Jump to content

Анелия - До събота

Препоръчани коментари

преди 6 часа , DevilWish каза:

Миналата година Съжалявам - песен, която Максим е правил на времето. Сега на Джони. Една и съща песен са, но на Анелия ми харесва повече. Тя има версия и на Ивона - "Пясъчно сърце" - "Наранихме се". Ама трябва да спре с тия практики, защото с "Имам друг" и "Буря" направи много хубави авторски песни.

Точно с Наранихме се й се получи. Тази песен ме кефеше и я слушах редовно на високи децибели. Но като пусна Съжалявам си прецака предния кавър който й се получи и до днес. Хубаво е да се правят различни неща. Не само да се гони масовката и да не бягаме от стила.

Сподели в други сайтове

Песента се казва "До събота", щото Нелче знае, че до събота вече ще сме забравили, че е излизала?

Сподели в други сайтове

Песента върви добре откъм гледания, особено в сравнение с предните ѝ песни. 
Също изпяването и аранжимента са си топ.

Очертава се като сезонен хит засега.

Сподели в други сайтове

На мен ми хареса. Няма да е голям хит, но е доста приятна. Клипа също ми харесва, просто трябваше да снима в Гърция заради самото звучене, все пак песента е гръцка. Изпяването е топ, това си е нейният стил на пеене.

Сподели в други сайтове

• 2 months later...

По-добра е от последните ѝ бози, но е много далеч дори от хитовете ѝ от среден ешалон.

Има ли в клипа и 1 кадър, в който липсинква или като екс приятелката си Андреа - първо е снимала него, после е правила песента?💀

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...