fengergana Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 @GSA скъпа, коментирай предположението ми дали мами е на снимката с Деса! ти си наблюдателна, все пак мъжа първо го гледаш в 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Деса тук е излязла по-фина от обикновено Коя от двете е Гюра и коя от двете е биологична жена? Май никоя! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Коя от двете е Гюра и коя от двете е биологична жена? Май никоя! От всички подмазвачи Глорияни, Гюр както се вижда обръща най-много внимание на Малиновия фен @Ивал.ЪТ! Тракторист като него не може да устои на този голям бюст в комбинация с пищен розов тоалет! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Gerganafen каза: От всички подмазвачи Глорияни, Гюр както се вижда обръща най-много внимание на Малиновия фен @Ивал.ЪТ! Тракторист като него не може да устои на този голям бюст в комбинация с пищен розов тоалет! Той е готин! Аз съм му фен! Доста по-мъжествен е, дори и в рокля, от всеки един Глориянин, роден с висящ израстък между краката! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Деса тук е излязла по-фина от обикновено Не мога да повярвам, че е това е Светльо... вулгарно, грозно, евтино и дори е пълно дърво на сцената.. Той е талантлив по принцип и не знам как стигна това ужасно дъно! Бях шокиран като разбрах, че това е той. За мен зад това стоят някакви пари от разни ЛГБТ организации, нормален гей не би си го причинил... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 44 минути, Gerganafen каза: Естествено, че сериозно. "Народната певица Деси Слава" се пръкна изневиделица през 2025-та. Цял живот чалгата в храни, а когато най-накрая се реши на концерти, пренебрегна този жанр. Един нормален фолклорен албум няма тази "фолклорна прима". Ама нищо, щом за теб е голяма работа, че пълни фолклорните си вечеринки с покани раздавани от фитнес, а печалбата й е нулева... И наградата за дебют на 2025-та отива при изпълнителката на бългериън традишънъл мюзик - ФатмеСлава!. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Той е готин! Аз съм му фен! Доста по-мъжествен е, дори и в рокля, от всеки един Глориянин, роден с висящ израстък между краката! И аз съм му фен, все пак е режисьор на последния клип на Гери! Както се вижда, и Гюр точи лиги по него. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 8 минути, fengergana каза: @GSA скъпа, коментирай предположението ми дали мами е на снимката с Деса! ти си наблюдателна, все пак мъжа първо го гледаш в Мами е снимала нещо със сигурност, защото пак се е сплела, видях от последното и участие. Защо не и дует с Деса, но не вярвам, а би било яко. Иначе, със сигурност Деса е по-добра от Райна във фолклора, това никой не го оспорва. И да - Райна когато и да реши да направи такова турне, то ще бъде успешно, защото от 20 години има фолклорни концерти и почитатели. Наслагват и се по 3 гласа, за да излезне нещо? Моля? Тя си пее безпроблемно фолклор на живо така че да я изкарвате бездарница, тук не върви. Не ми се коментират още панаири и избиване на комплекси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, Gerganafen каза: И аз съм му фен, все пак е режисьор на последния клип на Гери! Както се вижда, и Гюр точи лиги по него. Няма да ѝ върже! Но безпoрно без перуките, роклите и токчетата си е сексапилен и всеки с вкус би го харесал! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 14 минути, fengergana каза: @GSA скъпа, коментирай предположението ми дали мами е на снимката с Деса! ти си наблюдателна, все пак мъжа първо го гледаш в Ти си Марая, нали? Защо се отказа от обещаващата си кариера 🥰 https://youtu.be/bFUJgWwktlc?si=FwkVW6EHraHGtkxl 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 минута, GSA каза: Мами е снимала нещо със сигурност, защото пак се е сплела, видях от последното и участие. Защо не и дует с Деса, но не вярвам, а би било яко. Иначе, със сигурност Деса е по-добра от Райна във фолклора, това никой не го оспорва. И да - Райна когато и да реши да направи такова турне, то ще бъде успешно, защото от 20 години има фолклорни концерти и почитатели. Наслагват и се по 3 гласа, за да излезне нещо? Моля? Тя си пее безпроблемно фолклор на живо така че да я изкарвате бездарница, тук не върви. Не ми се коментират още панаири и избиване на комплекси. Изобщо няма база за сравнение. Райна има фоклорно legacy и сигурно вече 6-7 албума в този жанр, със сигурност има и само фоклорни участия, имаше и фоклорен мегахит преди 10 години. За нейната кариера би било естествено да направи фоклорно турне, но за Десовата, след като има само 1 фоклорен албум - оптпреди 29 години и оттогава датира и последната ѝ фоклорна песен - не. Ако помним повечето чалгарки слагаха по 1-2 фоклорни песни в албумите си, Гюргул по 5-6 разбира се, а Деса само по 1 на английски. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 това заслужаваше поне 4-5 милиона. 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Само не разбрах дали е взривила (буквално и преносно) летните театри по време на "народното турне" с тази хитачка: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Изобщо няма база за сравнение. Райна има фоклорно legacy и сигурно вече 6-7 албума в този жанр, със сигурност има и само фоклорни участия, имаше и фоклорен мегахит преди 10 години. За нейната кариера би било естествено да направи фоклорно турне, но за Десовата, след като има само 1 фоклорен албум - оптпреди 29 години и оттогава датира и последната ѝ фоклорна песен - не. Ако помним повечето чалгарки слагаха по 1-2 фоклорни песни в албумите си, Гюргул по 5-6 разбира се, а Деса само по 1 на английски. Деса няма нито една популярна фолклорна песен в свое изпълнение. Сравнения: Гюр - Белите манастири Райна - Тежка мина лудостта Нелина - Како Николинке Яница - Мома Яница Екстра Нина - Кара Кольо седеше Тони Дачева - Полегнала е Гергана Емилия - Мари Стано Ивана - От извора Теодора - DJ китка Елвира Георгиева - Даньова мама Цветелина - Невено моме Десислава - ?????? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, asylum каза: Деса няма нито една популярна фолклорна песен в свое изпълнение. Сравнения: Гюр - Белите манастири Райна - Тежка мина лудостта Нелина - Како Николинке Яница - Мома Яница Екстра Нина - Кара Кольо седеше Тони Дачева - Полегнала е Гергана Емилия - Мари Стано Ивана - От извора Теодора - DJ китка Елвира Георгиева - Даньова мама Цветелина - Невено моме Десислава - ?????? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: Не я знам, значи не съществува! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 11 минути, GSA каза: Мами е снимала нещо със сигурност, защото пак се е сплела, видях от последното и участие. Защо не и дует с Деса, но не вярвам, а би било яко. Иначе, със сигурност Деса е по-добра от Райна във фолклора, това никой не го оспорва. И да - Райна когато и да реши да направи такова турне, то ще бъде успешно, защото от 20 години има фолклорни концерти и почитатели. Наслагват и се по 3 гласа, за да излезне нещо? Моля? Тя си пее безпроблемно фолклор на живо така че да я изкарвате бездарница, тук не върви. Не ми се коментират още панаири и избиване на комплекси. о не, омръзна ми с тия плитки, не ѝ отиват 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 56 минути, Jake каза: А според тебе защо??? Кой забогатя от народна музика последните 30 години? АКо беше станала народна певица, дали някой щеше да я знае сега? Тя можеше най-лесно да си направи турнето с чалга и със сигурно по-лесно щеше да направи турнето. Дори мислех, че ще се провали, с народното... Според вас всеки се проваля, всеки с покани. Хем висите в чалга форуми, хем се молите всяка да се провали. Не стига, че изобщо нямат изяви извън кръчмите, а плюете и малкото концертни изяви. Райна като издава всяка година албум с някакви бози които уж били фолклор? Колко турнета направи? Пак няма гласа да пее народно, ако ще и 50 албума да има издадени. Да пееш фоклор, не значи винаги ти да правиш авторски песни, за това се нарича фолклор. Деса поне се усети и на 40+ смени визията, поведението си. Нека видим Камелия, Малина и сродни на по 60 на какво приличат и как отчаяно се правят на тийнеджърски - будят смях и съжаление. Деса си ку"вееше достатъчно, но на 20. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Плюс: Славка Калчева Поли Паскова Володя Стоянов Гуна Иванова Илка Александрова Николай Славеев Росица Пейчева и много други Поля е най-бездарна, но пълни зали като Чъкърдъкова. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, asylum каза: Плюс: Славка Калчева Поли Паскова Володя Стоянов Гуна Иванова Илка Александрова Николай Славеев Росица Пейчева и много други Поля е най-бездарна, но пълни зали като Чъкърдъкова. И Нелина! В последните 15-20 години със сигурност вади повече пари от фоклора, отколкото от чалгата. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 15 минути, asylum каза: Деса няма нито една популярна фолклорна песен в свое изпълнение. Сравнения: Гюр - Белите манастири Райна - Тежка мина лудостта Нелина - Како Николинке Яница - Мома Яница Екстра Нина - Кара Кольо седеше Тони Дачева - Полегнала е Гергана Емилия - Мари Стано Ивана - От извора Теодора - DJ китка Елвира Георгиева - Даньова мама Цветелина - Невено моме Десислава - ?????? Лале ли си, зюмбюл ли си 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, Andrew Cunanan. каза: И Нелина! В последните 15-20 години със сигурност вади повече пари от фоклора, отколкото от чалгата. Дори Цветелина Екстранинова. Коментирай, че похвалих Райна, че има хит, и фенгергана ми удари палец надоле 🤣икона! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 1 час, fengergana каза: как вечер чакам @Gerganafen @Lelqtian u @FolkEmpire след като през деня са ме млатили Робов и Буков 😘 Хареса ли ти новата прическа на Роби 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 Току що, Mr. Greshen каза: Лале ли си, зюмбюл ли си Специално потърсих в ютюб да видя какво съм пропуснал и що да видя - Звездите на Пайнер и пет чифта силикон. Чия е заслугата и за какво, в тоз случай? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 28 Report Сподели Публикувано Юни 28 преди 3 минути, asylum каза: Специално потърсих в ютюб да видя какво съм пропуснал и що да видя - Звездите на Пайнер и пет чифта силикон. Чия е заслугата и за какво, в тоз случай? Правиха я за един фолклорен концерт на Пайнер, за да се набутат и те да пеят 😀😀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари