Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Отчаян е, драпа за нов хит от ранга на “Къв съм як” преди да стане досаден на хората

IMG-6701.jpg

Той отдавна е! Откакто си дръпна очите и кариерата е само надолу. Но то не става да си топ само с реплики на предходния си успех - коя от коя по-тъпа и набързоскалъпена. :) 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Lelqtian каза:

На Шошононо май не сме чували да са и отказвали хонорар, защото чакат да дойде Анелията от инцтаграм? 

Тя и като държеше хитове пак дискотеките ѝ бяха наполовина празни. Въобще от едно 17-18 години си загуби фен базата и колко и да беше успешна до 2018-та включително не будеше у никого интерес.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, Emanuela.Carey каза:

Отчаян е, драпа за нов хит от ранга на “Къв съм як” преди да стане досаден на хората

IMG-6701.jpg

@xroflx9 виж я колко е жалка,следва бившия фотограф на Диона,който ми се натискаше преди 2год

• Kiss 1
Сподели в други сайтове

Единствените, които рискуваха и рискът им се отплати, в последно време са Манол и Теди с тази песен, която няма нищо общо с последните им 20-30

• Like 3
  • Love 4
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Единствените, които рискуваха и рискът им се отплати, в последно време са Манол и Теди с тази песен, която няма нищо общо с последните им 20-30

И нищо общо с чалгите от последните години като цяло.

• Like 5
Сподели в други сайтове

преди 54 минути, Emanuela.Carey каза:

Тая няма ли да пуска нещо вече? Преди какви летни тупалки правеше. Нещо и тя го обърна на full time инфлуенсърка.

Задоволи се с миналогодишния хит!

Spoiler

преди 46 минути, DarkChild каза:

Анелия няма хитове отдавна, но си живее и не й пука особено. Андра живее в неин измислен свят.

Spoiler

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

От 21.06.2025 г. от 9:10, Andrew Cunanan. каза:

Нали правим разлика между златен (10 000) копия или Платинен (30 000) копия?
То вярно, че сме в чалга форум, ала толкова да сте заблудени...

Я виж каква тема си направил за Глория преди години.. и какъв пост си написал, аз съм забравила, че си я бранил така 😁

• Haha 2
  • Wow 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, DevilWish каза:

Супер е! Много яко им отговаря! Само така! :D 

Малко е странно да отдава чак такова внимание на лелките и чичаците във фейсбук, а уж се държи на някакво положение.. Надали заслужават и отговор, ама не може да си трае. Според мен по някакъв начин се засяга от коментарите за им обръща внимание.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Stela каза:

Малко е странно да отдава чак такова внимание на лелките и чичаците във фейсбук, а уж се държи на някакво положение.. Надали заслужават и отговор, ама не може да си трае. Според мен по някакъв начин се засяга от коментарите за им обръща внимание.

Не търпи критика. Но това е, че винаги намира какво да им отговори което резонира на самите тях :D 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Тези дрехиииииииии не прикриват, а показват кой си ти!
Без часовник не излизаш, може би без гащи спиш?
Май си влюбен в тебе само! Пренаситен от ****
Тръгваш бързо - свършваш рязко...
до къде ще продължиш?

Спри да гледаш с този поглед, изкусител ММА!
Всеки трети има повод за да ти благодари!
Имаш навик да купуваш само скъпите неща!
Знам отдавна как си купил! КАКТО МЕН И ЛЮБОВТАААААААААААААА

Ще те целувам, дори да те възбудяяяяяяяяяя ❤️❤️❤️ 

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, DevilWish каза:

Не търпи критика. Но това е, че винаги намира какво да им отговори което резонира на самите тях :D 

Да, ама изглежда жалко да отговаряш така на всеки хейт коментар. Не говорим за отделни случки, тя го прави постоянно. Би трябвало повече да е над нещата и да й е ясно, че хейт винаги ще има. Някои си заслужават да им сипеш, но не така на всеки трол. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

Току що, Stela каза:

Да, ама изглежда жалко да отговаряш така на всеки хейт коментар. Не говорим за отделни случки, тя го прави постоянно. Би трябвало повече да е над нещата и да й е ясно, че хейт винаги ще има. Някои си заслужават да им сипеш, но не така на всеки трол. 

Най-интересно ми е от къде има такава енергия да им чете всичките коментари? Айде, ако е видяла 10-20 даже да отговори. Това е емоционално изтощение..... Иначе е ок, че се защитава, но не знам как й се занимава с толкова хора? 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Stela каза:

Я виж каква тема си направил за Глория преди години.. и какъв пост си написал, аз съм забравила, че си я бранил така 😁

тов@ не cъм го пиc@л @з. Тов@ е дело н@ някоя от придворните ѝ д@ми cъc cчупени китки.

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...