Mr. Greshen Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 1 час, Willy каза: Все едно Бръм е от преди 2 години, а не 2 месецс след Зоопарк. 😭 Наранихме се / дуета с Кокаин са последните големи хитове на Ана 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Мамма ммамма ми каза че това е последния хитово хитов хит на Аня! За господина специално! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 24 минути, Mr. Greshen каза: Наранихме се / дуета с Кокаин са последните големи хитове на Ана това беше ли хит изобщо? Аз помня, че беше бъкано с нереални и купени гледания! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 хит вс флоп. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Author Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: хит вс флоп. Абсолютно! ❤️ Знаех си, че песента със Софка има шансове. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 крайно време е, пак да се изруси и да стартира серията от к*рвенски мегахитове, стига с това мухлясало и морално остаряло черно. Нали, ма, @Kitty? 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Преди дори пълнежчетата на Анка бяха топ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 22 млн за хит РАЙНА изтрили са версията на някаква си Радостина Паньова заради мами и очаквам включване , тъй като въпросната е изписала дълъг пост!!!! мами права ще я препикае и ще накара малумницата да си мери приказките!!!! 2 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Почвай ме, почвай ме! Като стъкло разбий ме! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: хит вс флоп. Ама то и Капучина не е хит 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Честито! Преслава и Азис са снимали клип днес! 3 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 1 час , Mr. Greshen каза: Наранихме се / дуета с Кокаин са последните големи хитове на Ана Плюс дуета с Емануела и Имам друг. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 2 Author Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 7 минути, DanielPiliov каза: Честито! Преслава и Азис са снимали клип днес! Дует!? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 12 минути, DanielPiliov каза: Честито! Преслава и Азис са снимали клип днес! и за кое по-точно да ни е чеcтито? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 7 минути, DanielPiliov каза: Честито! Преслава и Азис са снимали клип днес! Тоя само с мен не направи дует и то щото аз не пожелах. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 Омръзна ми от Азис… някой да ни спаси от този хомо демон 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Омръзна ми от Азис… някой да ни спаси от този хомо демон Ела у нас и ще забравиш за Азис 😛 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 1 час , DevilWish каза: Дует!? Ако бяха снимали проно, по хубаво ли щеше да е ? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 8 часа , DanielPiliov каза: Честито! Преслава и Азис са снимали клип днес! Откъде е информацията? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 3 Author Report Сподели Публикувано Юли 3 Силвър с летен взрив – новият му хит излиза днес, заформя пак дует с Теди Александрова | Signal.bg SIGNAL.BG Силвър с куп изненади това лято – „Следи от токчета“ излиза днес, а нов дует с Теди Александрова е на път. Лятото тепърва започва, но за Силвър вече е в 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 2 часа , presi_fen! каза: Откъде е информацията? Приятел ми прати снимка, която беше на Азис и Преслава и отстрани камери и т.н. В Ню Бояна са снимали вчера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 28 минути, DanielPiliov каза: Приятел ми прати снимка, която беше на Азис и Преслава и отстрани камери и т.н. В Ню Бояна са снимали вчера. Значи е сигурна информация , очаквам с нетърпение! А може ли да я видим тая снимка 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 12 часа , fengergana каза: 22 млн за хит РАЙНА изтрили са версията на някаква си Радостина Паньова заради мами и очаквам включване , тъй като въпросната е изписала дълъг пост!!!! мами права ще я препикае и ще накара малумницата да си мери приказките!!!! Тази песен наистина е успешно, но явно аз не мога да я оценя. На мен ми е някаква буфосинхронада. Мяучи милата... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 130 хил. гледания · 977 реакции | Jennifer Lopez Humbled By Street... WWW.FACEBOOK.COM He didn't have a clue 😳 Ако някой попита Гло "какво работиш", тя първо ще му тресне един шЪмар и после ще го прегази с трактора. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 Азис и Преслава VS Галена и Вирго Да видим кое дуо ще пусне по-големия хит Това лято май ще се окаже доста силно за жанра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари