Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 1 час , FikLena каза:

май ще ходя на концерта на Азис ! Предствете си това в Арена София.. каза че ще пее старите си песни по токчета (17см),рокли

Ти и вярваш на дъртата лъжлива циганка? Откога?

• Like 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Andrew Cunanan. каза:

Или това с Цеци Красимирова и Жоро (моделът от клипа):

Аз също ще ходя и искам лела Васка да вдигне залата с покрива и тротоарните плочки навън.

На плочките пред залата ще се случват други работи ... ще псува на "майка ти" с наетите за възпроизвеждането на клипа труженички. 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Галена и Вирго се изложиха и песента се очертава като най-големият им флоп… обаче дуета на Преслава и Азис ще е един от хитовете не само на лятото,а и на годината, нищо че тук беше изкарван като провал… 2 млн за 6 дена са си показателни.

• skull 1
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Emanuela.Carey каза:

Кой беше писал, че това било един от най-големите женски хитове? И Доника има по-големи приеми

Това е в Левски, който е с 10К население. Той е едно голямо село в северна България, там не слушат БГ радио.

Иначе браво на момичето, че пее на живо, много хубав глас има.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, BaGaBoNtIn каза:

Галена и Вирго се изложиха и песента се очертава като най-големият им флоп… обаче дуета на Преслава и Азис ще е един от хитовете не само на лятото,а и на годината, нищо че тук беше изкарван като провал… 2 млн за 6 дена са си показателни.

С "Не се изтриваш" направи повече за същото време САМА.

Сподели в други сайтове

fun fact - това е далеч по-добра песен от "Дискотека бум", "Кой бе кой" и останалите 97654345789 излишни дуета на Азия в последните години, но никой няма да я чуе, защото е без клип. За сметка това дуетите с Дончо, Антонио и разни други несретници и утайки са клипирани:

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Много се кефя Галена с (т)рап песен как побърка хейтърите в форума, дори и сами не си вярват. 😹

коментирай, че в последните дни я скъсвам от слушане. май ще ми стане личен фаворит по-голям от песните в албума, ако продължава така. :( 
Искам цял албум с различни песни.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза:

коментирай, че в последните дни я скъсвам от слушане. май ще ми стане личен фаворит по-голям от песните в албума, ако продължава така. :( 
Искам цял албум с различни песни.

И аз си я скъсвам от слушане. Този път даже нямаше и да се оплаквам ако я бяха забавили в Спотифай. Точно тази нахъсана и секси Галена ми е любима за гледане.

Първата визия напомня на тази от тук, която ми беше любим кадър на Галс. В този клип самата е по-секси от целия балет + Доника.

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

И аз си я скъсвам от слушане. Този път даже нямаше и да се оплаквам ако я бяха забавили в Спотифай. Точно тази нахъсана и секси Галена ми е любима за гледане.

Първата визия напомня на тази от тук, която ми беше любим кадър на Галс.

Дончо съсипва и тази песен с присъствието и мънкането си.

на мен тази ми е супер любима въпреки семплия клип и ниския интерес.

• Like 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза:

Дончо съсипва и тази песен с присъствието и мънкането си.

на мен тази ми е супер любима въпреки семплия клип и ниския интерес.

Тази почти не я пее по участия, но на мен ми е също от най-любимите от албума.

• Like 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Willy каза:

Много се кефя Галена с (т)рап песен как побърка хейтърите в форума, дори и сами не си вярват. 😹

Никой не е побъркан освен феновете й, които са свикнали на мегаломански гледания, а последните 3 проекта на Галена са с meh резултати. Най-новата, само на 3 дни дори вече е аут от топ 10 на държавата. Не сте свикнали да е така, но съдбата ви го нахака. Тук изтъкваме факти, а вие търчите като бавни да се обяснявате, че пускала песните си за личен кеф. Какъв аргумент! Сякаш другите изпълнители не пускат песните си и за личен кеф.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Balkandji1 каза:

Никой не е побъркан освен феновете й, които са свикнали на мегаломански гледания, а последните 3 проекта на Галена са с meh резултати. Най-новата, само на 3 дни дори вече е аут от топ 10 на държавата. Не сте свикнали да е така, но съдбата ви го нахака. Тук изтъкваме факти, а вие търчите като бавни да се обяснявате, че пускала песните си за личен кеф. Какъв аргумент! Сякаш другите изпълнители не пускат песните си и за личен кеф.

Не знам дали си забелязал, мисля, че и това оказва влияние този път, но Галена обикновено пуска песни в не толкова натоварени откъм нова продукция и конкуренция периоди. С Преслава много рядко се засичат челно в последните години.

Този път в седмица с Галена почти всички набедени за А-листъри пускат - Преслава, Азис, Константин, Емилия, Джордан, да не отваряме дума за натегачките от Алоха мюзик, Ант Дейна + заддържането на "Тази дискотека" и дуета на нова и стара Десислави. Изключително конкурентна седмица. Такава не сме имали в чалгата от 100 години.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, BaGaBoNtIn каза:

Най-големият флоп на Галена е тази песен. 700 хиляди гледания са прекалено много за тази боза.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Не знам дали си забелязал, мисля, че и това оказва влияние този път, но Галена обикновено пуска песни в не толкова натоварени откъм нова продукция и конкуренция периоди. С Преслава много рядко се засичат челно в последните години.

Този път в седмица с Галена почти всички набедени за А-листъри пускат - Преслава, Азис, Константин, да не отваряме дума за натегачките от Алоха мюзик, Ант Дейна + заддържането на "Тази дискотека" и дуета на нова и стара Десислави.

Че какво значение имат някакви изпълнители за фон пред лидерката? Сочената за царицата на жанра, най-успешната вече толкова години? Нали отдавна беше изместила Преслава? Нали никой не можеже да й е конкуренция. Трети проект, трета греда. Галена писна. Това сочат цифрите.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Този път в седмица с Галена почти всички набедени за А-листъри пускат - Преслава, Азис, Константин, Емилия, Джордан, да не отваряме дума за натегачките от Алоха мюзик, Ант Дейна + заддържането на "Тази дискотека" и дуета на нова и стара Десислави. Изключително конкурентна седмица. Такава не сме имали в чалгата от 100 години.

От посочените само първите две песни + дуета на Азис и Галин са нещо по-успешно от Вирго и Галена засега. 

Посочих и на Кокаин дуета, защото още имам съмнения дали са реални или не. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Че какво значение имат някакви изпълнители за фон пред лидерката? Сочената за царицата на жанра, най-успешната вече толкова години? Нали отдавна беше изместила Преслава? Нали никой не можеже да й е конкуренция. Трети проект, трета греда. Галена писна. Това сочат цифрите.

Преслава и Галена са като Левски и ЦСК - вървят в комплект и не е ясно коя ще има по-голямо надмощие в конкретния момент, въртят се, но със силна песен имат шанс да изринат държавата. 
Да не забравяме, че Преслава извади 2 мегахита от албума си през 3-4 дни ("Писмо" и "С нервите съм зле") след летните 2 флопа, да не говорим разпродадения напълно концерт с минимална реклама, с който пръсна и показа коя е. Далеч от изместена е. При все, че не се старае и 1/10 колкото Галена има невероятни успехи.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

От посочените само първите две песни + дуета на Азис и Галин са нещо по-успешно от Вирго и Галена засега. 

Посочих и на Кокаин дуета, защото още имам съмнения дали са реални или не. 

а това? Смяташ ли, че в дългосрочен план ще навърти 10 милиона? Виждам супер задържане като за песен на две екс А-листърки. Скоро ще мине соловата на Джуджи с Джордан и за месец ще има почти двойно гледания, вече мина последната песен на Деса с Фики и Гъмзата отпреди 10 месеца по гледания за има-няма 2 седмици.

image.png.9e2012e29c164a664f8558b2c6c1c91c.pngimage.png.fb60abc088c09c052fb46224a0ac7ae1.pngimage.png.6c182a974dac16009bedae3194193a72.png

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

а това? Смяташ ли, че в дългосрочен план ще навърти 10 милиона? Виждам супер задържане като за песен на две екс А-листърки. Скоро ще мине соловата на Джуджи с Джордан и за месец ще има почти двойно гледания, вече мина последната песен на Деса с Фики и Гъмзата отпреди 10 месеца по гледания за има-няма 2 седмици.

Да, но това е по сигурна и доказана формула - кавър на златен хит. Анелия също по този начин преди 2-3 години видя единственият си соло хит в последните години.

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Да, но това е по сигурна и доказана формула - кавър на златен хит. Анелия също по този начин преди 2-3 години видя единственият си соло хит в последните години.

Не направиха ли Галин и Азис същото. Ако не бяха хитовият кавър и Азо, Галин никога нямаше да помирише такъв хит. (Засега това се очертава най-големият хит в кариерата му).

• Like 1
Сподели в други сайтове

Обаче Десита има най-много месечни слушатели в Спотифай, без още да е качена новата й песен там. Нормално да й завиждат алфките и да се оттегли от фирмата.

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...