Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 10 минути, Fast каза:

То анкетата е тръгнала за никъде. Какво да й възраждам? Аз съм почти приключил с този форум. Пълно разочарование от страна на модератори, сега и потребители. Потресен съм.  

Ама защо се потрисаш? Хората си живеят живота. Аз влизам тук, когато ми е скучно, мислиш ли колко ме вълнува дали някой потребител е тук или не? Живей си живота и не се занимавай с глупости. 

То сигурно Лелятиян няма време да чете и да се занимава ;Д

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Bunn каза:

Ама защо се потрисаш? Хората си живеят живота. Аз влизам тук, когато ми е скучно, мислиш ли колко ме вълнува дали някой потребител е тук или не? Живей си живота и не се занимавай с глупости. 

То и аз влизам главно за клюките, просто изпитвам затруднения да бъда в една стая с някой, който ми е преиначавал подобни неща, да му виждам ника постоянно и да си припомням гадости. Борех се със себе си, но не мога повече. За мен чашата преля, когато разбрах доколко ми е смачкана репутацията. Ироничното е, че тогава ми беше скучно. Тези теми със сигурност не са от скука, а моят начин да се опитам да остана, но както е тръгнало, май вселената ми казва, че е време да ви казвам довиждане.

• Haha 2
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Fast каза:

То и аз влизам главно за клюките, просто изпитвам затруднения да бъда в една стая с някой, който ми е преиначавал подобни неща, да му виждам ника постоянно и да си припомням гадости. Борех се със себе си, но не мога повече. За мен чашата преля, когато разбрах доколко ми е смачкана репутацията. Ироничното е, че тогава ми беше скучно. Тези теми със сигурност не са от скука, а моят начин да се опитам да остана, но както е тръгнало, май вселената ми казва, че е време да ви казвам довиждане.

За всеки има място под слънцето. Включително и във форума. Разногласията ти или разногласията ни с определени потребители не означават, че трябва някой да напусне.
Вселената ти дава знак да бъдеш в мир със себе си и с другите, а щом някой не ти е приятен или пък ти на него - просто не си пишете и не се споменавайте. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, DevilWish каза:

За всеки има място под слънцето. Включително и във форума. Разногласията ти или разногласията ни с определени потребители не означават, че трябва някой да напусне.
Вселената ти дава знак да бъдеш в мир със себе си и с другите, а щом някой не ти е приятен или пък ти на него - просто не си пишете и не се споменавайте. 

Ако някога се махне, може и да се върна, но не и по-скоро от това.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Ако някога се махне, може и да се върна, но не и по-скоро от това.

Не виждам в случая защо трябва някой от вас да напуска? Малко ли потребители се изгубиха? Вие така или иначе не си комуникирате, той не те коментира отдавна.... а и май сте се блокирали?

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DevilWish каза:

Не виждам в случая защо трябва някой от вас да напуска? Малко ли потребители се изгубиха? Вие така или иначе не си комуникирате, той не те коментира отдавна.... а и май сте се блокирали?

Не се чувствам сигурно около него. Мога да усетя когато нещо е ОК, дори през екрана. Не виждате ли, че все още ме заплашва? Отказвам да приема, че това е просто "ебавка" . Та той ми събори репутацията, ей така, без да съм му направил нищо, заради едно предполагаемо "лицемерие" и неща извадени от контекста,  както се вижда и във текстовия файл, ако някой изобщо го е чел.

• Ooo 2
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Fast каза:

Не се чувствам сигурно около него. Мога да усетя когато нещо е ОК, дори през екрана. Не виждате ли, че все още ме заплашва? Отказвам да приема, че това е просто "ебавка" . Та той ми събори репутацията, ей така, без да съм му направил нищо, заради едно предполагаемо "лицемерие" и неща извадени от контекста,  както се вижда и във текстовия файл, ако някой изобщо го е чел.

Аз също не смятам, че трябва да напускаш, защото си имал разногласия с някого. Достатъчно потребители е изгубил форумът. Просто се фиксираш прекалено много. Да не говорим, че масово сме нови потребители, които дори не знаем каква репутация си имал и за какво е ставало въпрос.

• Like 1
  • Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Bunn каза:

Аз също не смятам, че трябва да напускаш, защото си имал разногласия с някого. Достатъчно потребители е изгубил форумът. Просто се фиксираш прекалено много. Да не говорим, че масово сме нови потребители, които дори не знаем каква репутация си имал и за какво е ставало въпрос.

Аз съм от години и също не знаех за конкретния случай..... а пък и други съфорумци. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Bunn каза:

Винаги имам подръка пуканки ;) 

преди 39 минути, Bunn каза:

Не сте само вие новите потребители, аз лично отдавна изтървах сюжета, ако изобщо го е имало, нали, почвам да оставам с впечатление че цялата работа е жалък опит за привличане на внимание, щото просто никой не се интересува от разни четирибуквени особени откакто не са с модераторска значка. Но като нямат линейки, колите полицейските или форум за продаване, се налага да се излагат с такива шизофренични излияния ... 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bunn каза:

Не бих напуснал заради разногласие. Разногласията са нещо нормално. Например, има един друг потребител, също от тези MMO среди. Няма да го назовавам по име, той си знае. Много пъти сме се карали по политически теми. Но той не се прави на нещо, което не е, не виси постоянно във форума и не претендира за влиятелност. Проблемът тук е по-дълбок. С Lelqtian всичко винаги е било права черта. През годините ми е показвал, че с него разговор е невъзможно да се води, а действията му са продиктувани от омраза, без да знам каква е причината. Сигурно му напомням на някой, или е имал караница с някой като мен, знам ли. Не е важна самата ми репутация, а че изобщо е стигнал до подобни крайности, за да ме унищожи напълно.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

Всъщност тази анкета ми дава добър бенчмарк, защо ако някога тръгна да правя нов проект, едва ли ще използвам тази потребителска маса като основа. Последното нещо, от което бих имал нужда в една моя общност са хора с унищожителен майндсет или такива, които са склонни да защитават/извиняват подобен тип поведение. Има огромна разлика между стерилно поведение и емоционална безопасност, а хуморът и съобразителността не са взаимно изключващи се качества. Това, което искам не е невъзможно. Просто вие се показахте като конформисти, за съжаление.

значи няма да присъстваш в общността, която ще създаваш? 🥰

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

значи няма да присъстваш в общността, която ще създаваш? 🥰

То така се създава общност, с безкрайно досаждане и празни приказки. 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

То така се създава общност, с безкрайно досаждане и празни приказки. 

Така се изпразва общност! Помним форума преди модерирането на Фаст как за ден чалга скандалите бяха с по 20-30 страници мнения, а сега едвам 2-3 мнения. 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Така се изпразва общност! Помним форума преди модерирането на Фаст как за ден чалга скандалите бяха с по 20-30 страници мнения, а сега едвам 2-3 мнения. 

Жива да не бях, надявам се хората да не влизат по други причини, и да се изпразват с по-нормални индивиди! :D 

• Thanks 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

То анкетата е тръгнала за никъде. Какво да й възраждам? Аз съм почти приключил с този форум. Пълно разочарование от страна на модератори, сега и потребители. Потресен съм.  Не мога да съществувам в среда, която не признава страданието ми, и отказва да премахне агресорът ми.

А не може ли да ти признаем страданието, каквото и да е то, без да премахваме никого, защото единственият агресор тук си ти - с болното си его и мания за величие и реакции, нацвъках ти още нЕколко да са радваш!

И защо някой друг трябва да е виновен за това, че не си популярен или харесван? Невъзможно е да докажеш, че конкретен потребител те е сринал, просто параноясваш. Нормалните хора биха разбрали, че опира до това какво и как коментираш и реално няма никакво значение. Но ти агресираш и виниш безпочвено. Колко спам теми отвори и ти го казаха мнозина по няколко пъти, и пак ще ти го кажат. Ти сам си навреди и стана за смях с тия ревове, сополи и жажда за внимание. Достатъчно внимание ти обърнахме. А да си в една стая с някого никой не те е заставил - има функция за блокиране и аз съм се възползвал от нея, за да не ми досаждаш. Пробвай и ти. 

преди 3 часа , DevilWish каза:

Не, той иска да наложи терор и авторитарен режим, не разбра ли? 

Всъщност май звездите ти го говорят… 

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, asylum каза:

И защо някой друг трябва да е виновен за това, че не си популярен или харесван? Невъзможно е да докажеш, че конкретен потребител те е сринал, просто параноясваш. Нормалните хора биха разбрали, че опира до това какво и как коментираш и реално няма никакво значение. Но ти агресираш и виниш безпочвено. Колко спам теми отвори и ти го казаха мнозина по няколко пъти, и пак ще ти го кажат. Ти сам си навреди и стана за смях с тия ревове, сополи и жажда за внимание. Достатъчно внимание ти обърнахме. А да си в една стая с някого никой не те е заставил - има функция за блокиране и аз съм се възползвал от нея, за да не ми досаждаш. Пробвай и ти. 

Не е отговорен за непопулярността ми, а че е организирал кампания, която е била достатъчно ефектна, че да ми попречи да си отгледам популярността органично. Няма друг такъв потребител с 50% дефицит, и това е скандалното. Личната отговорност зависи много от контекста. При такава огромна дупка е напълно в редът на нещата да бъдат разглеждани и външните фактори. Тук въпросът е, как е очаквал, че може да направи нещо такова, и мине между капките, особено когато е засегнат друг човек? Факта, че ме е подкопал до такава степен, потвърждава нивото на омраза. Кажете ми, кой вас ви е мразил, колкото вие мразите някоя чалгарка? Може би затова не разбирате проблема.

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Fast каза:

През годините ми е показвал, че с него разговор е невъзможно да се води, а действията му са продиктувани от омраза, без да знам каква е причината. 

Аз пък искам да го похваля, че спря да спами с онази вещица. Е, нищо че подкокоросва други потребители да я шерват :D 

Леля ти ан е сложен форумен персонаж, но е възможно да си вземе бележка и това се доказа. А от какво са продиктувани действията му - не знам. Въобще какви са тези действия? Минава някакво време, няма никаква интеракция помежду ви и БАМ - нова тема за същото.

Както се вижда малцина са подкрепили инициативата ти. И даже като гледам кои са казали "за" премахването му, по-скоро са искали да кажат "не", просто въпросът е заблуждаващо построен. 

Впрочем, защо реши, че с анкета даден потребител ще бъде баннат?

Че аз не блокирах/баннах Кондома, а тук дори няма системни нарушения и тн. Ти знаеш, че никой няма да бъде махнат така или иначе. 

Още нещо относно реакциите. Коментарите ти са информативни, не са забавни. Предизвикват най-често Thanks. Повечето реакции отиват за смешен контент. Това е от началото на годината:

image.png

Забелязал съм, че Like се ползва, когато си съгласен с потребителя. Thanks когато ти е било помогнато и в някои случаи, когато си благодарен за дадено съдържание. Но да, топ реакциите са Лайк и Хаха. Всички останали са далеч по-малко използвани. Всъщност Лелята и асилума са най-лайкващите форумци. Както се вижда обаче и двамата получават 2 пъти по-малко реакции, сравнено с това което са дали.

Изпратени реакции от Last Reaction  
asylum 26.06.2025 1229
Lelqtian 26.06.2025 889
Andrew Cunanan. 26.06.2025 673
Gerganafen 26.06.2025 617
DevilWish 26.06.2025 347
fengergana 26.06.2025 149
DarkChild 26.06.2025 111
GSA 26.06.2025 111
Just_Me 26.06.2025 110
Karma93 26.06.2025 106
xroflx9 26.06.2025 104
Получени реакции от Last Reaction Reputation
Andrew Cunanan. 26.06.2025 721
asylum 26.06.2025 665
Emanuela.Carey 26.06.2025 406
Lelqtian 26.06.2025 404
DarkChild 26.06.2025 361
fengergana 26.06.2025 315
xroflx9 26.06.2025 257
DevilWish 26.06.2025 238
Gerganafen 26.06.2025 215
pacho 26.06.2025 172
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, LuboKurov каза:

Аз пък искам да го похваля, че спря да спами с онази вещица. Е, нищо че подкокоросва други потребители да я шерват :D 

Леля ти ан е сложен форумен персонаж, но е възможно да си вземе бележка и това се доказа. А от какво са продиктувани действията му - не знам. Въобще какви са тези действия? Минава някакво време, няма никаква интеракция помежду ви и БАМ - нова тема за същото.

Както се вижда малцина са подкрепили инициативата ти. И даже като гледам кои са казали "за" премахването му, по-скоро са искали да кажат "не", просто въпросът е заблуждаващо построен. 

Че аз не блокирах/баннах Кондома, а тук дори няма системни нарушения и тн. Ти знаеш, че никой няма да бъде махнат така или иначе. 

Още нещо относно реакциите. Коментарите ти са информативни, не са забавни. Предизвикват най-често Thanks. Повечето реакции отиват за смешен контент. Това е от началото на годината:

image.png

Забелязал съм, че Like се ползва, когато си съгласен с потребителя. Thanks когато ти е било помогнато и в някои случаи, когато си благодарен за дадено съдържание. Но да, топ реакциите са Лайк и Хаха. Всички останали са далеч по-малко използвани. Всъщност Лелята и асилума са най-лайкващите форумци. Както се вижда обаче и двамата получават 2 пъти по-малко реакции, сравнено с това което са дали.

asylum 26.06.2025 1229
Lelqtian 26.06.2025 889
DevilWish 26.06.2025 347
DarkChild 26.06.2025 111
GSA 26.06.2025 111
Just_Me 26.06.2025 110
Karma93 26.06.2025 106
xroflx9 26.06.2025 104
asylum 26.06.2025 665
Lelqtian 26.06.2025 404
DarkChild 26.06.2025 361
xroflx9 26.06.2025 257
DevilWish 26.06.2025 238
pacho 26.06.2025 172

Край! @Andrew Cunanan.ми е сринал репОтацЕАта! Баносайте го одма!!!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, LuboKurov каза:

image.png

asylum 26.06.2025 1229
Lelqtian 26.06.2025 889
DevilWish 26.06.2025 347
DarkChild 26.06.2025 111
GSA 26.06.2025 111
Just_Me 26.06.2025 110
Karma93 26.06.2025 106
xroflx9 26.06.2025 104
asylum 26.06.2025 665
Lelqtian 26.06.2025 404
DarkChild 26.06.2025 361
xroflx9 26.06.2025 257
DevilWish 26.06.2025 238
pacho 26.06.2025 172

Да, няма проблем със субстанцията. Аномалията е съотношението между брой коментари и брой реакции, т.е. растежа. 

• skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Да, няма проблем със субстанцията. Аномалията е съотношението между брой коментари и брой реакции, т.е. растежа. 

Ако пишеш коментари, които не будят реакция... Защо трябва друг да е виновен?

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...