DevilWish Публикувано на Май 12 Report Сподели Публикувано на Май 12 текст | Павлин Петков музика | Васил Гергинов аранжимент | Васил Гергинов звукозапис | Master Music Studio 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Author Report Сподели Публикувано Май 12 Най-яката песен от завръщането на Кати! Супер яка! ❤️❤️❤️ С Алпер Чочев са ми много смешни обаче 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Сподели Публикувано Май 12 преди 39 минути, DevilWish каза: Най-яката песен от завръщането на Кати! Супер яка! ❤️❤️❤️ С Алпер Чочев са ми много смешни обаче Оправи заглавието на темата! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Report Сподели Публикувано Май 12 Топ! Но можеше да ни спести тоя лешпер. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 12 Report Сподели Публикувано Май 12 Ей така трябваше да се завърне, па макар и семпло! Модерна и добри изпята песен с приемлив клип. Изгърмя си патроните цяла година с тв версии от снимки на фотосесия… Изглежда по-млада и секси от 90% от певиците. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 13 Report Сподели Публикувано Май 13 Кали с нова глас? Васил Георгиев вече ми е новиялюбимец в аранжименитте! Много як аранжимент! Когато Кати изкара по-яка песен от всички еднодневки взети заедно! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Сподели Публикувано Май 13 преди 2 часа , FolkEmpire каза: Кали с нова глас? Васил Георгиев вече ми е новиялюбимец в аранжименитте! Много як аранжимент! Когато Кати изкара по-яка песен от всички еднодневки взети заедно! Правил ли е други песни? Непознато ми звучи. Як аранжимент и добра обработка на гласа. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 13 Report Сподели Публикувано Май 13 Клип на световно ниво, но с много пошли аутфити. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.