Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 часа , pacho каза:

Дара Е. е продала доста от албума си. Бях и на 2 концерта от турнето на Кока-кола и Дара Екимова пръскаше с прием, а другата Дара беше като дебютантка пред нея, особено в София на концерта.

Със сигурност Екимова заслужаваше поне 1 награда за целия си труд.

Любо ми е доста анти на мен, плъзга се по пистата на Веско Маринов вече, няма нищо ново и модерно в песните и клиповете му. За разлика от Графа, Руши и Миро. Любо е пълна скука, Глория номер 2. Ама на това му викали "стил". Явно си е гъст с БГ радио и Саня. И в попа е същата шитня като в чалгата, иначе преди им бяха виновни чалгарките за куп неща...

Това просто не е вярно. От тази година, с близо милион. И си е доста добър клип. Пя го на стадиона и се пееше от бабите. В момента бих казал, че Графа е в дупка. Нищо не му се получава. Миро също какви хитове е пуснал? Руши си ми е любимец. Много готино присъствие има, но е забравен от публиката. Ще му трябва време и доста активност, за да си върне позициите.

И да, Дара Екимова > Дара в последната година. Не знам първата на какъв принцип избраха да я набутат.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Sunlight каза:

На Руши беше фул в Бургас преди седмица и при това пя на живо с бенд и хората се кефиха.

Аз бях гласувала за Руши. 

Този има активна кариера ли? Не съм го чувал от 20г.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Азис снощи е отишъл на участие на Селина и се е качил на сцената.

А после изръсил същите суперлативи, които беше писал за Лидия. Постоянно следи към кой нов да се лепне.

IMG-5966.jpg

Да, все пак 20 години не сме виждали нищо подобно, изненадани сме 😄😄😄

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jalena каза:

Това просто не е вярно. От тази година, с близо милион. И си е доста добър клип. Пя го на стадиона и се пееше от бабите. В момента бих казал, че Графа е в дупка. Нищо не му се получава. Миро също какви хитове е пуснал? Руши си ми е любимец. Много готино присъствие има, но е забравен от публиката. Ще му трябва време и доста активност, за да си върне позициите.

И да, Дара Екимова > Дара в последната година. Не знам първата на какъв принцип избраха да я набутат.

На Миро му се получи с "Повече", жесток трак. Любо си държи една класическа линия и да, има някои много готини клипове. Не мисля, че трябва стари и млади да се карат. Защото докато дойде ред той да взима тия награди, стана на 50 г., а Дари и компания искат на 20 още да гърмят заради една песен, без да са направили някакви концерти. Но да, Екимова прави по-разпознаваема музика в последно време от другата. Като цяло файда от награди няма.

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, DarkChild каза:

Този има активна кариера ли? Не съм го чувал от 20г.

Завърна се. Има вече няколко нови песни, тъй като хората го искат и той затова се завърна към музиката. 

Сподели в други сайтове

SIGNAL.BG

Попфолк звездата Роксана направи истински фурор през 2024 година, доказвайки се като една от най-силните и влиятелни певици в България и на Балканите. Тя беше

Нова висота? Че какво по-високо признание може да има за нея от това, че изпя кавър на Бионсето и тя го била харесала? 

преди 22 минути, Stela каза:

Две години от появата на този хит 💋

Обожавам я! Една от любимите ми песни в албума, след "Ти не си за мен" разбира се! ❤️ 

• Haha 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 36 минути, fengergana каза:

@Gerganafen ми ги задоволява!!!! п0рното е за фон!!!!

Сега научавам, че @Gerganafen и @fengergana са различни особи. Колко оригинално.

• Haha 4
  • Tongue 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час, DevilWish каза:
SIGNAL.BG

Попфолк звездата Роксана направи истински фурор през 2024 година, доказвайки се като една от най-силните и влиятелни певици в България и на Балканите. Тя беше

Нова висота? Че какво по-високо признание може да има за нея от това, че изпя кавър на Бионсето и тя го била харесала? 

Обожавам я! Една от любимите ми песни в албума, след "Ти не си за мен" разбира се! ❤️ 

Бизонце може да предизвика фурор единствено како се изтреля еднопосочно с рекета до нови висоти. 

А това е голям резил, който незнам защо изобщо го обнародват от сигналточкавеце. Дори като сама си организира награди я награждават като маргинала, който е. Интересно коя е певачка на годината, сигурно жената за пеесе стотинки ресто? 

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, adorable каза:

Готови ли сте за един гюбек?

@asylum, къде си?

Е, те туй не бЕх го очаквАл!

напълни ми душата! Повече такива клипове да почнат да се снимат!

• Love 2

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час , xroflx9 каза:

Руши е бита карта,но е готино татенце и искам да ме накара да викам като 

!!!!!

Ти си бит! :D 

Лошото е, че новите слушатели не го знаят. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

Сега научавам, че @Gerganafen и @fengergana са различни особи. Колко оригинално.

Не съм @fengergana, така и не го разбрахте. :D На малкия й пръст не мога да й се намажа по бройки и скандалност.😘А и за какво би ми било да поддържам шизофренично 2 профила? :lol:Гергана има поне 3-ма останали фена, приемете го. :D Ето и третият, който рядко пише: @GERGANAFAN 

• Haha 2
  • Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, lucellent каза:

Анелия пазарува фалшиви коментари (и гледания най-вероятно)

image.jpeg.ebe7ec1e6bd2d16f5f01e83df4f6f154.jpeg

Дори тя не си е мечтала някой да каже, че е НАУЧИЛ нещо точно от нея.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, lucellent каза:

Анелия пазарува фалшиви коментари (и гледания най-вероятно)

image.jpeg.ebe7ec1e6bd2d16f5f01e83df4f6f154.jpeg

Тези коментари ги има под клиповете на почти всички - Емилия & Слави, Преслава, Алфа Мюзик, Мегастар, Даймънд, новата на Емануела и Теди

Не знам какъв им е случая защото всички са под различни дистрибутори и лейбъли, и са твърде очевидно фалшиви.

Също не изглежда да допринасят с гледания защото новата на Лидия си е доста забила откъм гледаемост.

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...