DarkChild Публикувано преди 14 часа Report Сподели Публикувано преди 14 часа преди 12 часа , Thecranfan каза: Абе малко е странно да си Галена и да рекламираш хазарт и да пееш за Пееф. Какво, трябват ти пари да си платиш квартирата за месеца и няма как да мислиш за морал? Тя откъде ги има тия пари мислиш? Не е от песни и вафли. Всички са държанки на Шиши. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 14 часа Report Сподели Публикувано преди 14 часа Десис утре ще е при Джизъса @SG активирала се е да промотира турнето 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 14 часа Report Сподели Публикувано преди 14 часа Дано на турнето забие: 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 14 часа Report Сподели Публикувано преди 14 часа Искам и тази ръченица да прозвучи! 3 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа преди 14 минути, Gerganafen каза: Искам и тази ръченица да прозвучи! любимият ми трак за право хоро! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: любимият ми трак за право хоро! Открадна ми копаницата! Мразя те! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: Гледания ли е купувала или това ще ѝ е най-успешната песен от както е влязла в чалгата? Вчера като я слушах нямаше и 400к😭не знам защо й е било необходимо да купува толкова при положение,че се развиваше добре с гледанията 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа Magda (@magda.music) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 192 likes, 8 comments - magda.music on May 21, 2025: "Обикновено мълча. Не защото не мога да отговоря, а защото вярвам, че истината не се... 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 13 часа Report Сподели Публикувано преди 13 часа преди 40 минути, asylum каза: Открадна ми копаницата! Мразя те! "Мрази ме, приятелко, убий ме, обичам го и той ме обича, но заради мен отрича!" 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 12 часа Report Сподели Публикувано преди 12 часа преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: "Мрази ме, приятелко, убий ме, обичам го и той ме обича, но заради мен отрича!" 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 12 часа Report Сподели Публикувано преди 12 часа преди 35 минути, asylum каза: Екстра Нина все пее за изневери, любовници, разбити семейства... вдъхновява се от живота на @xroflx9 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 12 часа Report Сподели Публикувано преди 12 часа преди 1 минута, Karma93 каза: Екстра Нина все пее за изневери, любовници, разбити семейства... вдъхновява се от живота на @xroflx9 “Но от друга чакаш ти дете” 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 12 часа Report Сподели Публикувано преди 12 часа преди 4 минути, asylum каза: “Но от друга чакаш ти дете” “Не си бащата на това детееее“ Трябва някой да я пита защо е толкова обсебена от тази тематика 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа Доня Джесс използва даже малкия, за да предизвика умиление у хората и да си купят билети! Всички средства са позволени! Desi Slava (@desislavaofficial) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 989 likes, 32 comments - desislavaofficial on May 21, 2025: "Каня ви на “фестивала на мама”!❤️😁 16 юни - Бургас 22 юни - Велико Търново 07 юли... Сега загрях защо Рени "искаше бебе" - ама язък, не можа да се уреди с ново такова и затова сега пак разчита на сърби и молитви за да събере публика. Тежко им е на тия без сладки деца за реклама. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа ПОВ - Алтернативното изменение, в което СеВеКом е монопола на чалгата 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа преди 10 часа , Gerganafen каза: Nobody cares - it's Galena's Birthday 😘 На мен пък ми е много важен. ❤ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 11 часа Report Сподели Публикувано преди 11 часа преди 44 минути, Karma93 каза: ПОВ - Алтернативното изменение, в което СеВеКом е монопола на чалгата От сметището в лимузината - Деби както винаги оригинална! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Целия пост лъха на "Ти мен УВАЖАВШ ЛИ МЪ?" Тъкмо това щях да постна. Магденце, Люси ти прави реклама като те споменава. Но явно още те държи стограмката. Нито си излизала от Б група, нито някой щеше да те помни ако не беше се напила на въпросните награди (нали да видиш национален ефир). Като почнат да опровергават... еми, може пък да не са я познали. Откъде знае, че не се е случило? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 10 часа Report Сподели Публикувано преди 10 часа преди 39 минути, Gerganafen каза: От сметището в лимузината - Деби както винаги оригинална! Само тук са й разрешили да снима. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 7 часа Report Сподели Публикувано преди 7 часа От 20.05.2025 г. от 18:17, FolkEmpire каза: Десислава за дуета с Андреа (Live Facebook 18.05.2025) | Попитах... WWW.FACEBOOK.COM Попитах Десислава какво се случи с дуета с Андреа! Чуйте какво каза тя! Благодаря за изчерпателния отговор, Деси!😊❤️ #Andrea #Desislava Да се знае Screenshot-20250521-201832-Facebook hosted at ImgBB IBB.CO Image Screenshot-20250521-201832-Facebook hosted in ImgBB Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 2 часа Report Сподели Публикувано преди 2 часа преди 13 часа , Jalena каза: TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Най-накрая Кама намери артистична половинка, която да грачи поне колкото нея. И положението не е караоке. На Кама колко неудобно й става от крещенето му Още не разбирам този откъде се пръкна и защо толкова много хора го лъжат, че става за певец. Даже участия има. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 1 час Report Сподели Публикувано преди 1 час Тоя не може да откъсне, ужасен глас, а тръгнал да пее сръбско с цялата му орнаментика и сложност и то на мъжките песни. Богданска заряза ли го, представям си как й пее в къщата и съседските кучета се разлайват. Нетърпим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано преди 49 минути Report Сподели Публикувано преди 49 минути преди 1 час, pacho каза: Тоя не може да откъсне, ужасен глас, а тръгнал да пее сръбско с цялата му орнаментика и сложност и то на мъжките песни. Богданска заряза ли го, представям си как й пее в къщата и съседските кучета се разлайват. Нетърпим. Мисля че още е с Богданска. Ама хората му пишат, че не става за певец (и груби, и деликатрни коментари) - хейтъри били. Охххххх.... Той буквално крещи 🙄 Ако някой знае - да каже какви са му връзките От нищото цъфна, че и с участия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано преди 20 минути Report Сподели Публикувано преди 20 минути преди 22 минути, Just_Me каза: Мисля че още е с Богданска. Ама хората му пишат, че не става за певец (и груби, и деликатрни коментари) - хейтъри били. Охххххх.... Той буквално крещи 🙄 Ако някой знае - да каже какви са му връзките От нищото цъфна, че и с участия. Богати родители, а и Петканова си го побутваше където може. От два месеца обаче не й е съдружник. Вероятно се е опитал да пее вкъщи и нервите й не са издържали. Има некадърници, които не могат да пеят, но поне не звучат дразнещо. Това момче звучи като трамвай на завоя на Петте кьошета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.