FolkEmpire Публикувано Май 22 Report Сподели Публикувано Май 22 преди 6 часа , DevilWish каза: Миналата година Съжалявам - песен, която Максим е правил на времето. Сега на Джони. Една и съща песен са, но на Анелия ми харесва повече. Тя има версия и на Ивона - "Пясъчно сърце" - "Наранихме се". Ама трябва да спре с тия практики, защото с "Имам друг" и "Буря" направи много хубави авторски песни. Точно с Наранихме се й се получи. Тази песен ме кефеше и я слушах редовно на високи децибели. Но като пусна Съжалявам си прецака предния кавър който й се получи и до днес. Хубаво е да се правят различни неща. Не само да се гони масовката и да не бягаме от стила. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 23 Report Сподели Публикувано Май 23 Песента се казва "До събота", щото Нелче знае, че до събота вече ще сме забравили, че е излизала? 4 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 23 Author Report Сподели Публикувано Май 23 Песента върви добре откъм гледания, особено в сравнение с предните ѝ песни. Също изпяването и аранжимента са си топ. Очертава се като сезонен хит засега. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 На мен ми хареса. Няма да е голям хит, но е доста приятна. Клипа също ми харесва, просто трябваше да снима в Гърция заради самото звучене, все пак песента е гръцка. Изпяването е топ, това си е нейният стил на пеене. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 26 Report Сподели Публикувано Юли 26 По-добра е от последните ѝ бози, но е много далеч дори от хитовете ѝ от среден ешалон. Има ли в клипа и 1 кадър, в който липсинква или като екс приятелката си Андреа - първо е снимала него, после е правила песента?💀 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.