Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 56 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.279c615bab81b9854b1b4bcb5992ec0f.png

"Коя?" с каталожен номер 34 кифлее във фейса.

В лице изглежда ужасно! Даже меко казано отвратително! Грозна уста като полов орган, вежди.... аз по принцип не я харесвам в лицето, прилича си на ромка Коя34? Ама от тук, никога не е била по-грозна. Поне да беше успешен образа й, то нищо не стана от нея.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, FikLena каза:

сериозно ли татурирала п*тката си ?!?!?

И да имаш тяло или хубав корем, ако в лице не ставаш ..... жалко за теб, ако ще не минджата да си татуира ми ануса.... То не са коси, гримове.... 
@Lelqtian ако плюем Дион, който е 100000 пъти по-добре от това тук, май трябва да прибавим нов шимейл в графата Кое34? или Кой34? ? Коя вече е комплимент за тая с няколкото свестни песни за 10 годишната си кариера.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Деса 2022 беше при дебелия мондьо, реклама на турнето ли си прави пак

WWW.BGDNES.BG

Изненадваща детска мечта е имал водещият Мариян Станков, известен като Мон Дьо. Ексцентричният телевизионер искал да стане гинеколог. Това призна самият той в социалните мрежи, запитан от фен за детските му мечти. След това Мон Дьо разказва, че през годините мечтата му доста избледняла, за да може днес да е посветен изцяло на...

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, pacho каза:

Драгана се бори с жегите с мини вентилаторче в ръка. Не каза й дума за концерта й с Глория в Пловдив, ама то и на водещата й е толкова фолк образованието... та не й дойде на акъла да попита нещо по-интересно.

То дано се стигне до тоя концерт, защото май продажбите не бяха ок засега, скоро не съм гледал. За съжаление, колкото и да ми е най-любим изпълнител Глория и какъвто и великан да е била, не очаквах, но през 2025-а има хора, които пишат, че за Драгана биха отишли, но защото Глория ще е там - не. И то не заради това, че не я харесват като певица. Мисля, че въобще не ѝ бе нужно да се захваща с това. Драгана, от друга страна, жъне успехи във всички градове и зали в Сърбия, но малко прекали с идванията тук напоследък.

Десислава показва страхотен напредък чисто духовно всеки следващ път:

И тя се притеснява за продажбите на билетите си.

• Like 2
Сподели в други сайтове

В петък бях на Коце в Бургас, вчера бях при него в Ахтопол на Празника на града. Имаше уникален гръцки бенд с двама гръцки певци- млад и възрастен. Уникално свирят и пеят тези гърци. Колкото и хубаво да беше всички вече искаха Коце. Когато дойде той, стана нещо страшно. Всички викаха, пееха с него. Той с всеки снимки, селфита, клипчета, децата ги гушкаше, носеше на ръце, снимаше се с тях. По едно време като се качиха на сцената, като го наобиколиха, щяха да срутят сцената, как не го убиха, не знам. И аз бях до него. Това беше някаква огромна любов от хората, такова нещо не бях виждала. Все едно някоя световна звезда беше дошла. Викаха го 2 пъти на бис, имаха го все едно за Бог. Коце просто е номер 1. 😍🥰❤ Няма кой да го стигне, и няма друг като него!

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, adorable каза:

То дано се стигне до тоя концерт, защото май продажбите не бяха ок засега, скоро не съм гледал. За съжаление, колкото и да ми е най-любим изпълнител Глория и какъвто и великан да е била, не очаквах, но през 2025-а има хора, които пишат, че за Драгана биха отишли, но защото Глория ще е там - не. И то не заради това, че не я харесват като певица. Мисля, че въобще не ѝ бе нужно да се захваща с това. Драгана, от друга страна, жъне успехи във всички градове и зали в Сърбия, но малко прекали с идванията тук напоследък.

Десислава показва страхотен напредък чисто духовно всеки следващ път:

аз гледам дългите интервюта в неговия канал

много е смешен като повтаря едно и също нещо,за да се опита да разплаче гостите си

сигурно 5 пъти й повтори това с ноктите в лицето за детските травми,което тя разказваше при Тото

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sunlight каза:

В петък бях на Коце в Бургас, вчера бях при него в Ахтопол на Празника на града. Имаше уникален гръцки бенд с двама гръцки певци- млад и възрастен. Уникално свирят и пеят тези гърци. Колкото и хубаво да беше всички вече искаха Коце. Когато дойде той, стана нещо страшно. Всички викаха, пееха с него. Той с всеки снимки, селфита, клипчета, децата ги гушкаше, носеше на ръце, снимаше се с тях. По едно време като се качиха на сцената, като го наобиколиха, щяха да срутят сцената, как не го убиха, не знам. И аз бях до него. Това беше някаква огромна любов от хората, такова нещо не бях виждала. Все едно някоя световна звезда беше дошла. Викаха го 2 пъти на бис, имаха го все едно за Бог. Коце просто е номер 1. 😍🥰❤ Няма кой да го стигне, и няма друг като него!

мила,имаше лайв в тикток, както винаги наркото не знаеше къде се намира и дънеше плейбека,а на сцената имаше 10-15 лапета

• Like 2
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

image.png.279c615bab81b9854b1b4bcb5992ec0f.png

"Коя?" с каталожен номер 34 кифлее във фейса.

Тя пак ли се е разделила с Кристиян? Вече не се следват 😂

Макар че това със следванията е мега странно и не мога да им хвана спатиите на повечето певци. Примерно Десита и Меди нали са заедно, но той я следва, тя него не 😂

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, fengergana каза:

аз гледам дългите интервюта в неговия канал

много е смешен като повтаря едно и също нещо,за да се опита да разплаче гостите си

сигурно 5 пъти й повтори това с ноктите в лицето за детските травми,което тя разказваше при Тото

Ами има си жило той, но тя Ваня Червенкова го оправи в последното интервю.

Много махленско-индийски стил са му похватите. Слушам какво ще кажат гостите, абстрахирам се от него. Ама тук на това интервю с Десислава от какъв зор това сапунено заглавие с препратка към Бели нощи... Жената такива хубави неща каза...

Сега ще си пусна цялото. По Нова излъчват политкоректния монтаж.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, adorable каза:

Тя в последно време къде ли не беше - при Благой Георгиев, Тото, Мон Дьо, Канал 0, Bulgaria on air, Btv (Преди обед) и тн. Турнето не върви добре откъм продажби

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 30 минути, fengergana каза:

Деса 2022 беше при дебелия мондьо, реклама на турнето ли си прави пак

WWW.BGDNES.BG

Изненадваща детска мечта е имал водещият Мариян Станков, известен като Мон Дьо. Ексцентричният телевизионер искал да стане гинеколог. Това призна самият той в социалните мрежи, запитан от фен за детските му мечти. След това Мон Дьо разказва, че през годините мечтата му доста избледняла, за да може днес да е посветен изцяло на...

По-скоро проктолог, при все, че единствената ваджейна до която се е докоснал е тази, от която е излязъл. :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Just_Me каза:

Тя в последно време къде ли не беше - при Благой Георгиев, Тото, Мон Дьо, Канал 0, Bulgaria on air, Btv (Преди обед) и тн. Турнето не върви добре откъм продажби

Ами да, но поне се рекламира. Глория никъде не ходи и няма никаква концепция. Да не е решила, че сме 2000-та? Концертът в Бургас е отменен, не се разбра защо, но хората питат. Не може и едни плакати да нямаш, пък да обявяваш концерти. Сега сигурно за рождения ден по традиция ще пусне новата песен с клипа в чужбина... и фолклор или нещо подобно на Вятърните мелници. Никаква изненада и експеримент.

А Десислава може всичко да е, пак се хвърля в дълбокото и рискува, но поне се рекламира, така се прави. Дано успее, аз лично бих си купил билет за София или Пловдив, чисто и просто за подкрепа, иначе ми се слуша повече поп-фолк от нея.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Фатме да говори за матрицата е като Ивана да говори за награди - смешно и жалко. Деса беше различна, после влезе отново в Пайнер и стана една от всичките, за да има участия, а после като напусна хептен се превърна в част от матрицата - кючеци, плейбек по участия, неадекватно поведение, тъпи песни, комерс, ужасна визия, евтини клипове и още по-евтини песни.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Willy каза:

Screenshot-20250608-112825-Chrome.jpg

image.png.4e5059aae9e1d857a5eece2e022caa75.png

тя е продала 1/11 от капацитета на залата. Както написах по-рано - много късно обяви и много късно започна да промотира. :( 

• Like 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:

И да имаш тяло или хубав корем, ако в лице не ставаш ..... жалко за теб, ако ще не минджата да си татуира ми ануса.... То не са коси, гримове.... 
@Lelqtian ако плюем Дион, който е 100000 пъти по-добре от това тук, май трябва да прибавим нов шимейл в графата Кое34? или Кой34? ? Коя вече е комплимент за тая с няколкото свестни песни за 10 годишната си кариера.

Миндила Дион като какво го оценяваш да е по-добре, като мъжко, като женско или като шимейл? №34 може да грозна, но си е жена, май?, няма база за сравнение. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

И в 100 предавания да отиде Деса, не беше виждала концертна сцена от Пайнерските сбирки, а по-дълъг самостоятелен микс - от турнето на "Фен". Всичките й изяви оттогава да са били в разни предавания, концертна дейност - нула. Очевадно на хората не им се слуша само фолклор от нея след такава пауза от концертната сцена. Откъде го измъдри така изведнъж да става фолклорна певачка не я знам. Голямото турне, и накрая да събира хора колкото на чалга участията си. Провал и половина. Кел файда какъв чалга концерт подготвяла за догодина, щом първо набута това флоп турне. Чалгата винаги трябва да й е на първо място, тя я храни цял живот и заради нея изобщо я знаят хората. А и чак за Зала 1 на НДК се е набутала, направо не ми се мисли.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Lelqtian каза:

Миндила Дион като какво го оценяваш да е по-добре, като мъжко, като женско или като шимейл? №34 може да грозна, но си е жена, май?, няма база за сравнение. 

Виж я тука каква жена е :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Gerganafen каза:

И в 100 предавания да отиде, не беше виждала концертна сцена от Пайнерските сбирки, а по-дълъг самостоятелен микс - от турнето на "Фен". Всичките й изяви оттогава да са били в разни предавания, концертна дейност - нула. Очевадно на хората не им се слуша само фолклор от нея след такава пауза от концертната сцена. Откъде го измъдри така изведнъж да става фолклорна певачка не я знам. Голямото турне, и накрая да събира хора колкото на чалга участията си. Провал и половина. Кел файда какъв чалга концерт подготвяла за догодина, щом първо набута това флоп турне. Чалгата винаги трябва да й е на първо място, тя я храни цял живот и заради нея изобщо я знаят хората. А и чак за Зала 1 на НДК се е набутала, направо не ми се мисли.

Например аз не бих си купил билет за фоклорното ѝ турне, но за чалга концерт от нея - да. Мисля, че хората повече я харесват като поп-фолк певица, отколкото като народна. 

Райна и Нелина, на които половината им кариери са фоклорни и имат по 5-6 фолклорни албума зад гърба си, включително и фоклорни мегахитове, не са си позволявали фоклорни турнета, а ДС без нито 1 мейнстрийм фоклорен албум - обявява фоклорно турне 1 месец преди началото му. :( 

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Gerganafen каза:

И в 100 предавания да отиде Деса, не беше виждала концертна сцена от Пайнерските сбирки, а по-дълъг самостоятелен микс - от турнето на "Фен". Всичките й изяви оттогава да са били в разни предавания, концертна дейност - нула. Очевадно на хората не им се слуша само фолклор от нея след такава пауза от концертната сцена. Откъде го измъдри така изведнъж да става фолклорна певачка не я знам. Голямото турне, и накрая да събира хора колкото на чалга участията си. Провал и половина. Кел файда какъв чалга концерт подготвяла за догодина, щом първо набута това флоп турне. Чалгата винаги трябва да й е на първо място, тя я храни цял живот и заради нея изобщо я знаят хората. А и чак за Зала 1 на НДК се е набутала, направо не ми се мисли.

Screenshot-20250608-115241-Chrome.jpg

• Haha 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза:

image.png.4e5059aae9e1d857a5eece2e022caa75.png

тя е продала 1/11 от капацитета на залата. Както написах по-рано - много късно обяви и много късно започна да промотира. :( 

Може пък да са се продали някакви билети в града, не онлайн.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...