Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 48 минути, Jake каза:

Разбира се, че вече им отдавна. Тя е топ име години наред. Но реално скъпите клипове и "арт" започнаха след Галин. От евтина чалгарка, започна да го играе ВИП дама... или имаш тази класа или не, тя просто я няма. 

Тя па Гюра щото се е убила от класа. Смърди на кебапчета, бира и шкембе чорба. И пее за суджуци.

преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза:

100 про Глора тая песен не може я изпя така въздействащо и с тази постановка. 

Винаги ми е била много зловеща в тоя клин.

преди 23 минути, HIStory каза:

Галена е топ от 2010-та, от Тихо ми пази насам и то пак с известни условности. Твърдо от 2012-та. 

Разликата е, че в първите 10 години от кариерата на Глория дебютираха и тя трябваше да се конкурира с Десислава,  Камелия, Софка,  Анелия,  Емилия,  Ивана, Гергана,  Преслава и още стотина знайни и незнайни. Силните дебюти винаги предизвикват интерес за сметка на старите имена.

Откакто Галена е топ (2) можеш ли да посочиш едно дебютирало силно женско име, еквивалент на горепосочвните? Лидия? Лорена? Малката???

Сравнявате ябълки с круши.

Теди Александрова

Джена

Ариа

май само тези

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

Галин даже пусна п*рно с идеята да направи тотален скандал като Галена, но дори майка му и баща му не разбраха, че е преспал с жена. 

Те и техните не биха повервали. И кой би си пуснал доброволно Галин? ГАЛИН!? 

• Like 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 27 минути, Jake каза:

Да се пита човек къде отиде тази Глория и защо вече не прави такива песни ... Изпълнението е топ, няма какво да го коментирам. После обаче все ни набутваше ремикса на Феникс, а хората си харесваха оригинала.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, HIStory каза:

Баба ти Гло е само 12 години по-дърта от Галена, та тогава тя кво е? Леляк?

и двете са
chichovci.jpg

• Thanks 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

То честно казано през 2008 Пайнер бяха под Ара и Диапазон,които тогава пръскаха с хитове,камоли Галена тогава да е била някакъв топ. Добре че Дора им открадна Кости и Оцко,че Пайнер да си върне лидерските позиции.

• Like 4
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза:

Йорданка Христова кога ще се разпищоли с такъв ковренски хит?

Талантът ѝ е достатъчен само да подрежда пурите на Фидел Кастро и да му скимти на уше.

А талантът на Бона е да преджоби Фидел.

преди 22 минути, Stela каза:

Да се пита човек къде отиде тази Глория и защо вече не прави такива песни ... Изпълнението е топ, няма какво да го коментирам. После обаче все ни набутваше ремикса на Феникс, а хората си харесваха оригинала.

Мутрата й взе акъла.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Stela каза:

Подобни изказвания са смешни, недей... Наистина ли мислиш, че Галена няма възможност да издържа кариерата си със собствени средства, при положение, че има участия, хубав хонорар, рекламодатели с които работи и то на топ марки, приходи от ютуб, продажби, музикални права? Айде недейте с тия глупости. А и какво лошо има ако и помага финансово, нали са семейство? 

Дори да не и помага финансово за кариерата, има разлика да имаш човек до себе си, който да поема ежедневното финансиране на всичко, а не да чака на теб, като повечето и колежки, които има и по-зле, издържат цяла банда хрантутници. Нека сме реалисти. 

Отделно, дори Галин да и финансира изцяло кариерата, не е само да имаш пари. За разлика от други спонсорирани като Цура и Мара, Галена показва че знае как да харчи 

• Like 5
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

Какво става с Диона? Махнала е любимия псевдоним?

Денислава Сашова ·

Последване
4 ч  · 

Жълто пате 🤗
image.png.9d156191f7d3a317dde93b730f5392e6.png
Petio Civnev
Жълт боклук !

•  
  • Отговор

Silviya Yordanova
Petio Civnev колко грубо 🤣🤣🤣

•  
  • Отговор

Petio Civnev
Silviya Yordanova за това свлачище е малко даже 😉

Според поста, боядисал си е патката жълта ... надявам се сигнално жълта, за да се вижда сред естествения тен в тъмното, все пак клиентите си плащат за чик уит дик, а не да му гледат грозната мутра на Дион. 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, HIStory каза:

Галена е топ от 2010-та, от Тихо ми пази насам и то пак с известни условности. Твърдо от 2012-та. 

Разликата е, че в първите 10 години от кариерата на Глория дебютираха и тя трябваше да се конкурира с Десислава,  Камелия, Софка,  Анелия,  Емилия,  Ивана, Гергана,  Преслава и още стотина знайни и незнайни. Силните дебюти винаги предизвикват интерес за сметка на старите имена.

Откакто Галена е топ (2) можеш ли да посочиш едно дебютирало силно женско име, еквивалент на горепосочвните? Лидия? Лорена? Малката???

Сравнявате ябълки с круши.

Ваня Великова. Ани Принцес. Айлин. Анджи. Но най-вече 

преди 21 минути, DarkChild каза:

Мутрата й взе акъла.

Мутрата няма как да вземе нещо, което тракториста никога не е имал. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Andrew Cunanan. каза:

и двете са
chichovci.jpg

Защо обиждаш чичовците на баби?

преди 7 часа , xroflx9 каза:

То честно казано през 2008 Пайнер бяха под Ара и Диапазон,които тогава пръскаха с хитове,камоли Галена тогава да е била някакъв топ. Добре че Дора им открадна Кости и Оцко,че Пайнер да си върне лидерските позиции.

Хит Диазепам!

преди 7 часа , DarkChild каза:

Мутрата й взе акъла.

Консперацеата твърди, че Гюр е била гръмната заедно с мутрата и Пайнер са я заменили с друга жена от Исперих. 

преди 7 часа , Lelqtian каза:

Дори да не и помага финансово за кариерата, има разлика да имаш човек до себе си, който да поема ежедневното финансиране на всичко, а не да чака на теб, като повечето и колежки, които има и по-зле, издържат цяла банда хрантутници. Нека сме реалисти. 

Отделно, дори Галин да и финансира изцяло кариерата, не е само да имаш пари. За разлика от други спонсорирани като Цура и Мара, Галена показва че знае как да харчи 

Има си нюх жената. Много са разполагали с пари и са ги пропилявали тъпо. 

преди 7 часа , Lelqtian каза:

Ваня Великова. Ани Принцес. Айлин. Анджи. Но най-вече 

Мутрата няма как да вземе нещо, което тракториста никога не е имал. 

Ей, Айлин не е гърмяла скоро! Време е да ги праща в аптеките

Spoiler

• Haha 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

@Andrew Cunanan. ами това с почти 2М в споти, а в тубата само 3.9М. Какви схеми се въртят. 🧐

не знам, но често се наблюдават тези непропорционалности между гледания в ютюб и слушания в спотифай.

Галин не беше ли купувал бясно за "Така, така" и там, та ни показа, че и там може да бъде манипулирано положението?!

• Like 2
Сподели в други сайтове

То текст ли е, изпяване ли е, визия ли.... 

И този е баща, пълен сопол, мацката до него била винаги тясна... това не беше ли модерно преди 20 години да се пее. Един ден някой да пее за щерка му, че е тясна. Гнусен е, не знам Десислава как плаща за това, ама то на мама дИтету... какво да го правиш.

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, pacho каза:

То текст ли е, изпяване ли е, визия ли.... 

И този е баща, пълен сопол, мацката до него била винаги тясна... това не беше ли модерно преди 20 години да се пее. Един ден някой да пее за щерка му, че е тясна. Гнусен е, не знам Десислава как плаща за това, ама то на мама дИтету... какво да го правиш.

Тоз май не знае много къде се намира. Пак че си е с момичето, което му роди.

Потресе ме когато беше с Деса при Цитиридис. "Страхотен" изказ и с кеф разказваше как ходел по клубовете и разправял, че е нейн син, демек да го наместят някъде без резервация и "вижте ме кой съм". Да не говорим, че до оня ден качваше сторита, че продава балони с райски газ (сигурно продължава, ма се крие).

• Like 3
Сподели в други сайтове

Людмил е спечелил Дебют на Годината от Lifestyle Awards

WWW.INSTAGRAM.COM

lyudmil_official on July 21, 2025: "“Дебют на годината” 2025 🏆🎶 @tokichaprojects 🔼".
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Love 2
  • disgusting 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Коце утре на Кавали, Китен. На 24.07 с Лидия на Лав, Слънчев бряг. На 26.07 на Кавали, Приморско. И точно като ще почивам, той никъде не ходи. И това, ако е справедливо. 🙁
Аз все работя като той е някъде по морето........

• Haha 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

Какво се пеело в индийската част на новата песен на Данна:

Скъпи, това ли е магията на очите ти, о, Господи?

Отново ме оставяш и разбиваш сърцето ми, какво да правя, о, Господи?

Ти не знаеш, пази очите си.

Или вземи сърцето ми.

• skull 1
Сподели в други сайтове

Зарежи Коце, той е минало.

гранд дамата па по новините:

NOVA.BG

Неизвестни лица разбиват автомобили и домове

• Love 3
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, WindWalkerMonk каза:

Зарежи Коце, той е минало.

гранд дамата па по новините:

NOVA.BG

Неизвестни лица разбиват автомобили и домове

Не е минало. 

Сподели в други сайтове

От малка с никой не деля, ля, ляля-ляляй
С мене вкара си беля, ля, ляля-ляляй
Плачеш, не мина, не спираш Лидокаина
Четвърта, пета година да пишеш търсиш причина

Много ме кефи. :P

Покрай текстовете на Пашев научавам много нови лекарства. Изобщо не съм чувала за лидокаин. 

• Haha 4
  • Love 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Sunlight каза:

От малка с никой не деля, ля, ляля-ляляй
С мене вкара си беля, ля, ляля-ляляй
Плачеш, не мина, не спираш Лидокаина
Четвърта, пета година да пишеш търсиш причина

Много ме кефи. :P

Покрай текстовете на Пашев научавам много нови лекарства. Изобщо не съм чувала за лидокаин. 

И ние научаваме така за теб ❤️ Ти си си истинска чалга звезда. 

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...