Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Току що, Kitty каза: Бионсето си го заслужава. Тая е с много високо самочувствие без покритие, тя пък щото не си изправя косата, не си слага лещи, не се опитва да се отърка в кралски особи, свързват я с окултизъм..............Чудо голямо, че някой я е копирал. Анелия поне изглежда далеч по - стилно от нея, и поне не ходи с вирнат до небесата нос. Нито сексуализира бременността си! Щатското гето си заслужава копиранията. Нашите варианти поне са по - добри. Бионсе е артист, Ан@л е проста певачка от Долно Койнаре, дето и в пеенето не блести особено. И кариерата ѝ залезе. Изобщо коментарът ти не е релевантен. Бионсе е дала много повече на музиката и шоу-бизнеса, отколкото всички ни долни чалгатроси накуп - от днес-завинаги. 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 29 Author Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Това е Бионсе, скъпа, ограмоти се. Постоянно ги бъркам двете, всички чернокожи са ми еднакви като манталитет, поведение и визия. И в щатско си имат клонинги, не само ние тук у нас. Ама те още отначало си станаха клонинги, докато първоначално у нас изпълнителките визуално си бяха себе си. Сега не можеш да ги разпознаеш. На една снимка Преслава се е докарала на Анелия, ужас! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 1 минута, Kitty каза: Постоянно ги бъркам двете, всички чернокожи са ми еднакви като манталитет, поведение и визия. И в щатско си имат клонинги, не само ние тук у нас. Ама те още отначало си станаха клонинги, докато първоначално у нас изпълнителките визуално си бяха себе си. Сега не можеш да ги разпознаеш. На една снимка Преслава се е докарала на Анелия, ужас! Умряла баш Преслава, дето е 300 пъти по-успешна и стилна, да прилича на кенгуруту Анелия, дето последния ѝ хит е отпреди Балканската война. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 3 минути, Kitty каза: Постоянно ги бъркам двете, всички чернокожи са ми еднакви като манталитет, поведение и визия. И в щатско си имат клонинги, не само ние тук у нас. Ама те още отначало си станаха клонинги, докато първоначално у нас изпълнителките визуално си бяха себе си. Сега не можеш да ги разпознаеш. На една снимка Преслава се е докарала на Анелия, ужас! И аз постоянно бъркам Анелия с рандом горила от Зоопарка. Единствената разлика е, че горилата е с по-оскъдно окосмение и може да пее. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 29 Author Report Сподели Публикувано Юни 29 Обаче поне утехата ми е, че нашите певици са достатъчно с акъла си, за да не се излагат с мега нелепа и психарска снимка като на Мадона, заврята под леглото и виждащи се старческите и бутове. Иначе и на мен не ми харесва как Деси Слава визуално е заприличала на нея. Като цяло мнението ми за щатските певици, особено чернокожите е, че са си много повярвали, много се взимат насериозно, много претендират за права и са много тъпи. Виж, като визия иначе харесвам много Бритни Спиърс. Беше много красива и талантлива. Даже повече от Кристина Агилера, на която злобата и завистта спрямо Бритни са изписани на лицето и. Лицемерката с боди позитивизма отслабнала с "Оземпик" и се прави на много интересна. Бляк! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 1 минута, Kitty каза: Обаче поне утехата ми е, че нашите певици са достатъчно с акъла си, за да не се излагат с мега нелепа и психарска снимка като на Мадона, заврята под леглото и виждащи се старческите и бутове. Иначе и на мен не ми харесва как Деси Слава визуално е заприличала на нея. Като цяло мнението ми за щатските певици, особено чернокожите е, че са си много повярвали, много се взимат насериозно, много претендират за права и са много тъпи. Виж, като визия иначе харесвам много Бритни Спиърс. Беше много красива и талантлива. Даже повече от Кристина Агилера, на която злобата и завистта спрямо Бритни са изписани на лицето и. Лицемерката с боди позитивизма отслабнала с "Оземпик" и се прави на много интересна. Бляк! И ти ще одъртееш, даже по стила ти на писане, Мадона ментално е много по-млада от теб. От завистта към Мадона още се погрознява и остарява! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Юни 29 Author Report Сподели Публикувано Юни 29 Като казах Бритни Спиърс............... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 2 часа , Kitty каза: Най - много черната Блу Кантрел да се засегне, че бели хора са направили "арийски" вариант на видеоклиповете и. Тя пък е много смешна - чернокожа жена с изсветлена коса и сини лещи на очите, опитвайки се да мине за бяла. Нито против нямам срещу чернокожите по принцип но с това "Black Lives Matter" минаха всички граници. Освен това истината е, че немалко чернокожи тайно завиждат на белите хора за бялата им кожа и естествените руси или кестеняви коси, за сините очи. Пък и какви глупости изчетох от тях последното десетилетие - забраняват прясното мляко, защото е бяло на цвят и ги депресира, забраняват шоколадовото мляко, какаото, шоколадовия сладолед и сладкишите "негърче", щото били обида................. Ми, нека и, на такива като нея. Заслужават да бъдат копирани и подигравани. Уж се гордеят с чернокожия си произход, а си изправят и си боядисват косите, слагат си сини лещи на очите..........Много от тях са и доста тъпи, не учат и нямат богата обща култура като белите хора, продължават да имат гето поведение и гето визия............Реват за права, но бягат като дявол от тамян от думата "задължения". Надути, със самочувствие без покритие, арогантни, знаят само да искат. Значи освен хомофобка си и расистка. Чудесно! И аз съм така с инвалидите - ок, че ги има, ама ако може мойте данъци да не ходят за тях. Ай, сиктир! А-у тук чудесно си направила описание на себе си: Цитат Реват за права, но бягат като дявол от тамян от думата "задължения". Надути, със самочувствие без покритие, арогантни, знаят само да искат. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 11 часа , Kitty каза: Най - много черната Блу Кантрел да се засегне, че бели хора са направили "арийски" вариант на видеоклиповете и. Тя пък е много смешна - чернокожа жена с изсветлена коса и сини лещи на очите, опитвайки се да мине за бяла. Нито против нямам срещу чернокожите по принцип но с това "Black Lives Matter" минаха всички граници. Освен това истината е, че немалко чернокожи тайно завиждат на белите хора за бялата им кожа и естествените руси или кестеняви коси, за сините очи. Пък и какви глупости изчетох от тях последното десетилетие - забраняват прясното мляко, защото е бяло на цвят и ги депресира, забраняват шоколадовото мляко, какаото, шоколадовия сладолед и сладкишите "негърче", щото били обида................. Ми, нека и, на такива като нея. Заслужават да бъдат копирани и подигравани. Уж се гордеят с чернокожия си произход, а си изправят и си боядисват косите, слагат си сини лещи на очите..........Много от тях са и доста тъпи, не учат и нямат богата обща култура като белите хора, продължават да имат гето поведение и гето визия............Реват за права, но бягат като дявол от тамян от думата "задължения". Надути, със самочувствие без покритие, арогантни, знаят само да искат. Този манифест какво общо има с поредната кражба на Гуца? Ако ще се заяждаш така, само защото не ти харесва, предлагам темата ти да бъде заключена И изтрита 2 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 а песента участва в интрото на 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 два страшно любими проекта за мен, но сега ги пуснах един след друг и имам чувството, че слушам една и съща песен с един и същ видеоклип. Иначе кадрите от клипа на Ани с китарата бяха откраднати от някакъв клип 1:1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 От 29.06.2025 г. от 19:14, Andrew Cunanan. каза: Съвсем нормално уан хит уондъра Мара Крисмаса да се вдъхнови и изкопира инспирира от хитова изпълнителка като Ивена! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qvor Публикувано Юли 6 Report Сподели Публикувано Юли 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 Поздрав за великата Куги @Kitty 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юли 7 Report Сподели Публикувано Юли 7 От 29.06.2025 г. от 7:22, Kitty каза: Виж, като визия иначе харесвам много Бритни Спиърс. Беше много красива и талантлива. Даже повече от Кристина Агилера, на която злобата и завистта спрямо Бритни са изписани на лицето и. Лицемерката с боди позитивизма отслабнала с "Оземпик" и се прави на много интересна. Бляк! И за какво да й завижда Кристина, като и двете имат горе долу еднакъв брой хитове, като Криса се отърка няколко десетилетия в Марун, Питбил и сие. Има дует с Рики Мартин който е евъргрийн. Просто ми стана интересно, отделно направи успешен филм с Шер? Кристина винаги е имало репутация на можеща певица. Няма й наполовината от скандалите около Брита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 4 часа , WindWalkerMonk каза: Еманулсия и Тери Александров! ❤️ 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 От 7.07.2025 г. от 0:20, Qvor каза: Забравил си и интрото да сложиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 Китана е егати врачанската расистка. В следващия живот да си черна робиня в дом на бели богаташи. Явно малко история си чела и филми си гледала... ама то по Враца/Монтана само Миле Китич ви е в главите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.