DevilWish Публикувано Юни 30 Author Report Сподели Публикувано Юни 30 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 2 часа , Jouey каза: Гръцки кавър е. И коя е чернокосата 🤣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Mr. Greshen каза: И коя е чернокосата 🤣 Джена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 13 часа , Emanuela.Carey каза: Яница май за първи път показва лицето на мъжа си Сега разбрахме защо Тая Яница ще пуска нова песен. Къде са й феновете? Пропускате. От чутото ми прозвуча като пореден флоп. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 35 минути, Jouey каза: Джена Всъщност какво стана с тази Джена? След Пайнер не съм чувал за нея .абсолютно нищо.. Този "лош" Пайнер така направи, че след като умря тази компания не може да чуем какво се случва с повечето имена.. 😃 Иначе той им беше виновен.... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 30 Author Report Сподели Публикувано Юни 30 Ох, албум ли е да го опишеш! "Пайнер" пусна двоен албум за ценители | Signal.bg SIGNAL.BG Албумът "Празник в Приказките 2025" вече радва почитателите на фолклора. Двойният компактдиск с новите фолклорни песни на звездите на "Пайнер" е наличен в 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 20 минути, Jake каза: Всъщност какво стана с тази Джена? След Пайнер не съм чувал за нея .абсолютно нищо.. Този "лош" Пайнер така направи, че след като умря тази компания не може да чуем какво се случва с повечето имена.. 😃 Иначе той им беше виновен.... Джена си е в Пайнер, драги 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 1 час, Jouey каза: Джена Нали тя не правеше кавъри 😀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 30 Author Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 28 минути, Mr. Greshen каза: Нали тя не правеше кавъри 😀 Сигурно този дует е дошъл като покана от Деси Слава. След яката хитачка "Хулигани" дано не се изложи, че летвата е висока! Един от малкото яки хитове тая година е при Jenna ❤️ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 36 минути, Mr. Greshen каза: Нали тя не правеше кавъри 😀 Не й се плаща, ама ако е на чуждо и аванта - може 🤭 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза: Сега разбрахме защо Тая Яница ще пуска нова песен. Къде са й феновете? Пропускате. От чутото ми прозвуча като пореден флоп. Къде и какво чу? Аз не намирам нищо никъде... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 Деса сериозно ли предпочела да направи песен с Джена,отколкото с Преслава… нямам думи. Ако не е яка песента,не виждам никакъв смисъл, те изобщо не си подхождат някак. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 2 часа , Jake каза: Всъщност какво стана с тази Джена? След Пайнер не съм чувал за нея .абсолютно нищо.. Този "лош" Пайнер така направи, че след като умря тази компания не може да чуем какво се случва с повечето имена.. 😃 Иначе той им беше виновен.... Джена още е в Пайнер 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 Потвърдено е Джена Desi Slava (@desislavaofficial) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 704 likes, 27 comments - desislavaofficial on June 30, 2025: "След всички конспирации и теории, на които се забавлявахме искрено — сваляме завесата! Моята дуетна половинка е прекрасната @djena_official_bulgaria ! ❤️🌹 Благодаря ви за всички коментари, браво и на всички познали… очаквайте дуетната ни песен съвсем скоро! 🥰". 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 34 минути, Jouey каза: Къде и какво чу? Аз не намирам нищо никъде... В Тикток ми излезе. Но не мога да намеря нищо. Дори не помня какво точно гледах. Пак нещо остроумно. Зад нея имаше храсти или нещо такова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Потвърдено е Джена Desi Slava (@desislavaofficial) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 704 likes, 27 comments - desislavaofficial on June 30, 2025: "След всички конспирации и теории, на които се забавлявахме искрено — сваляме завесата! Моята дуетна половинка е прекрасната @djena_official_bulgaria ! ❤️🌹 Благодаря ви за всички коментари, браво и на всички познали… очаквайте дуетната ни песен съвсем скоро! 🥰". Стара и Нова Деса... не си представям как магарешкия глас на Джена ще се напасне на нежното гласче на старата. Явно ще пробват нещо с ретро вайб. Но и при Анелия тръгваше хубаво в отсвира и накрая се оказа боза. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 Двете изхвърлени от компанията на големите се събрали да правят дует 😂😂😂 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 30 Author Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 1 минута, Willy каза: Двете изхвърлени от компанията на големите се събрали да правят дует 😂😂😂 При положение, че Джена в момента има един от хитовете на 2025 тръгна да пуска дует, а няма и месец от "Хулигани". Да беше почакала малко..... Ако ще да е и с Преслава дуета! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 Този секси хит е минал 1 милиард!💋 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 8 минути, Willy каза: Този секси хит е минал 1 милиард!💋 Откакто се преименувах, злобата се всели в мен. Не мога да кажа нищо друго освен . видях делта форс в тикток от онзи ден. Вял прием. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 Щеше да е жалко Преслава и Деса да си изхабят потенциала за дует с кавър преправян от Асенов. Ако някога правят обща песен нека е нещо, което да е наистина красиво и приятно за слушане. Освен това Преслава сега е набрала инерция и се очаква да пусне нещо далеч по-силно за лятото. Някой беше писал че имали записан дует с Константин, но да видим. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 От 29.06.2025 г. от 16:12, Andrew Cunanan. каза: Оф, ако Преси пак мисли да пуска август месец лятно парче и то да звучи ретро и баладично - по-добре да остави за септември. Иска ми се да разбие с бърз ковренски летен мегахит ала "Мъж на хоризонта" / "Зле разпределени" / "Жените след мен". + и от мен за "Жените след мен" 🥰 Бих добавила и "Пак ще ме обичаш", "Пиян", "Аматьорка", "Новата ти", "Няма да ти пиша", "Беден в сърцето"... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 22 часа , Амброжка. каза: https://youtu.be/hUzuetjcJH8?si=QB5R3hIDrcGaX1Pe Честит имен ден на Петра! 🥵 Edit: Боже, забравил съм как се постват видеа. Каква изненада, добре дошъл! И пиши по-често! 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 29 минути, KrasyoZlobarQ каза: Откакто се преименувах, злобата се всели в мен. Не мога да кажа нищо друго освен . видях делта форс в тикток от онзи ден. Вял прием. Ти не си спирал специално към нея. То не знам дали е злоба или твои фантазии хаха.... Нооо пък ника ти отива, ставам за кръстница. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 30 Report Сподели Публикувано Юни 30 преди 9 часа , Emanuela.Carey каза: Новата песен на Деса ще е от Асенов Май верно е Джена това. Може да се напишат така - Стара Десислава ft. Нова Десислава. Яница какъв нормален мъж имала на фона на цялата й шафрантийска кариера и визия... а Марийчето все прасета я лижат. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари