Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 52 минути, GSA каза:

За Райна бих споменал “Стамена”, “Машала” и “Ела се вие”, които не са авторски, но в нейно изпълнение станаха хитове още преди “Тежко мина..”, особено първата, която за мен и е най-големия фолклорен хит. Още много мога да изброявам, но в спотифай и тубата се вижда нагледно. 

Не се изразих правилно. Не са точно плитки, а нещо сходно като от “Един за друг”, и е била вързана на кок вчера. Да видим…

тя не е качвала снимки от вчера, само че са ѝ подарили домати и кашкавал!!!

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , adorable каза:

Човек, писал съм ти съвсем други неща. Фасончета и настроенийца и провокацийки някъде другаде. Не знам дали ти пука, щото някои хора имаме проблеми и хора в болници, вие тука се надпреварвате да цитирате тоя-оня и да се дракате и да коментирате скучните нови песни на Глория. Айде марш, че ми писна! Дърпай!

Забравих да вметна, че един човек, който държи на роднините си, няма да виси в чалга форум да защитава някакви парацалеси вместо да бъде до тях по време на болничния им престой и на цялостното им възстановяване след това.

Много е жалко, някой да търси съжаление по повод личните си драми, защото не може да заслужи уважение с действията си. Аман от този двоен ала Марта Вачкова "морал".

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Забравих да вметна, че един човек, който държи на роднините си, няма да виси в чалга форум да защитава някакви парацалеси вместо да бъде до тях по време на болничния им престой и на цялостното им възстановяване след това.

Много е жалко, някой да търси съжаление по повод личните си драми, защото не може да заслужи уважение с действията си. Аман от този двоен ала Марта Вачкова "морал".

Не съм сигурен какъв е спорът, но като някой е в болница какво се очаква? Да си залепен за човека ли? Още повече ако пък е в интензивно и  твоята роля е точно никаква. 

Тази песен, за щастие, съм я чул веднъж. Откакто чух Теда Ломска да вика на полицаите като селянка - хитачка, хитачка, отказвам да й правя и едно гледане! Дъната се привличат. 

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , SG каза:

По порталите може да се види в цифри кое е купено - и че не е много като за цяло турне, но доста солидно като бройка за фолклорна изява на чалга певица.

А ти ги броиш 2000 за цялото турне, ама уточнявай се, не ги пише като за един концерт! 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, LuboKurov каза:

Не съм сигурен какъв е спорът, но като някой е в болница какво се очаква? Да си залепен за човека ли? Още повече ако пък е в интензивно и  твоята роля е точно никаква. 

Тази песен, за щастие, съм я чул веднъж. Откакто чух Теда Ломска да вика на полицаите като селянка - хитачка, хитачка, отказвам да й правя и едно гледане! 

Очаква се да не врещиш, че някой те е цитирал в чалга форум, несъгласявайки се с тъпотиите, дето си написал и да предизвикаш съчувствие, че роднините ти били в болница. Like WHO CARES? Сякаш само Станимир има роднини и всички трябва да припадаме тука, и да се вълнуваме от всяко събитие в семейството му. Тое безумно, просто. Като има проблем - да се смири малко, не сме му длъжни с нищо. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Вокалния педагог няма да оправи закуските с цигари. 

Цигарите преглъща с алкохол, а в свободното време чертае магистралки, които приема през носа..

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Очаква се да не врещиш, че някой те е цитирал в чалга форум, несъгласявайки се с тъпотиите, дето си написал и да предизвикаш съчувствие, че роднините ти били в болница. Like WHO CARES? Сякаш само Станимир има роднини и всички трябва да припадаме тука, и да се вълнуваме от всяко събитие в семейството му. Тое безумно, просто. Като има проблем - да се смири малко, не сме му длъжни с нищо. 

Поздрав с тази песен, която нямам представа как звучи, но заглавието ми хареса :D 

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, LuboKurov каза:

Поздрав с тази песен, която нямам представа как звучи, но заглавието ми хареса :D 

Мили, къв е тоа кюмюр тука, ужас и безумие!

Поздрав с този евъргрийн:

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Мили, къв е тоа кюмюр тука, ужас и безумие!

Поздрав с този евъргрийн:

Стигнах само до заглавието, но видях че има над милион гледания WTF! Последните чакии на Аня и ... други не могат да вържат и половинка.

• skull 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Lelqtian каза:

А ти ги броиш 2000 за цялото турне, ама уточнявай се, не ги пише като за един концерт! 

Да, за цялото. Интересът е разпределен между различни градове, но като се погледне цялостната бройка не е зле, даже никак за чалга звезда с народна музика.

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, SG каза:

Да, за цялото. Интересът е разпределен между различни градове, но като се погледне цялостната бройка не е зле, даже никак за чалга звезда с народна музика.

Тоест средно е продала от 10 концерта като за един, и то в една от по-малките зали, реално по-малко от еклеРени. Страхотно начинание, осигурява заетост в родните фитнес вериги! 

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Lelqtian каза:

Тоест средно е продала от 10 концерта като за един, и то в една от по-малките зали, реално по-малко от еклеРени. Страхотно начинание, осигурява заетост в родните фитнес вериги! 

Не съм гледал продажбите на Рени, но за Десислава е ясно, че само с един голям концерт този фолклорен завой щеше да изглежда далеч по-успушен, отколкото да се мъчи от нищото да привлече хора към цяло турне...

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, LuboKurov каза:

Какво стана? Рена разпродаде ли половината зала? Или пак ще отлага за февруари догодина?

Отлага концерта за февруари но без уточнена година. 

• Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Jake каза:

Малко известен факт....тази жена е винаги на плейбек... 

Е, тя пее като дрънчаща кофа. По-добре да е на плейбек. Освен това е бясна комунистка.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 14 часа , Jake каза:

Не мога да повярвам, че е това е Светльо... вулгарно, грозно, евтино и дори е пълно дърво на сцената.. Той е талантлив по принцип и не знам как стигна това ужасно дъно! Бях шокиран като разбрах, че това е той. За мен зад това стоят някакви пари от разни ЛГБТ организации, нормален гей не би си го причинил...

Не знам, ама изобщо не е добър като драг. Не става жена от него.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , LuboKurov каза:

Какво стана? Рена разпродаде ли половината зала? Или пак ще отлага за февруари догодина?

Според фена ѝ - @Runevski е продала половината капацитет на зала 3, която е с 1/3 по-малко места. Прилагам коментар, понеже пак ще извърти думите си:
image.png.5d84a4bbfbf0cd1688873da9452ca33f.png

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...