fengergana Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 52 минути, GSA каза: За Райна бих споменал “Стамена”, “Машала” и “Ела се вие”, които не са авторски, но в нейно изпълнение станаха хитове още преди “Тежко мина..”, особено първата, която за мен и е най-големия фолклорен хит. Още много мога да изброявам, но в спотифай и тубата се вижда нагледно. Не се изразих правилно. Не са точно плитки, а нещо сходно като от “Един за друг”, и е била вързана на кок вчера. Да видим… тя не е качвала снимки от вчера, само че са ѝ подарили домати и кашкавал!!! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM двамата са още топ. Нищо че на стари лаври. Тия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 11 часа , adorable каза: Човек, писал съм ти съвсем други неща. Фасончета и настроенийца и провокацийки някъде другаде. Не знам дали ти пука, щото някои хора имаме проблеми и хора в болници, вие тука се надпреварвате да цитирате тоя-оня и да се дракате и да коментирате скучните нови песни на Глория. Айде марш, че ми писна! Дърпай! Забравих да вметна, че един човек, който държи на роднините си, няма да виси в чалга форум да защитава някакви парацалеси вместо да бъде до тях по време на болничния им престой и на цялостното им възстановяване след това. Много е жалко, някой да търси съжаление по повод личните си драми, защото не може да заслужи уважение с действията си. Аман от този двоен ала Марта Вачкова "морал". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Забравих да вметна, че един човек, който държи на роднините си, няма да виси в чалга форум да защитава някакви парацалеси вместо да бъде до тях по време на болничния им престой и на цялостното им възстановяване след това. Много е жалко, някой да търси съжаление по повод личните си драми, защото не може да заслужи уважение с действията си. Аман от този двоен ала Марта Вачкова "морал". Не съм сигурен какъв е спорът, но като някой е в болница какво се очаква? Да си залепен за човека ли? Още повече ако пък е в интензивно и твоята роля е точно никаква. Тази песен, за щастие, съм я чул веднъж. Откакто чух Теда Ломска да вика на полицаите като селянка - хитачка, хитачка, отказвам да й правя и едно гледане! Дъната се привличат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 2 часа , SG каза: По порталите може да се види в цифри кое е купено - и че не е много като за цяло турне, но доста солидно като бройка за фолклорна изява на чалга певица. А ти ги броиш 2000 за цялото турне, ама уточнявай се, не ги пише като за един концерт! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 час , Karma93 каза: Константин е имал много добър глас преди. Да ходи на вокален педагог Вокалния педагог няма да оправи закуските с цигари. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, LuboKurov каза: Не съм сигурен какъв е спорът, но като някой е в болница какво се очаква? Да си залепен за човека ли? Още повече ако пък е в интензивно и твоята роля е точно никаква. Тази песен, за щастие, съм я чул веднъж. Откакто чух Теда Ломска да вика на полицаите като селянка - хитачка, хитачка, отказвам да й правя и едно гледане! Очаква се да не врещиш, че някой те е цитирал в чалга форум, несъгласявайки се с тъпотиите, дето си написал и да предизвикаш съчувствие, че роднините ти били в болница. Like WHO CARES? Сякаш само Станимир има роднини и всички трябва да припадаме тука, и да се вълнуваме от всяко събитие в семейството му. Тое безумно, просто. Като има проблем - да се смири малко, не сме му длъжни с нищо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Lelqtian каза: Вокалния педагог няма да оправи закуските с цигари. Цигарите преглъща с алкохол, а в свободното време чертае магистралки, които приема през носа.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Очаква се да не врещиш, че някой те е цитирал в чалга форум, несъгласявайки се с тъпотиите, дето си написал и да предизвикаш съчувствие, че роднините ти били в болница. Like WHO CARES? Сякаш само Станимир има роднини и всички трябва да припадаме тука, и да се вълнуваме от всяко събитие в семейството му. Тое безумно, просто. Като има проблем - да се смири малко, не сме му длъжни с нищо. Поздрав с тази песен, която нямам представа как звучи, но заглавието ми хареса 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 минута, LuboKurov каза: Поздрав с тази песен, която нямам представа как звучи, но заглавието ми хареса Мили, къв е тоа кюмюр тука, ужас и безумие! Поздрав с този евъргрийн: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: Мили, къв е тоа кюмюр тука, ужас и безумие! Поздрав с този евъргрийн: Стигнах само до заглавието, но видях че има над милион гледания WTF! Последните чакии на Аня и ... други не могат да вържат и половинка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 22 минути, Lelqtian каза: А ти ги броиш 2000 за цялото турне, ама уточнявай се, не ги пише като за един концерт! Да, за цялото. Интересът е разпределен между различни градове, но като се погледне цялостната бройка не е зле, даже никак за чалга звезда с народна музика. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 17 минути, SG каза: Да, за цялото. Интересът е разпределен между различни градове, но като се погледне цялостната бройка не е зле, даже никак за чалга звезда с народна музика. Тоест средно е продала от 10 концерта като за един, и то в една от по-малките зали, реално по-малко от еклеРени. Страхотно начинание, осигурява заетост в родните фитнес вериги! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Почти 40К за 22 часа.. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Какво стана? Рена разпродаде ли половината зала? Или пак ще отлага за февруари догодина? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 час, Lelqtian каза: Тоест средно е продала от 10 концерта като за един, и то в една от по-малките зали, реално по-малко от еклеРени. Страхотно начинание, осигурява заетост в родните фитнес вериги! Не съм гледал продажбите на Рени, но за Десислава е ясно, че само с един голям концерт този фолклорен завой щеше да изглежда далеч по-успушен, отколкото да се мъчи от нищото да привлече хора към цяло турне... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 24 минути, LuboKurov каза: Какво стана? Рена разпродаде ли половината зала? Или пак ще отлага за февруари догодина? Отлага концерта за февруари но без уточнена година. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Юни каква мастия беше 2013-2017 и добри клипове вадеше 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Искаме български вариант с Лили Иванова, Глория и Симона Загорова. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 5 часа , Lelqtian каза: Отлага концерта за февруари но без уточнена година. 30-ти февруари. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 12 часа , Jake каза: Малко известен факт....тази жена е винаги на плейбек... Е, тя пее като дрънчаща кофа. По-добре да е на плейбек. Освен това е бясна комунистка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 14 часа , Jake каза: Не мога да повярвам, че е това е Светльо... вулгарно, грозно, евтино и дори е пълно дърво на сцената.. Той е талантлив по принцип и не знам как стигна това ужасно дъно! Бях шокиран като разбрах, че това е той. За мен зад това стоят някакви пари от разни ЛГБТ организации, нормален гей не би си го причинил... Не знам, ама изобщо не е добър като драг. Не става жена от него. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 7 часа , LuboKurov каза: Какво стана? Рена разпродаде ли половината зала? Или пак ще отлага за февруари догодина? Според фена ѝ - @Runevski е продала половината капацитет на зала 3, която е с 1/3 по-малко места. Прилагам коментар, понеже пак ще извърти думите си: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Дали тая песен ще звучи на 14.02.26 в Арената? Нова песен от Милана и Азия @SG, @Gerganafen 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Рени не може да го отложи за 2026-та, защото тогава ще се плаща с евро, а тя е анти-конти за еврото! 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари