SG Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Не само като Лили Иванова на чалгата, а като новата Лили Иванова на България ни я пробутват Софи. Симпатиите, които съм имал към нея през годините постепенно се стопяват, просто не искам да приема, че до едни 20-30 години вероятно вече ще ни е натрапено, че това е най-голямата музикална легенда на страната ни... Относно Деска - според мен чалга концерта ще й се получи в пъти по-успешен като го рекламира като хората, защото за тия близо 30 години не е спирала с този жанр и публиката я знае най-вече с тази музика. Мисля си, че трябваше по-голяма подготовка за завоя й към фолклора, хората попринцип я харесват как пее народно, но след толкова години комерси е добре народа да бъде настроен постепенно. Иначе съм страшно доволен от израстването, което показва в интервютата напоследък. Цели 5-6 години и едно раждане на внучка й бяха необходими, за да си припомни коя е и какво трябва да прави. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 9 минути, SG каза: Не само като Лили Иванова на чалгата, а като новата Лили Иванова на България ни я пробутват Софи. Симпатиите, които съм имал към нея през годините постепенно се стопяват, просто не искам да приема, че до едни 20-30 години вероятно вече ще ни е натрапено, че това е най-голямата музикална легенда на страната ни... Относно Деска - според мен чалга концерта ще й се получи в пъти по-успешен като го рекламира като хората, защото за тия близо 30 години не е спирала с този жанр и публиката я знае най-вече с тази музика. Мисля си, че трябваше по-голяма подготовка за завоя й към фолклора, хората попринцип я харесват как пее народно, но след толкова години комерси е добре народа да бъде настроен постепенно. Иначе съм страшно доволен от израстването, което показва в интервютата напоследък. Цели 5-6 години и едно раждане на внучка й бяха необходими, за да си припомни коя е и какво трябва да прави. 🥲 Другите градове е още по-трагично, буквално по 30-40 само. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 19 минути, adorable каза: Това със Софка може да се обясни и от гледна точка етнос, те много се подкрепят, а броят им все повече нараства. Също така и мощната подкрепа на ДПС и други меценати и отделно - наложеното в обществото мнение за "приятния ѝ и лек и благ характер", за което можем да поспорим, защото тези, които са общували отблизо с нея или сина ѝ, знаят за какво невъзпитание и простащина става въпрос. Но българинът обича да се асоциира с хора като нея и Константин и така ще бъде винаги. Ако беше така всички от тоя етнос щяха да цепят със концерти и всички близки до него. А виждаме, че не е така. Стораро и Азис направо се мъчат. Преслава също е много харесвана там, а я продаваше сумати време. Софа я продаде като Слави за няколко часа. Което е абсурдно защото дори не е близо, сега вярно, че Куку бенд са там, но все пак. Отделно, ако ставаше с реалитита Деса, Преса и Галена щяха по един стадион също да напълнят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 19 минути, SG каза: Не само като Лили Иванова на чалгата, а като новата Лили Иванова на България ни я пробутват Софи. Симпатиите, които съм имал към нея през годините постепенно се стопяват, просто не искам да приема, че до едни 20-30 години вероятно вече ще ни е натрапено, че това е най-голямата музикална легенда на страната ни... Относно Деска - според мен чалга концерта ще й се получи в пъти по-успешен като го рекламира като хората, защото за тия близо 30 години не е спирала с този жанр и публиката я знае най-вече с тази музика. Мисля си, че трябваше по-голяма подготовка за завоя й към фолклора, хората попринцип я харесват как пее народно, но след толкова години комерси е добре народа да бъде настроен постепенно. Иначе съм страшно доволен от израстването, което показва в интервютата напоследък. Цели 5-6 години и едно раждане на внучка й бяха необходими, за да си припомни коя е и какво трябва да прави. Аз от толкова интервюта не рабрах, ще има ли чалга за лятото? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 3 минути, Willy каза: 🥲 Другите градове е още по-трагично, буквално по 30-40 само. Много ясно. Консервативното старо поколение, на което разчита, най-вероятно са си помислили: "Деси Слава? Да, хубаво пееше народно по предаванията, ама в последно време все някакви чалги и кючеци прави. А и много се разголва, възрастна е вече." 100% такива са били реакциите на повечето. До вчера пя за таксита и искаше да вдигаме шум, днес е новата Славка Калчева. За мен това турне е необмислено и глупаво решение, не само защото съм чалгар и пренебрегна жанра, който я храни цял живот. Нито е подплатила тура с фолклорен албум, нито нищо. Разчита на някакви легенди каква голяма певица е, пак казвам от предаванията. Нелепо е. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 26 минути, Willy каза: 🥲 Другите градове е още по-трагично, буквално по 30-40 само. Има някакви продажби и по другите портали, но като цяло да, слабо върви. Любопитно е да се отчете, че в Грабо напоследък никой освен може би Азо няма големи цифри и ДС реално е с повече продадени билети от едни Графа, Любо и Рачков, чиято публика е далеч по-добре загрята за такива събития. Иначе допускам, че по летните театри има вероятност да разредят горе-долу хората и да изглежда криво-ляво добре, но за рекламата на НДК спешно трябва да се поработи повече. Интересно ми е защо някои от цифрите в Грабо понякога се покачват, после изведнъж спадат. Не знам да има опцията за връщане на билет. преди 13 минути, Mr. Greshen каза: Аз от толкова интервюта не рабрах, ще има ли чалга за лятото? Две чалги щяло да има тази година, едната в дует. Не знам за лятото ли или не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Ако беше така всички от тоя етнос щяха да цепят със концерти и всички близки до него. А виждаме, че не е така. Стораро и Азис направо се мъчат. Преслава също е много харесвана там, а я продаваше сумати време. Софа я продаде като Слави за няколко часа. Което е абсурдно защото дори не е близо, сега вярно, че Куку бенд са там, но все пак. Отделно, ако ставаше с реалитита Деса, Преса и Галена щяха по един стадион също да напълнят. Може би я уважават много и като глас. Понякога има и манипулация, но понякога има и някаква магия и късмет, които не могат логично да се обяснят... Нас ни учудва, защото реално не е с някаква грамадни хитове, но си е голямо име, всъщност. Факт е, че доста години не беше вайръл, но изведнъж сякаш нещо се случи и я наложиха като легенда... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Азис също има МНОГО свободни места, даже не е за вярване. Потрес! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Току що, Willy каза: Азис също има МНОГО свободни места, даже не е за вярване. Потрес! Не може да е вярно, той каза че народа се е избил за билети и нищо не е останало 🤞 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 12 минути, adorable каза: Може би я уважават много и като глас. Понякога има и манипулация, но понякога има и някаква магия и късмет, които не могат логично да се обяснят... Нас ни учудва, защото реално не е с някаква грамадни хитове, но си е голямо име, всъщност. Факт е, че доста години не беше вайръл, но изведнъж сякаш нещо се случи и я наложиха като легенда... Те много хора уважават като глас? Вайръл къде? Тя има гигахитове вече, повече от Пайнерките. Но Азис има дори повече, а виждаш горе какво е положението. Сега вие ще изкарате, че тя е 5 пъти по - голяма звезда от него, Галена, Преслава. Айде Глория и още повече дори Ивана са нафталини забравени от бога, макар, че Глора си се пуска повече от всички нафталинки. Ама пак виж, че миналата година събита сумати време 5к човека у Русе, 3.5 у Софето и 2 хилки в село ПлоГдив. Сега отиваам на дискотека или механа и 60% от песните са на Галош, някак си е нормално да понапълни тук таме 10к. От Софа няма й помен и продала за месец 50к билети. В смисъл... нещо ми се губи. Тя дори по ретрото не е нали като Галена в момента като ротация имам предвид. Пуска се бая(2/3 песни), ама то и Курнелия се пуска, и Вреслава също. Не по - малко от нея, а двете сигурно накуп няма да успеят две арени да напълнят, при това не им слагам лимит от месец, два. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 29 минути, WindWalkerMonk каза: Те много хора уважават като глас? Вайръл къде? Тя има гигахитове вече, повече от Пайнерките. Но Азис има дори повече, а виждаш горе какво е положението. Сега вие ще изкарате, че тя е 5 пъти по - голяма звезда от него, Галена, Преслава. Айде Глория и още повече дори Ивана са нафталини забравени от бога, макар, че Глора си се пуска повече от всички нафталинки. Ама пак виж, че миналата година събита сумати време 5к човека у Русе, 3.5 у Софето и 2 хилки в село ПлоГдив. Сега отиваам на дискотека или механа и 60% от песните са на Галош, някак си е нормално да понапълни тук таме 10к. От Софа няма й помен и продала за месец 50к билети. В смисъл... нещо ми се губи. Тя дори по ретрото не е нали като Галена в момента като ротация имам предвид. Пуска се бая(2/3 песни), ама то и Курнелия се пуска, и Вреслава също. Не по - малко от нея, а двете сигурно накуп няма да успеят две арени да напълнят, при това не им слагам лимит от месец, два. О, няма да я изкарам по-голяма звезда... аз не я харесвам, най-вече като поведение - не е това, което внушава на хората. Опитвам се да си обясня това помпане, дали е по естествени или изкуствени причини. Глория е силно харесвана и силно нехаресвана, личността ѝ е такава, че предизвиква крайности в хората. В случая на мен като човек, на когото е любим изпълнител, не ми харесва нито боготворенето от нейните фенове, нито омразата от част от народа. Но при нея почти няма средно положение. От друга страна, има хора, които я помнят и ценят, но им е безразлична и не я слушат, като изключим старите песни. Ивана има широк репертоар и тя, и тя имаше опити за успешни концерти, но някак не се превърнаха в традиция, а и след фиаското с "Добра среща, приятели" не е и пробвала НДК. С новите песни нещо не върви, но то е така и при Камелия, като гледам. Деса по се вписва - я някой фийчъринг интересен или дует, я някой комерс, но нещата са 50 на 50 и при нея. Галена наистина има най-много хитове напоследък, без значение, че не всички са самостоятелни... в последните години тя най-много се пуска. Но не знам при Софка как стана тоя номер. Улучила е момента сякаш. Те и Скандау бяха пълнили Арена. Е, не 3 поредни пъти, но... ДДЗ. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 6 минути, adorable каза: Те и Скандау бяха пълнили Арена. Е, не 3 поредни пъти, но... ДДЗ. Скандау си имаха доста фенове преди фиаското с Тити Папазов. И то точно в аудиторията 13-25 годишни, които обикновено са по-надъхани да подкрепят любимците си. Аз лично познавам доста хора, които им се кефеха и им ходиха на концертите. При Софка по-скоро си твърдя, че Куку Бенд оказват някакво влияние. Все пак те си пълнеха концерти до последно и още си имат окултистките фенове. Иначе когато дойде времето за концертите ще видим - ако 90% от залата са роми значи е ясна работата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Скандау си имаха доста фенове преди фиаското с Тити Папазов. И то точно в аудиторията 13-25 годишни, които обикновено са по-надъхани да подкрепят любимците си. Аз лично познавам доста хора, които им се кефеха и им ходиха на концертите. При Софка по-скоро си твърдя, че Куку Бенд оказват някакво влияние. Все пак те си пълнеха концерти до последно и още си имат окултистките фенове. Иначе когато дойде времето за концертите ще видим - ако 90% от залата са роми значи е ясна работата. И да не беше канселирането, въпрос на време беше да спре тая истерия, която, както казваш, е подкрепена от точно определен таргет, който бързо си мени приоритетите... Както и при Молец и подобни... Другият вариант е да направят пак една серия турбо хитове и да станат легендарни. Но за мен това са групи за съответното си време. Ето, Любо Киров не пее взривяващи държавата хитове, ама са приятни песни и клипове с послания, и с последователен маркетинг и постоянно концертиране... ми човекът си докара една стабилна фенска маса, а и го харесват и като човек. Но сега чух, че на наградите нещо се е изказал и имало недоволни... Ако Ку-ку-бенд свирят на концерт на друг изпълнител, не знам дали ще имат същия успех като Софка само заради бенда. Имат влияние, но чак толкоз... Да, най-добре да видим контингента, като дойдат концертите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Скандау си имаха доста фенове преди фиаското с Тити Папазов. И то точно в аудиторията 13-25 годишни, които обикновено са по-надъхани да подкрепят любимците си. Аз лично познавам доста хора, които им се кефеха и им ходиха на концертите. При Софка по-скоро си твърдя, че Куку Бенд оказват някакво влияние. Все пак те си пълнеха концерти до последно и още си имат окултистките фенове. Иначе когато дойде времето за концертите ще видим - ако 90% от залата са роми значи е ясна работата. Куку бенд са просто музиканти, Куку бенд без песните на Слави са никой. Просто едни добри музиканти. Как ще напълнят 45К места, абсурдно. Тук има някоя турбо шашма, с която целят просто да я издигнат Софи на пиадестал, и да приземят колежките и, че един вид каквото и да правят пак няма да имат 4 арени поредни. Което е кофти, тъкмо се поиздига концертната дейност и пак се почва опорочаването с цигаанските номера на Софка и компания. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Тук Азис твърди че живее в Америка?!?! Е нали всяка седмица е на участия в България?? как така живее в Америка !?!? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Радвам се че след 3 седмици точно този ХИТ свали 22:22 от върха на тренда в Ютуб! ❤️ Не я спирам! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 9 минути, FikLena каза: Тук Азис твърди че живее в Америка?!?! Е нали всяка седмица е на участия в България?? как така живее в Америка !?!? За телепортация не си ли чувал?! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Теди Александрова май е единствената с Галена и Преслава, която от 2013 насам всяка година има поне по един голям хит! 2013 - Kiss me baby - 22M 2014 - Кво става тука - 20М 2015 - Дай ми свобода - 30М, Много ми е луд - 17М, Чалга пеперудки - 14М 2016 - Няма проблем - 21М, За най красивата принцеса - 12М 2017 - От София до Банско - 25М, Подгряващи звездички - 12М 2018 - Топ - 11М 2019 - Най боли ме - 18М, Давай на Dj - 10M 2020 - Сърце мое - 12М 2021 - Автомата - 19М, Обичам те - 12М, Дърпай я - 11М 2022 - Ало, ало - 9,5М 2023 - Гонка - 12М 2024 - АМГ - 14М 2025 - Дъното копай 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 От 20.05.2025 г. от 22:37, fengergana каза: много е красива мами и колко много хора е имало!!! @adorable мами да пълни арената с пенсионерските клубове и хоротеките!!!!! 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 9 минути, fengergana каза: @adorable мами да пълни арената с пенсионерските клубове и хоротеките!!!!! А искаш ли да напълня тебе като се правиш,че не виждаш какво съм те питала в Чат мания !?!??!?? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Ванеса за първи път ли показва сина си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Ванеса за първи път ли показва сина си? дай да друснем кючече с тебе: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 4 часа , SG каза: Не само като Лили Иванова на чалгата, а като новата Лили Иванова на България ни я пробутват Софи. Симпатиите, които съм имал към нея през годините постепенно се стопяват, просто не искам да приема, че до едни 20-30 години вероятно вече ще ни е натрапено, че това е най-голямата музикална легенда на страната ни... Относно Деска - според мен чалга концерта ще й се получи в пъти по-успешен като го рекламира като хората, защото за тия близо 30 години не е спирала с този жанр и публиката я знае най-вече с тази музика. Мисля си, че трябваше по-голяма подготовка за завоя й към фолклора, хората попринцип я харесват как пее народно, но след толкова години комерси е добре народа да бъде настроен постепенно. Иначе съм страшно доволен от израстването, което показва в интервютата напоследък. Цели 5-6 години и едно раждане на внучка й бяха необходими, за да си припомни коя е и какво трябва да прави. Супер скучна е станала Деса, затуй те кефи. преди 3 часа , adorable каза: Може би я уважават много и като глас. Понякога има и манипулация, но понякога има и някаква магия и късмет, които не могат логично да се обяснят... Нас ни учудва, защото реално не е с някаква грамадни хитове, но си е голямо име, всъщност. Факт е, че доста години не беше вайръл, но изведнъж сякаш нещо се случи и я наложиха като легенда... Огромни хитове си има жената. Гюра такива нема. преди 2 часа , FikLena каза: Тук Азис твърди че живее в Америка?!?! Е нали всяка седмица е на участия в България?? как така живее в Америка !?!? Имитира Луна отпреди 20 години, с разликата че тя наистина живя 2 години там. преди 1 час , Willy каза: Теди Александрова май е единствената с Галена и Преслава, която от 2013 насам всяка година има поне по един голям хит! 2013 - Kiss me baby - 22M 2014 - Кво става тука - 20М 2015 - Дай ми свобода - 30М, Много ми е луд - 17М, Чалга пеперудки - 14М 2016 - Няма проблем - 21М, За най красивата принцеса - 12М 2017 - От София до Банско - 25М, Подгряващи звездички - 12М 2018 - Топ - 11М 2019 - Най боли ме - 18М, Давай на Dj - 10M 2020 - Сърце мое - 12М 2021 - Автомата - 19М, Обичам те - 12М, Дърпай я - 11М 2022 - Ало, ало - 9,5М 2023 - Гонка - 12М 2024 - АМГ - 14М 2025 - Дъното копай Постоянно я принизяват, ма да й пръднат на уя - майната им на хейтърчетата! Дъното копаят. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Теди хем прави хитове 10 години, хем някак си го няма същото уважение, което го има към Преси и Галка, напр. Дали е защото творчеството й макар и хитово не е “стойностно“? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Дано американците разберат, че след този фейслифт Крис е като двойничка на Жалка и гледанията от Америка скочат 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари