DevilWish Публикувано на Юни 17 Report Сподели Публикувано на Юни 17 музика: Йорданчо Василкоски - Оцко текст: Анастасия Мавродиева аранжимент: Йорданчо Василкоски - Оцко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 17 Author Report Сподели Публикувано Юни 17 Най-яката му песен в последните няколко години! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 17 Report Сподели Публикувано Юни 17 Току що, DevilWish каза: Най-яката му песен в последните няколко години! Няма да питам кои са другите му песни в последните няколко години. Тази ми е какафония. Някъде около припева ми стана съвсем неслушаема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 17 Report Сподели Публикувано Юни 17 Има заряд, но наистина голяма какафония. Аранжимента даже ми се струва, че тотално липсва. Вокалите са твърде много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 17 Report Сподели Публикувано Юни 17 Това ако го беше изпял Галин щеше да направи мега завръщане, вместо бозите от албума Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 17 Report Сподели Публикувано Юни 17 Луксозен хит от двете дубайски принцеси!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 17 Report Сподели Публикувано Юни 17 Това звучи като отвхърлена от Татяна песен преди 10+ години. Вокалът пак е заглъхнал и не се разбира, аранжимент няма, Цура вие на умряло. Какво е направил с лицето си? Иначе високият му стандарт явно се плаща с много креватни дейности, сигурно шейховете му се кефят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 17 Report Сподели Публикувано Юни 17 Това си е голяма мъка ако някой слуша тази песничка до краййй...💩 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 17 Author Report Сподели Публикувано Юни 17 преди 56 минути, LuboKurov каза: Няма да питам кои са другите му песни в последните няколко години. Тази ми е какафония. Някъде около припева ми стана съвсем неслушаема. Другите освен тази с Димана даже не съм ги запомнил! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 17 Report Сподели Публикувано Юни 17 Луксозен хит! ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юни 17 Report Сподели Публикувано Юни 17 Живко Добрев - Ново Начало: Химна на дубайските метреси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 18 Report Сподели Публикувано Юни 18 Eдната дубайска държанка направила feat с другата - интересна комбинация Само не знам откога беквокали се водят feat, ама нейсе. Добрев и той се мъчи като Антонио. Напразно! цОцко нали беше спрял да се занимава с музика? 🤔 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 18 Report Сподели Публикувано Юни 18 грешка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Юни 18 Report Сподели Публикувано Юни 18 Кой е казал, че Оцко не се занимава с музика? А може и да е записвана отдавна, то не се знае от кога е. Принципно наистина звучи като нещо извадено през 2016 от Татяна. И Оцко не може да му оправи вокала на този, пълен бездарник, Янева е вкарана за парлама, вие там, ама то какафонията е толкова много, че едва се чува къде вие тя, къде са други вокали, типичен стар Оцков стил. Ако го беше направил Галин щеше да е точно стил "стария Галин" и щеше поне да звучи адекватно. Замисъла не е лош, ама изпълнението е покъртително. Лицето, какво да говорим, то може и нищо да не си е правил, нали знаете за лечебните свойства на една определена бяла течност, че опъва кожата и т.н., е не се знае колко такава редовно се облива по лицето му. То шейховете били доста надарени се говори. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 Повърня 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 25 Report Сподели Публикувано Юни 25 Много приятна песен и много носи звученето на 2009 - 2015 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.