Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

Не само като Лили Иванова на чалгата, а като новата Лили Иванова на България ни я пробутват Софи. Симпатиите, които съм имал към нея през годините постепенно се стопяват, просто не искам да приема, че до едни 20-30 години вероятно вече ще ни е натрапено, че това е най-голямата музикална легенда на страната ни...

Относно Деска - според мен чалга концерта ще й се получи в пъти по-успешен като го рекламира като хората, защото за тия близо 30 години не е спирала с този жанр и публиката я знае най-вече с тази музика. Мисля си, че трябваше по-голяма подготовка за завоя й към фолклора, хората попринцип я харесват как пее народно, но след толкова години комерси е добре народа да бъде настроен постепенно. Иначе съм страшно доволен от израстването, което показва в интервютата напоследък. Цели 5-6 години и едно раждане на внучка й бяха необходими, за да си припомни коя е и какво трябва да прави.

• Like 6
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 9 минути, SG каза:

Не само като Лили Иванова на чалгата, а като новата Лили Иванова на България ни я пробутват Софи. Симпатиите, които съм имал към нея през годините постепенно се стопяват, просто не искам да приема, че до едни 20-30 години вероятно вече ще ни е натрапено, че това е най-голямата музикална легенда на страната ни...

Относно Деска - според мен чалга концерта ще й се получи в пъти по-успешен като го рекламира като хората, защото за тия близо 30 години не е спирала с този жанр и публиката я знае най-вече с тази музика. Мисля си, че трябваше по-голяма подготовка за завоя й към фолклора, хората попринцип я харесват как пее народно, но след толкова години комерси е добре народа да бъде настроен постепенно. Иначе съм страшно доволен от израстването, което показва в интервютата напоследък. Цели 5-6 години и едно раждане на внучка й бяха необходими, за да си припомни коя е и какво трябва да прави.

🥲

Screenshot-20250527-151708-Chrome.jpg

Другите градове е още по-трагично, буквално по 30-40 само.

• Like 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, adorable каза:

Това със Софка може да се обясни и от гледна точка етнос, те много се подкрепят, а броят им все повече нараства. Също така и мощната подкрепа на ДПС и други меценати и отделно - наложеното в обществото мнение за "приятния ѝ и лек и благ характер", за което можем да поспорим, защото тези, които са общували отблизо с нея или сина ѝ, знаят за какво невъзпитание и простащина става въпрос. Но българинът обича да се асоциира с хора като нея и Константин и така ще бъде винаги.

Ако беше така всички от тоя етнос щяха да цепят със концерти и всички близки до него. А виждаме, че не е така. Стораро и Азис направо се мъчат. Преслава също е много харесвана там, а я продаваше сумати време. Софа я продаде като Слави за няколко часа. Което е абсурдно защото дори не е близо, сега вярно, че Куку бенд са там, но все пак. 

Отделно, ако ставаше с реалитита Деса, Преса и Галена щяха по един стадион също да напълнят.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, SG каза:

Аз от толкова интервюта не рабрах, ще има ли чалга за лятото?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

🥲

Много ясно. Консервативното старо поколение, на което разчита, най-вероятно са си помислили: "Деси Слава? Да, хубаво пееше народно по предаванията, ама в последно време все някакви чалги и кючеци прави. А и много се разголва, възрастна е вече." 100% такива са били реакциите на повечето. До вчера пя за таксита и искаше да вдигаме шум, днес е новата Славка Калчева. За мен това турне е необмислено и глупаво решение, не само защото съм чалгар и пренебрегна жанра, който я храни цял живот. Нито е подплатила тура с фолклорен албум, нито нищо. Разчита на някакви легенди каква голяма певица е, пак казвам от предаванията. Нелепо е.

• Like 6
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Willy каза:

🥲

Има някакви продажби и по другите портали, но като цяло да, слабо върви. Любопитно е да се отчете, че в Грабо напоследък никой освен може би Азо няма големи цифри и ДС реално е с повече продадени билети от едни Графа, Любо и Рачков, чиято публика е далеч по-добре загрята за такива събития. Иначе допускам, че по летните театри има вероятност да разредят горе-долу хората и да изглежда криво-ляво добре, но за рекламата на НДК спешно трябва да се поработи повече.

Интересно ми е защо някои от цифрите в Грабо понякога се покачват, после изведнъж спадат. Не знам да има опцията за връщане на билет.

преди 13 минути, Mr. Greshen каза:

Аз от толкова интервюта не рабрах, ще има ли чалга за лятото?

Две чалги щяло да има тази година, едната в дует. Не знам за лятото ли или не.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, WindWalkerMonk каза:

Ако беше така всички от тоя етнос щяха да цепят със концерти и всички близки до него. А виждаме, че не е така. Стораро и Азис направо се мъчат. Преслава също е много харесвана там, а я продаваше сумати време. Софа я продаде като Слави за няколко часа. Което е абсурдно защото дори не е близо, сега вярно, че Куку бенд са там, но все пак. 

Отделно, ако ставаше с реалитита Деса, Преса и Галена щяха по един стадион също да напълнят.

Може би я уважават много и като глас. Понякога има и манипулация, но понякога има и някаква магия и късмет, които не могат логично да се обяснят... Нас ни учудва, защото реално не е с някаква грамадни хитове, но си е голямо име, всъщност. Факт е, че доста години не беше вайръл, но изведнъж сякаш нещо се случи и я наложиха като легенда...

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Азис също има МНОГО свободни места, даже не е за вярване. Потрес!

Screenshot-20250527-154202-Chrome.jpg

Screenshot-20250527-154223-Chrome.jpg

Не може да е вярно, той каза че народа се е избил за билети и нищо не е останало 🤞

spacer.png

• Haha 2
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, adorable каза:

Може би я уважават много и като глас. Понякога има и манипулация, но понякога има и някаква магия и късмет, които не могат логично да се обяснят... Нас ни учудва, защото реално не е с някаква грамадни хитове, но си е голямо име, всъщност. Факт е, че доста години не беше вайръл, но изведнъж сякаш нещо се случи и я наложиха като легенда...

Те много хора уважават като глас? Вайръл къде? Тя има гигахитове вече, повече от Пайнерките. Но Азис има дори повече, а виждаш горе какво е положението. Сега вие ще изкарате, че тя е 5 пъти по - голяма звезда от него, Галена, Преслава.

Айде Глория и още повече дори Ивана са нафталини забравени от бога, макар, че Глора си се пуска повече от всички нафталинки. Ама пак виж, че миналата година събита сумати време 5к човека у Русе, 3.5 у Софето и 2 хилки в село ПлоГдив. 

Сега отиваам на дискотека или механа и 60% от песните са на Галош, някак си е нормално да понапълни тук таме 10к. От Софа няма й помен и продала за месец 50к билети. В смисъл... нещо ми се губи. Тя дори по ретрото не е нали като Галена в момента като ротация имам предвид. Пуска се бая(2/3 песни), ама то и Курнелия се пуска, и Вреслава също. Не по - малко от нея, а двете сигурно накуп няма да успеят две арени да напълнят, при това не им слагам лимит от месец, два. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, WindWalkerMonk каза:

Те много хора уважават като глас? Вайръл къде? Тя има гигахитове вече, повече от Пайнерките. Но Азис има дори повече, а виждаш горе какво е положението. Сега вие ще изкарате, че тя е 5 пъти по - голяма звезда от него, Галена, Преслава.

Айде Глория и още повече дори Ивана са нафталини забравени от бога, макар, че Глора си се пуска повече от всички нафталинки. Ама пак виж, че миналата година събита сумати време 5к човека у Русе, 3.5 у Софето и 2 хилки в село ПлоГдив. 

Сега отиваам на дискотека или механа и 60% от песните са на Галош, някак си е нормално да понапълни тук таме 10к. От Софа няма й помен и продала за месец 50к билети. В смисъл... нещо ми се губи. Тя дори по ретрото не е нали като Галена в момента като ротация имам предвид. Пуска се бая(2/3 песни), ама то и Курнелия се пуска, и Вреслава също. Не по - малко от нея, а двете сигурно накуп няма да успеят две арени да напълнят, при това не им слагам лимит от месец, два. 

О, няма да я изкарам по-голяма звезда... аз не я харесвам, най-вече като поведение - не е това, което внушава на хората. Опитвам се да си обясня това помпане, дали е по естествени или изкуствени причини.

Глория е силно харесвана и силно нехаресвана, личността ѝ е такава, че предизвиква крайности в хората. В случая на мен като човек, на когото е любим изпълнител, не ми харесва нито боготворенето от нейните фенове, нито омразата от част от народа. Но при нея почти няма средно положение. От друга страна, има хора, които я помнят и ценят, но им е безразлична и не я слушат, като изключим старите песни. Ивана има широк репертоар и тя, и тя имаше опити за успешни концерти, но някак не се превърнаха в традиция, а и след фиаското с "Добра среща, приятели" не е и пробвала НДК. С новите песни нещо не върви, но то е така и при Камелия, като гледам. Деса по се вписва - я някой фийчъринг интересен или дует, я някой комерс, но нещата са 50 на 50 и при нея.

Галена наистина има най-много хитове напоследък, без значение, че не всички са самостоятелни... в последните години тя най-много се пуска. Но не знам при Софка как стана тоя номер. Улучила е момента сякаш. Те и Скандау бяха пълнили Арена. Е, не 3 поредни пъти, но... ДДЗ.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, adorable каза:

Те и Скандау бяха пълнили Арена. Е, не 3 поредни пъти, но... ДДЗ.

Скандау си имаха доста фенове преди фиаското с Тити Папазов. И то точно в аудиторията 13-25 годишни, които обикновено са по-надъхани да подкрепят любимците си.
Аз лично познавам доста хора, които им се кефеха и им ходиха на концертите.

При Софка по-скоро си твърдя, че Куку Бенд оказват някакво влияние. Все пак те си пълнеха концерти до последно и още си имат окултистките фенове.

Иначе когато дойде времето за концертите ще видим - ако 90% от залата са роми значи е ясна работата.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Emanuela.Carey каза:

Скандау си имаха доста фенове преди фиаското с Тити Папазов. И то точно в аудиторията 13-25 годишни, които обикновено са по-надъхани да подкрепят любимците си.

При Софка по-скоро си твърдя, че Куку Бенд оказват някакво влияние. Все пак те си пълнеха концерти до последно и още си имат окултистките фенове.

Иначе когато дойде времето за концертите ще видим - ако 90% от залата са роми значи е ясна работата.

И да не беше канселирането, въпрос на време беше да спре тая истерия, която, както казваш, е подкрепена от точно определен таргет, който бързо си мени приоритетите... Както и при Молец и подобни... Другият вариант е да направят пак една серия турбо хитове и да станат легендарни. Но за мен това са групи за съответното си време. Ето, Любо Киров не пее взривяващи държавата хитове, ама са приятни песни и клипове с послания, и с последователен маркетинг и постоянно концертиране... ми човекът си докара една стабилна фенска маса, а и го харесват и като човек. Но сега чух, че на наградите нещо се е изказал и имало недоволни...

Ако Ку-ку-бенд свирят на концерт на друг изпълнител, не знам дали ще имат същия успех като Софка само заради бенда. Имат влияние, но чак толкоз... Да, най-добре да видим контингента, като дойдат концертите.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

Куку бенд са просто музиканти, Куку бенд без песните на Слави са никой. Просто едни добри музиканти. Как ще напълнят 45К места, абсурдно. 
Тук има някоя турбо шашма, с която целят просто да я издигнат Софи на пиадестал, и да приземят колежките и, че един вид каквото и да правят пак няма да имат 4 арени поредни. Което е кофти, тъкмо се поиздига концертната дейност и пак се почва опорочаването с цигаанските номера на Софка и компания. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, FikLena каза:

Тук Азис твърди че живее в Америка?!?! 

Е нали всяка седмица е на участия в България??  как така живее в Америка !?!?

За телепортация не си ли чувал?!

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Теди Александрова май е единствената с Галена и Преслава, която от 2013 насам всяка година има поне по един голям хит!

2013 - Kiss me baby - 22M
2014 - Кво става тука - 20М
2015 - Дай ми свобода - 30М, Много ми е луд - 17М, Чалга пеперудки - 14М
2016 - Няма проблем - 21М, За най красивата принцеса - 12М
2017 - От София до Банско - 25М, Подгряващи звездички - 12М
2018 - Топ - 11М
2019 - Най боли ме - 18М, Давай на Dj - 10M
2020 - Сърце мое - 12М
2021 - Автомата - 19М, Обичам те - 12М, Дърпай я - 11М
2022 - Ало, ало - 9,5М
2023 - Гонка - 12М
2024 - АМГ - 14М
2025 - Дъното копай

• Like 4
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, fengergana каза:

@adorable мами да пълни арената с пенсионерските клубове и хоротеките!!!!!

А искаш ли да напълня тебе като се правиш,че не виждаш какво съм те питала в Чат мания !?!??!??

• Like 1
  • Haha 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , SG каза:

Супер скучна е станала Деса, затуй те кефи.

преди 3 часа , adorable каза:

Огромни хитове си има жената. Гюра такива нема.

преди 2 часа , FikLena каза:

Тук Азис твърди че живее в Америка?!?! 

Е нали всяка седмица е на участия в България??  как така живее в Америка !?!?

Имитира Луна отпреди 20 години, с разликата че тя наистина живя 2 години там.

преди 1 час , Willy каза:

Теди Александрова май е единствената с Галена и Преслава, която от 2013 насам всяка година има поне по един голям хит!

2013 - Kiss me baby - 22M
2014 - Кво става тука - 20М
2015 - Дай ми свобода - 30М, Много ми е луд - 17М, Чалга пеперудки - 14М
2016 - Няма проблем - 21М, За най красивата принцеса - 12М
2017 - От София до Банско - 25М, Подгряващи звездички - 12М
2018 - Топ - 11М
2019 - Най боли ме - 18М, Давай на Dj - 10M
2020 - Сърце мое - 12М
2021 - Автомата - 19М, Обичам те - 12М, Дърпай я - 11М
2022 - Ало, ало - 9,5М
2023 - Гонка - 12М
2024 - АМГ - 14М
2025 - Дъното копай

Постоянно я принизяват, ма да й пръднат на уя - майната им на хейтърчетата! Дъното копаят. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Теди хем прави хитове 10 години, хем някак си го няма същото уважение, което го има към Преси и Галка, напр.

Дали е защото творчеството й макар и хитово не е “стойностно“?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...