DevilWish Публикувано на Юни 10 Report Сподели Публикувано на Юни 10 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 10 Author Report Сподели Публикувано Юни 10 Ама много ми прилича на "Муза" на Галин. Аз такъв тип песни харесвам и Симона ми допада най-много от Алфа мюзик. Отново добро попадение! Хубава песен, интересен клип, закачлив и свеж текст, точно песен за предстоящия сезон. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Най-после да ѝ дадат яка самостоятелна песен. Въпреки че не вярвам да достигне успеха на първите две. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Тотален хит,който ще слушам в спалнята на @Emanuela.Carey 💦 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Хубава песен като за Симона. Но тази песен и тя е рециклирана... Оригинала е на DJ Simos - Gyrise agapi mou 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Тоя отсвир не беше ли от някоя денс песничка, лятна? 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Защо не са написали че е фючъринг с патока Доналд? Със сигурност щеше да предизвика повече интерес отколкото като соло проект на никому неизвестна труженичка от народа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Секси хит! Само можеше да е малко по-дълга, примерно кулминация с припева с повече аутотюн на гласа и после пак нормално. Не знам защо почнаха да пускат песни под 3 минути. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 ку рвенски хит!!! явно мами е идолка на Сими с пол денс и клипове в клетки, а може и изгубена дъщеря!!!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Супер еееее ! Браво! Това в клипа Астор ли е? Само Галин може да одобри римуването на “катинара“ с “катинара“ 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 42 минути, fengergana каза: ку рвенски хит!!! явно мами е идолка на Сими с пол денс и клипове в клетки, а може и изгубена дъщеря!!!!! Мила, да не станеш като Фокси, за когото неговата Кама е най-гига фактор в чалгата 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 Вресла! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 1 час , Gerganafen каза: Секси хит! Само можеше да е малко по-дълга, примерно кулминация с припева с повече аутотюн на гласа и после пак нормално. Не знам защо почнаха да пускат песни под 3 минути. То защо тая и другите Тройнции пускат песни изобщо винаги е било въпрос на дневен ред, но като са почнали, нека песните са под 30 секунди. Тъкмо ще пуснат повече за евентуалните им фенове? И ще може да ги завъртят в рекламните блокове. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 21 минути, Karma93 каза: Мила, да не станеш като Фокси, за когото неговата Кама е най-гига фактор в чалгата не знам кой е фокси очевидно е,че просто се шегувам и изобщо не ме интересуват премиери,гледания и т.н все пак да не съм им сестра!!! тук съм да си търся мъж и намерих няколко!!!! 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 25 минути, fengergana каза: не знам кой е фокси Шугар дедито на форума 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 10 Report Сподели Публикувано Юни 10 преди 2 часа , Gerganafen каза: Секси хит! Само можеше да е малко по-дълга, примерно кулминация с припева с повече аутотюн на гласа и после пак нормално. Не знам защо почнаха да пускат песни под 3 минути. 1. Никой няма да изтърпи тоя оцет повече от 2 мин 2. Който се прежали и му хареса, ще пусне бърже пак и ще натрупа гледания, както аз на Егати мацката на Фики. П.С. Тая квичи на умрело… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 Става, ама наистина - какъв е този в клипа? Нямаше ли някой хубав? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юни 11 Report Сподели Публикувано Юни 11 Егати тъпата песен, със слушани, крадени, сдъвкани и изплюти отсвири от летни румънски хитчета от 2010-та. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 11 Author Report Сподели Публикувано Юни 11 преди 52 минути, Just_Me каза: Става, ама наистина - какъв е този в клипа? Нямаше ли някой хубав? Това е певецът Ерик, май? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 12 Report Сподели Публикувано Юни 12 преди 20 часа , DevilWish каза: Това е певецът Ерик, май? Ерик само може да си мечтае да изглежда така Някъв друг е, по-млад 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 12 Report Сподели Публикувано Юни 12 преди 2 часа , Just_Me каза: Ерик само може да си мечтае да изглежда така Някъв друг е, по-млад Може би Ерика? 😊 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юни 12 Report Сподели Публикувано Юни 12 Хубавии визии, но песента не е моята, твърде мудна е за певческите умения на Симона. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 едва ли ще стане хит. скука 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 13 Report Сподели Публикувано Юни 13 Провал 💀 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.