Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 1,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 9 минути, Willy каза:

Галена утре с нещо ново в канала 🫣

Нещо?

Дано най-накрая възроди хита във ваната. В тубата има образователни клипове с такова съдържание :D 

Сподели в други сайтове

На Анелия новата звучи уау. Дали ще се завърне с хита на лятото предстои да видим. Тя защо така спря да издава албуми? Беше от редовните. За тоталния игнор на 20 години на сцена да не говорим. Вярно, че последните и концерти бяха в зала 20 на НДК, но все пак беше супер дейна и амбицирана. Но вече и награди няма..

Сподели в други сайтове

преди 21 минути, GSA каза:

На Анелия новата звучи уау. Дали ще се завърне с хита на лятото предстои да видим. Тя защо така спря да издава албуми? Беше от редовните. За тоталния игнор на 20 години на сцена да не говорим. Вярно, че последните и концерти бяха в зала 20 на НДК, но все пак беше супер дейна и амбицирана. Но вече и награди няма..

Вече като че ли не и се занимава особено, прави си песните за кеф и която стане хит.

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , Jalena каза:

Еми да де, до първите песни в Пайнер беше ок. 

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx 

7_11-640x300.jpg

991-ratio-emanuela.jpg

Може би е остаряла, не знам. Или заради позициите й. Или заради тъпите песни. Отдавна ме загуби. Може би след 2018та.

Прекалено много усилия влагаш в говоренето за изпълнител, който уж не харесваш. Ти си влюбен в Емануела, съншайн 

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, GSA каза:

Въпросният Любо(в) е виновен според мен.  Това е първият мъж след Коко Динев, за когото е говорила. Поправете ме ако греша, де.

Сподели в други сайтове

От 15.05.2025 г. от 21:09, pacho каза:

няма време да остарея!

Предлагам Мариета да го приеме това като жокер за бъдещ текст. 

Тя Мариета вече и написа “Живота ме гори отвътре, като на 20 съм!” в “Danas mi je dan” преди три години :D

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Karma93 каза:

Според вас Петра щеше ли да е голямо име, ако не се беше отказала?

Най-вероятно не. В сравнение с певиците от нейното поколение щеше да изпадне доста бързо.

Ивана, Кама и Софка се задържаха със златни хитове и с това, че публиката ги харесва като личности.
Петра по-скоро е възприемана като някакъв клонинг на Сашка Васева.

Деса и Емилия пък са доста по-адаптивни с тенденциите, така че там дори не могат да се сравняват.

Да не говорим, че почти всички дебютантки от 2002 натам щяха тотално да я издухат така или иначе.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Karma93 каза:

Според вас Петра щеше ли да е голямо име, ако не се беше отказала?

Тя беше тръгнала да залязла още преди да си бие камшика. След 2001-ва май няма хит. 
Забележи последната ѝ година в Пайнер - 2002-ра-има само 2 видеоклипа и 0 номинации за годишните награди.

Сподели в други сайтове

Хора, помогнете! В тази песен Петра наистина ли възпява онова, което се получава между кожичката и главичката на мъжкия пенис, ако не е измит ден-два?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Хора, помогнете! В тази песен Петра наистина ли възпява онова, което се получава между кожичката и главичката на мъжкия пенис, ако не е измит ден-два?

Специално заради теб чух тази халтура. Нищо общо с тематиката, на която се надяваш... Жената си пее за бедни-богати. И как някои крадат/си вземат. Мишле, сирене, кражби, кой ми го взе и тн.

Петра беше аутсайдер още 2002. Първо изпадна от борда и после се отказа. А и още тогава ми даваше вайб на бабичка. Може би заради гласа. Имах я за 50 годишна, а тя е била на 30-35.

Сподели в други сайтове

В това интервю Луна е супер духовна. Може би едно от най-смислените ѝ и добри интервюта.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

В това интервю Луна е супер духовна. Може би едно от най-смислените ѝ и добри интервюта.

Веднага след интервюто е забравила какво е говорила

Сподели в други сайтове

Ти да видиш, Меди имало и преди.

OK.RU

Меди - Три валутни нули - By Planetcho

Но пък Коко сега е свободно. :D

OK.RU

Коко - Влюбих се - By Planetcho

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...