Lelqtian Публикувано Събота в 09:37 Report Сподели Публикувано Събота в 09:37 преди 11 минути, DevilWish каза: Тя си е СЛАНИНА. Никой не я знае тая за да е каквото и да било. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано Събота в 10:18 Report Сподели Публикувано Събота в 10:18 преди 3 часа , pacho каза: Дара Е. е продала доста от албума си. Бях и на 2 концерта от турнето на Кока-кола и Дара Екимова пръскаше с прием, а другата Дара беше като дебютантка пред нея, особено в София на концерта. Със сигурност Екимова заслужаваше поне 1 награда за целия си труд. Любо ми е доста анти на мен, плъзга се по пистата на Веско Маринов вече, няма нищо ново и модерно в песните и клиповете му. За разлика от Графа, Руши и Миро. Любо е пълна скука, Глория номер 2. Ама на това му викали "стил". Явно си е гъст с БГ радио и Саня. И в попа е същата шитня като в чалгата, иначе преди им бяха виновни чалгарките за куп неща... Това просто не е вярно. От тази година, с близо милион. И си е доста добър клип. Пя го на стадиона и се пееше от бабите. В момента бих казал, че Графа е в дупка. Нищо не му се получава. Миро също какви хитове е пуснал? Руши си ми е любимец. Много готино присъствие има, но е забравен от публиката. Ще му трябва време и доста активност, за да си върне позициите. И да, Дара Екимова > Дара в последната година. Не знам първата на какъв принцип избраха да я набутат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Събота в 10:28 Report Сподели Публикувано Събота в 10:28 На Руши беше фул в Бургас преди седмица и при това пя на живо с бенд и хората се кефиха. Аз бях гласувала за Руши. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 10:37 Report Сподели Публикувано Събота в 10:37 преди 4 часа , fengergana каза: това не означава, че нямаме нужда от тях!!!!! Гледай п0рно, за да задоволиш нуждите си. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 11:01 Report Сподели Публикувано Събота в 11:01 преди 32 минути, Sunlight каза: На Руши беше фул в Бургас преди седмица и при това пя на живо с бенд и хората се кефиха. Аз бях гласувала за Руши. Този има активна кариера ли? Не съм го чувал от 20г. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Събота в 11:10 Author Report Сподели Публикувано Събота в 11:10 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Азис снощи е отишъл на участие на Селина и се е качил на сцената. А после изръсил същите суперлативи, които беше писал за Лидия. Постоянно следи към кой нов да се лепне. Да, все пак 20 години не сме виждали нищо подобно, изненадани сме 😄😄😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Събота в 11:12 Author Report Сподели Публикувано Събота в 11:12 Две години от появата на този хит 💋 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Събота в 11:21 Report Сподели Публикувано Събота в 11:21 преди 1 час, Jalena каза: Това просто не е вярно. От тази година, с близо милион. И си е доста добър клип. Пя го на стадиона и се пееше от бабите. В момента бих казал, че Графа е в дупка. Нищо не му се получава. Миро също какви хитове е пуснал? Руши си ми е любимец. Много готино присъствие има, но е забравен от публиката. Ще му трябва време и доста активност, за да си върне позициите. И да, Дара Екимова > Дара в последната година. Не знам първата на какъв принцип избраха да я набутат. На Миро му се получи с "Повече", жесток трак. Любо си държи една класическа линия и да, има някои много готини клипове. Не мисля, че трябва стари и млади да се карат. Защото докато дойде ред той да взима тия награди, стана на 50 г., а Дари и компания искат на 20 още да гърмят заради една песен, без да са направили някакви концерти. Но да, Екимова прави по-разпознаваема музика в последно време от другата. Като цяло файда от награди няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Събота в 11:26 Report Сподели Публикувано Събота в 11:26 преди 24 минути, DarkChild каза: Този има активна кариера ли? Не съм го чувал от 20г. Завърна се. Има вече няколко нови песни, тъй като хората го искат и той затова се завърна към музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 11:34 Report Сподели Публикувано Събота в 11:34 Роксана предизвика истински фурор, изстреля се до нови висоти | Signal.bg SIGNAL.BG Попфолк звездата Роксана направи истински фурор през 2024 година, доказвайки се като една от най-силните и влиятелни певици в България и на Балканите. Тя беше Нова висота? Че какво по-високо признание може да има за нея от това, че изпя кавър на Бионсето и тя го била харесала? преди 22 минути, Stela каза: Две години от появата на този хит 💋 Обожавам я! Една от любимите ми песни в албума, след "Ти не си за мен" разбира се! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Събота в 11:42 Report Сподели Публикувано Събота в 11:42 преди 54 минути, DarkChild каза: Гледай п0рно, за да задоволиш нуждите си. @Gerganafen ми ги задоволява!!!! п0рното е за фон!!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 12:19 Report Сподели Публикувано Събота в 12:19 преди 36 минути, fengergana каза: @Gerganafen ми ги задоволява!!!! п0рното е за фон!!!! Сега научавам, че @Gerganafen и @fengergana са различни особи. Колко оригинално. 4 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Събота в 12:46 Report Сподели Публикувано Събота в 12:46 преди 1 час, DevilWish каза: Роксана предизвика истински фурор, изстреля се до нови висоти | Signal.bg SIGNAL.BG Попфолк звездата Роксана направи истински фурор през 2024 година, доказвайки се като една от най-силните и влиятелни певици в България и на Балканите. Тя беше Нова висота? Че какво по-високо признание може да има за нея от това, че изпя кавър на Бионсето и тя го била харесала? Обожавам я! Една от любимите ми песни в албума, след "Ти не си за мен" разбира се! ❤️ Бизонце може да предизвика фурор единствено како се изтреля еднопосочно с рекета до нови висоти. А това е голям резил, който незнам защо изобщо го обнародват от сигналточкавеце. Дори като сама си организира награди я награждават като маргинала, който е. Интересно коя е певачка на годината, сигурно жената за пеесе стотинки ресто? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Събота в 12:49 Report Сподели Публикувано Събота в 12:49 Готови ли сте за един гюбек? @asylum, къде си? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 13:12 Report Сподели Публикувано Събота в 13:12 преди 22 минути, adorable каза: Готови ли сте за един гюбек? @asylum, къде си? Е, те туй не бЕх го очаквАл! напълни ми душата! Повече такива клипове да почнат да се снимат! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 13:18 Report Сподели Публикувано Събота в 13:18 Luna Yordanova WWW.FACEBOOK.COM LUNA🇧🇬Аз избирам Българския Лев🇧🇬 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 13:35 Report Сподели Публикувано Събота в 13:35 преди 9 минути, asylum каза: Luna Yordanova WWW.FACEBOOK.COM LUNA🇧🇬Аз избирам Българския Лев🇧🇬 Ето я и на протеста днес 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 14:05 Report Сподели Публикувано Събота в 14:05 Руши е бита карта,но е готино татенце и искам да ме накара да викам като !!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано Събота в 15:47 Report Сподели Публикувано Събота в 15:47 преди 1 час , xroflx9 каза: Руши е бита карта,но е готино татенце и искам да ме накара да викам като !!!!! Ти си бит! Лошото е, че новите слушатели не го знаят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Събота в 16:13 Report Сподели Публикувано Събота в 16:13 преди 3 часа , DarkChild каза: Сега научавам, че @Gerganafen и @fengergana са различни особи. Колко оригинално. Не съм @fengergana, така и не го разбрахте. На малкия й пръст не мога да й се намажа по бройки и скандалност.😘А и за какво би ми било да поддържам шизофренично 2 профила? Гергана има поне 3-ма останали фена, приемете го. Ето и третият, който рядко пише: @GERGANAFAN 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 16:40 Report Сподели Публикувано Събота в 16:40 Хит Иван Иванов! 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Събота в 17:20 Report Сподели Публикувано Събота в 17:20 преди 39 минути, asylum каза: Хит Иван Иванов! Да те видя след 2:30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Събота в 17:21 Report Сподели Публикувано Събота в 17:21 Анелия пазарува фалшиви коментари (и гледания най-вероятно) 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Събота в 17:36 Report Сподели Публикувано Събота в 17:36 преди 14 минути, lucellent каза: Анелия пазарува фалшиви коментари (и гледания най-вероятно) Дори тя не си е мечтала някой да каже, че е НАУЧИЛ нещо точно от нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 17:39 Report Сподели Публикувано Събота в 17:39 преди 12 минути, lucellent каза: Анелия пазарува фалшиви коментари (и гледания най-вероятно) Тези коментари ги има под клиповете на почти всички - Емилия & Слави, Преслава, Алфа Мюзик, Мегастар, Даймънд, новата на Емануела и Теди Не знам какъв им е случая защото всички са под различни дистрибутори и лейбъли, и са твърде очевидно фалшиви. Също не изглежда да допринасят с гледания защото новата на Лидия си е доста забила откъм гледаемост. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари