Civnev Жълт боклук ! 3 ч Отговор Silviya Yordanova Petio Civnev колко грубо 3 ч Отговор Petio Civnev Silviya Yordanova за това свлачище е малко даже Според поста, боядисал си е патката жълта ... надявам се сигнално жълта, за да се вижда сред естествения тен в тъмното, все пак клиентите си плащат за чик уит дик, а не да му гледат грозната мутра на Дион. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 преди 1 час, HIStory каза: Галена е топ от 2010-та, от Тихо ми пази насам и то пак с известни условности. Твърдо от 2012-та. Разликата е, че в първите 10 години от кариерата на Глория дебютираха и тя трябваше да се конкурира с Десислава, Камелия, Софка, Анелия, Емилия, Ивана, Гергана, Преслава и още стотина знайни и незнайни. Силните дебюти винаги предизвикват интерес за сметка на старите имена. Откакто Галена е топ (2) можеш ли да посочиш едно дебютирало силно женско име, еквивалент на горепосочвните? Лидия? Лорена? Малката??? Сравнявате ябълки с круши. Ваня Великова. Ани Принцес. Айлин. Анджи. Но най-вече преди 21 минути, DarkChild каза: А талантът на Бона е да преджоби Фидел. Мутрата й взе акъла. Мутрата няма как да вземе нещо, което тракториста никога не е имал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 @Andrew Cunanan. ами това с почти 2М в споти, а в тубата само 3.9М. Какви схеми се въртят. 🧐 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза: и двете са Защо обиждаш чичовците на баби? преди 7 часа , xroflx9 каза: То честно казано през 2008 Пайнер бяха под Ара и Диапазон,които тогава пръскаха с хитове,камоли Галена тогава да е била някакъв топ. Добре че Дора им открадна Кости и Оцко,че Пайнер да си върне лидерските позиции. Хит Диазепам! преди 7 часа , DarkChild каза: А талантът на Бона е да преджоби Фидел. Мутрата й взе акъла. Консперацеата твърди, че Гюр е била гръмната заедно с мутрата и Пайнер са я заменили с друга жена от Исперих. преди 7 часа , Lelqtian каза: Дори да не и помага финансово за кариерата, има разлика да имаш човек до себе си, който да поема ежедневното финансиране на всичко, а не да чака на теб, като повечето и колежки, които има и по-зле, издържат цяла банда хрантутници. Нека сме реалисти. Отделно, дори Галин да и финансира изцяло кариерата, не е само да имаш пари. За разлика от други спонсорирани като Цура и Мара, Галена показва че знае как да харчи Има си нюх жената. Много са разполагали с пари и са ги пропилявали тъпо. преди 7 часа , Lelqtian каза: Ваня Великова. Ани Принцес. Айлин. Анджи. Но най-вече Мутрата няма как да вземе нещо, което тракториста никога не е имал. Ей, Айлин не е гърмяла скоро! Време е да ги праща в аптеките Spoiler 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 2 часа , Willy каза: @Andrew Cunanan. ами това с почти 2М в споти, а в тубата само 3.9М. Какви схеми се въртят. 🧐 не знам, но често се наблюдават тези непропорционалности между гледания в ютюб и слушания в спотифай. Галин не беше ли купувал бясно за "Така, така" и там, та ни показа, че и там може да бъде манипулирано положението?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 айде и кали с офис аутфит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 @DarkChild 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 Есил май е време вече да слага очила с диоптър, защото докато си обработва снимките на телефона - не вижда какво и как пипа. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 То текст ли е, изпяване ли е, визия ли.... И този е баща, пълен сопол, мацката до него била винаги тясна... това не беше ли модерно преди 20 години да се пее. Един ден някой да пее за щерка му, че е тясна. Гнусен е, не знам Десислава как плаща за това, ама то на мама дИтету... какво да го правиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 39 минути, pacho каза: То текст ли е, изпяване ли е, визия ли.... И този е баща, пълен сопол, мацката до него била винаги тясна... това не беше ли модерно преди 20 години да се пее. Един ден някой да пее за щерка му, че е тясна. Гнусен е, не знам Десислава как плаща за това, ама то на мама дИтету... какво да го правиш. Тоз май не знае много къде се намира. Пак че си е с момичето, което му роди. Потресе ме когато беше с Деса при Цитиридис. "Страхотен" изказ и с кеф разказваше как ходел по клубовете и разправял, че е нейн син, демек да го наместят някъде без резервация и "вижте ме кой съм". Да не говорим, че до оня ден качваше сторита, че продава балони с райски газ (сигурно продължава, ма се крие). 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 Людмил е спечелил Дебют на Годината от Lifestyle Awards LYUDMIL (@lyudmil_official) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM lyudmil_official on July 21, 2025: "“Дебют на годината” 2025 🏆🎶 @tokichaprojects 🔼". 1 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 Коце утре на Кавали, Китен. На 24.07 с Лидия на Лав, Слънчев бряг. На 26.07 на Кавали, Приморско. И точно като ще почивам, той никъде не ходи. И това, ако е справедливо. 🙁 Аз все работя като той е някъде по морето........ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 Какво се пеело в индийската част на новата песен на Данна: Скъпи, това ли е магията на очите ти, о, Господи? Отново ме оставяш и разбиваш сърцето ми, какво да правя, о, Господи? Ти не знаеш, пази очите си. Или вземи сърцето ми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 Зарежи Коце, той е минало. гранд дамата па по новините: Серия от кражби и вандалски прояви в Габрово NOVA.BG Неизвестни лица разбиват автомобили и домове 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 21 минути, WindWalkerMonk каза: Зарежи Коце, той е минало. гранд дамата па по новините: Серия от кражби и вандалски прояви в Габрово NOVA.BG Неизвестни лица разбиват автомобили и домове Не е минало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 7 минути, Sunlight каза: Не е минало. Мани го, той вече не ни вълнува. Сега сме на друга вълна. Виж го, че никой не иска да му ходи на концерта бя? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 От малка с никой не деля, ля, ляля-ляляй С мене вкара си беля, ля, ляля-ляляй Плачеш, не мина, не спираш Лидокаина Четвърта, пета година да пишеш търсиш причина Много ме кефи. Покрай текстовете на Пашев научавам много нови лекарства. Изобщо не съм чувала за лидокаин. 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 3 минути, Sunlight каза: От малка с никой не деля, ля, ляля-ляляй С мене вкара си беля, ля, ляля-ляляй Плачеш, не мина, не спираш Лидокаина Четвърта, пета година да пишеш търсиш причина Много ме кефи. Покрай текстовете на Пашев научавам много нови лекарства. Изобщо не съм чувала за лидокаин. И ние научаваме така за теб ❤️ Ти си си истинска чалга звезда. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: И ние научаваме така за теб ❤️ Ти си си истинска чалга звезда. Хич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари