fengergana Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 4 часа , xroflx9 каза: Мило,аз сега съм влюбена в един самотен татко,а с Таушанов бяхме само веднъж в една компания на Нова година.Нещо ме дразни в последно време!!! Запиши се да тренираш в залата където е треньор,тъкмо ще се запознаеш с Киара!!!! нещастницо, споделяй таткото веднага!!! да покажем на детето че може да има трима родители!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 @Emanuela.Carey🤣🤣🤣 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 44 минути, fengergana каза: нещастницо, споделяй таткото веднага!!! да покажем на детето че може да има трима родители!!!!! внася коли от чужбина,така че ако ме видиш наковрена в последен модел G класа да знаеш-заработила съм я!!!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Аз съм съгласен @xroflx9 & @fengergana да ми бъдат step mothers 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 8 минути, xroflx9 каза: внася коли от чужбина,така че ако ме видиш наковрена в последен модел G класа да знаеш-заработила съм я!!!! мога да завра този морков в мен и да докажа че аз го заслужавам!!!!!!!!! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 1 час, xroflx9 каза: внася коли от чужбина,така че ако ме видиш наковрена в последен модел G класа да знаеш-заработила съм я!!!! Изтърбушен наркоман! Тоя - не ти. 🤣 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 @xroflx9 @fengergana @Emanuela.Carey Много отегчено се поклащате! Я по-живичко, че парса йок! Меринджей (@merindjei_bg) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2 likes, 0 comments - merindjei_bg on May 26, 2025: "Балове 2025 година". 1 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 @fengergana виждам че все пак си се намърдала в Съдебен спор,но защо се появяваш плешива в национален ефир при положение,че призна,че заработваш под името Петя Транс???? Не се чуди после защо вече никой не те поръчва!!!! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 20 минути, asylum каза: @xroflx9 @fengergana @Emanuela.Carey Много отегчено се поклащате! Я по-живичко, че парса йок! Меринджей (@merindjei_bg) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 2 likes, 0 comments - merindjei_bg on May 26, 2025: "Балове 2025 година". Ниско ни е кръвното! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 51 минути, xroflx9 каза: @fengergana виждам че все пак си се намърдала в Съдебен спор,но защо се появяваш плешива в национален ефир при положение,че призна,че заработваш под името Петя Транс???? Не се чуди после защо вече никой не те поръчва!!!! не дърпай дявола (мен) за опашката, парцалано!!! в момента пътувам към софия и отивам в денонощния пулс да чакам първа смяна батки и комплексари!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 17 минути, fengergana каза: не дърпай дявола (мен) за опашката, парцалано!!! в момента пътувам към софия и отивам в денонощния пулс да чакам първа смяна батки и комплексари!!!! Като каза комплексари какво мислиш за Стан и Никола???? Аз бих им позволила да ме гаврят!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 17 часа , xroflx9 каза: Като каза комплексари какво мислиш за Стан и Никола???? Аз бих им позволила да ме гаврят!!!! не знам кои са тези,мило, но този вдясно мокри!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Злобарката @Emanuela.Carey нямаше ли рожден ден тия дни??? Честит рожден ден независимо дали съм подранила или закъсняла!! Да си ми жива и здрава,и да ми пуснеш по скоро😘 купила съм ти подарък за лятото!!!! Spoiler 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 15 минути, xroflx9 каза: Злобарката @Emanuela.Carey нямаше ли рожден ден тия дни??? Честит рожден ден независимо дали съм подранила или закъсняла!! Да си ми жива и здрава,и да ми пуснеш по скоро😘 купила съм ти подарък за лятото!!!! Свий скритото съдържание Подранила си! Аз около рождения ми ден ще празнувам в Дубай! Ще ходя до Цвети Янева да ѝ измия фугите в банята и е обещала да ме води на сладкарница! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: Подранила си! Аз около рождения ми ден ще празнувам в Дубай! Ще ходя до Цвети Янева да ѝ измия фугите в банята и е обещала да ме води на сладкарница! Да се брои че съм честитила в такъв случай!!! Умната с тортичките,че лятото да не ме караш пак да ти обработвам снимките от плажа!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 @fengergana @Bunn какво мислите за новия ми аватар? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 преди 21 минути, Mr. Greshen каза: @fengergana @Bunn какво мислите за новия ми аватар? не е много мой тип,но за веднъж става!!!!!!!!!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 преди 38 минути, Mr. Greshen каза: @fengergana @Bunn какво мислите за новия ми аватар? Добре е, но предишния беше по-добре!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 @xroflx9 кукле това ли е новият спонсор? Изглежда смотаняк, чий милионерски син е? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 кукле това ли е новият спонсор? Изглежда смотаняк, чий милионерски син е? Мария прави на този нова доза чиНия. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 кукле това ли е новият спонсор? Изглежда смотаняк, чий милионерски син е? Не,това е тъпкача на @fengergana аз не съм 1,50 като нея!!!! Моите крака са дълги като магистарали!!!! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 преди 41 минути, xroflx9 каза: Не,това е тъпкача на @fengergana аз не съм 1,50 като нея!!!! Моите крака са дълги като магистарали!!!! магистралата в теб е само работното ти място, мухло!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 Цялата държава е възмутена и злобее срещу ескорта Даниела Рупецова, но малцина знаят, че всъщност тя обира огризките на нашите приятелки @xroflx9 и @fengergana които са истинските писателки на нейната книга! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 преди 47 минути, Emanuela.Carey каза: Цялата държава е възмутена и злобее срещу ескорта Даниела Рупецова, но малцина знаят, че всъщност тя обира огризките на нашите приятелки @xroflx9 и @fengergana които са истинските писателки на нейната книга! с шефът на Хепи не бих си легнала, но с персонала го правя с удоволствие!!!!! 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Сподели Публикувано Май 30 преди 56 минути, Emanuela.Carey каза: Цялата държава е възмутена и злобее срещу ескорта Даниела Рупецова, но малцина знаят, че всъщност тя обира огризките на нашите приятелки @xroflx9 и @fengergana които са истинските писателки на нейната книга! Тя ни е ученичка. Ние като сме въртяли по няколко милионера,тя още се е учила да пише в детската градина!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.