FikLena Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 Румен Спецов: Не говорим за инфлационни процеси. Това си е чиста спекула - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Наблюдаването увеличение на цените на определени продукти има ясно изразен териториален принцип, заяви той Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 @fengergana мило,баткото с лилавото худи от Final destination беше хот и не трябваше до умира!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 1 час, FikLena каза: Румен Спецов: Не говорим за инфлационни процеси. Това си е чиста спекула - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Наблюдаването увеличение на цените на определени продукти има ясно изразен териториален принцип, заяви той Спекула-неспекула... това е положението. Всички вдигат, включително и услугите и тия некадърници няма да направят нищо, защото са неможачи. Да не говорим как излъгаха за инфлацията, че и намаляли някакви болнични и пощенски такси, само и само да вържат данните, че сме се справяли и да ни кажат ДА.... Но нека, нека го приемаме това велико евро и да си духаме супата. В клуба на фалитките ще е точно като за нас, задружно към дъното с милиарди дългове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 @xroflx9 Кукле, мръднал е филтъра и се вижда че си дърта! Изтрий видеото преди да го видят клиентите и да спрат да звънят! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 Кукле, мръднал е филтъра и се вижда че си дърта! Изтрий видеото преди да го видят клиентите и да спрат да звънят! Нарочно съм го оставила така! Разширявам клиентелата и вече ме поръчват и некрофили!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 2 часа , xroflx9 каза: @fengergana мило,баткото с лилавото худи от Final destination беше хот и не трябваше до умира!!!!! да ама какъв батко мило, актьорът е на 24☠️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 12 минути, fengergana каза: да ама какъв батко мило, актьорът е на 24☠️ Оф,мило,не ми напомняй че остаряваме!!!!! Сцената където оная я шибнаха с топката и падна в кофата за боклук е топ. Много се смях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 5 минути, xroflx9 каза: Оф,мило,не ми напомняй че остаряваме!!!!! Сцената където оная я шибнаха с топката и падна в кофата за боклук е топ. Много се смях а сцената с ЯМР ми напомни да не си слагам пиърсинги!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 1 минута, fengergana каза: а сцената с ЯМР ми напомни да не си слагам пиърсинги!!!! И то най вече на 🍆!!! Този ми беше противен и даже късно ме отърваха от него!!! Иначе да и сцените с ЯМР бяха добри,нямам търпение за 7 част!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 @fengergana @Emanuela.Carey коя от вас се предлага на Филип Буков???? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 30 минути, xroflx9 каза: @fengergana @Emanuela.Carey коя от вас се предлага на Филип Буков???? Двуцифрените хонорари са си твоя специалност! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 18 минути, Emanuela.Carey каза: Двуцифрените хонорари са си твоя специалност! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 преди 1 час, xroflx9 каза: @fengergana @Emanuela.Carey коя от вас се предлага на Филип Буков???? Аз бях, но това е чата ми с Микеле Мороне, не знам този плазмодий Буков как се е сдобил с него. 😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 21 Report Сподели Публикувано Юни 21 МЪЖ ЛИ СИ ИЛИ 💎М А Г И Я💎? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 22 Report Сподели Публикувано Юни 22 преди 7 минути, fengergana каза: @xroflx9 виж я колко е жалка,следва бившия фотограф на Диона,който ми се натискаше преди 2год Не ти ли омръзна целият ти живот да се върти около мен? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 22 Report Сподели Публикувано Юни 22 преди 46 минути, Emanuela.Carey каза: Не ти ли омръзна целият ти живот да се върти около мен? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 22 Report Сподели Публикувано Юни 22 преди 27 минути, fengergana каза: 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 23 Report Сподели Публикувано Юни 23 @xroflx9 мило,отново ни се изтриха коментарите,защото някой админ ни завижда на приятелството и мъжете!!!!!!!!!!!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 23 Report Сподели Публикувано Юни 23 преди 3 минути, fengergana каза: @xroflx9 мило,отново ни се изтриха коментарите,защото някой админ ни завижда на приятелството и мъжете!!!!!!!!!!!! Приятелството ни няма да просъществува още дълго ако продължаваш да ми крадеш мъжете!!!!!!!!!!!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 23 Report Сподели Публикувано Юни 23 Някой взимал ли си е обувки от Синсей? Издръжливи ли са 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 23 Report Сподели Публикувано Юни 23 преди 4 минути, Karma93 каза: Някой взимал ли си е обувки от Синсей? Издръжливи ли са колкото мъжете в леглото на нещастницата,които не крада,с коментара над теб - 3 минути!!!!!!!!! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 23 Report Сподели Публикувано Юни 23 преди 10 минути, Karma93 каза: Някой взимал ли си е обувки от Синсей? Издръжливи ли са не! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 23 Report Сподели Публикувано Юни 23 преди 1 минута, fengergana каза: колкото мъжете в леглото на нещастницата,които не крада,с коментара над теб - 3 минути!!!!!!!!! Опитваш се да ме засегнеш,но аз го приемам като комплимент че съм много опитна и палава,затова не издържат!!!!! Излишно е да казвам,че сцените с ЯМР от Final Destination са вдъхновени от мен. Така засмуквам всичко!!!!!’ 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 23 Report Сподели Публикувано Юни 23 преди 3 минути, fengergana каза: колкото мъжете в леглото на нещастницата,които не крада,с коментара над теб - 3 минути!!!!!!!!! Това са 20 клиента на час и 20 хонорара . Май е по-оборотна от теб 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 24 Report Сподели Публикувано Юни 24 "Ударите в гърба най-често се нанасят от тези, които защитавате с гърдите си." / Елчин Сафарли/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари