Jump to content

Препоръчани коментари

музика: Йорданчо Василкоски - Оцко

текст: Анастасия Мавродиева

аранжимент: Йорданчо Василкоски - Оцко

Току що, DevilWish каза:

Най-яката му песен в последните няколко години!

Няма да питам кои са другите му песни в последните няколко години. Тази ми е какафония. Някъде около припева ми стана съвсем неслушаема. 

Има заряд, но наистина голяма какафония. Аранжимента даже ми се струва, че тотално липсва. Вокалите са твърде много. 

Това ако го беше изпял Галин щеше да направи мега завръщане, вместо бозите от албума

spacer.png

Това звучи като отвхърлена от Татяна песен преди 10+ години. Вокалът пак е заглъхнал и не се разбира, аранжимент няма, Цура вие на умряло.

Какво е направил с лицето си? Иначе високият му стандарт явно се плаща с много креватни дейности, сигурно шейховете му се кефят.

преди 56 минути, LuboKurov каза:

Няма да питам кои са другите му песни в последните няколко години. Тази ми е какафония. Някъде около припева ми стана съвсем неслушаема. 

Другите освен тази с Димана даже не съм ги запомнил! :D 

Eдната дубайска държанка направила feat с другата - интересна комбинация :D Само не знам откога беквокали се водят feat, ама нейсе.

Добрев и той се мъчи като Антонио. Напразно!

цОцко нали беше спрял да се занимава с музика? 🤔

Кой е казал, че Оцко не се занимава с музика?

А може и да е записвана отдавна, то не се знае от кога е. Принципно наистина звучи като нещо извадено през 2016 от Татяна. 

И Оцко не може да му оправи вокала на този, пълен бездарник, Янева е вкарана за парлама, вие там, ама то какафонията е толкова много, че едва се чува къде вие тя, къде са други вокали, типичен стар Оцков стил. Ако го беше направил Галин щеше да е точно стил "стария Галин" и щеше поне да звучи адекватно. Замисъла не е лош, ама изпълнението е покъртително.

Лицето, какво да говорим, то може и нищо да не си е правил, нали знаете за лечебните свойства на една определена бяла течност, че опъва кожата и т.н., е не се знае колко такава редовно се облива по лицето му. То шейховете били доста надарени се говори. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...