Jake Публикувано Събота в 14:38 Report Share Публикувано Събота в 14:38 преди 10 минути, asylum каза: Че тя пусна песен преди месец Не знаех. Поредната безлична песен която звучи като други 30. Таня Боева беше добра само в комбинация с мъжа си...имаше много добри песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 14:49 Report Share Публикувано Събота в 14:49 Райна предлага услугата "златен дъжд" на феновете си! "Права мога да те прЕпикая!" 2 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Събота в 14:56 Report Share Публикувано Събота в 14:56 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Райна предлага услугата "златен дъжд" на феновете си! "Права мога да те прЕпикая!" Милата...то даже вече не е смешно.... 😕 Пази Боже... 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Събота в 15:05 Report Share Публикувано Събота в 15:05 Е, Райна късокрака ли е?! 🙃 Не е право девойчето. Че е красива, това е видимо. Че има моделски снимки също. А дали е семейна, ще ражда ли или не, си е нейна работа. То е направо дразнещо, когато коментират, че е каква ли не, пишейки дори, че е грозна. Та не знам кое е по-нелепо в случая... Дали нейните отговори или тези на коментиращите... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Събота в 15:15 Report Share Публикувано Събота в 15:15 преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза: Райна предлага услугата "златен дъжд" на феновете си! "Права мога да те прЕпикая!" Еми права е Райнето! Точно пък тази тетка ще определя коя става за моделка и коя не става. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 16:01 Report Share Публикувано Събота в 16:01 преди 44 минути, Emanuela.Carey каза: Еми права е Райнето! Точно пък тази тетка ще определя коя става за моделка и коя не става. Хит Райние: “Права мога да те препикая”. Състезава се с Гюр в категория “аутизъм”. 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Събота в 16:14 Report Share Публикувано Събота в 16:14 преди 1 час, Jake каза: Милата...то даже вече не е смешно.... 😕 Пази Боже... това че на теб не ти е смешно, не значи че не е хит!!! мами захапва Гергана и Лидл!!! 1 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Събота в 16:29 Report Share Публикувано Събота в 16:29 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Еми права е Райнето! Точно пък тази тетка ще определя коя става за моделка и коя не става. Това съм аз😜 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Събота в 17:04 Report Share Публикувано Събота в 17:04 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 17:16 Report Share Публикувано Събота в 17:16 "Галена е лице..." Лице ли бе да го опишеш? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 17:26 Report Share Публикувано Събота в 17:26 преди 1 час, fengergana каза: това че на теб не ти е смешно, не значи че не е хит!!! мами захапва Гергана и Лидл!!! @Gerganafen , ето с кой си пие кафето Гери в почивките, докато е първа смяна в Лидл. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 17:26 Report Share Публикувано Събота в 17:26 преди 1 час, fengergana каза: това че на теб не ти е смешно, не значи че не е хит!!! мами захапва Гергана и Лидл!!! Касиерка съм, лелче☝️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 17:27 Report Share Публикувано Събота в 17:27 @Willy мнение за този проект? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 17:29 Report Share Публикувано Събота в 17:29 Току що, Andrew Cunanan. каза: @Willy мнение за този проект? Я, чукнала е 2 милиона! Някои си мечтаят за такъв хит цяла година.... а за Преслава и Галена 2 милиона са нищо Между другото тая песен яко ме е зарибила! В момента най-много нея слушам аз. От новите фаворитите ми бяха "С нервите съм зле" и "Не вдигай". И на "Писмо" се наслушах и дойде ред на тази. По-яка е от "Беше ли ти хубаво" !!!! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Събота в 18:16 Report Share Публикувано Събота в 18:16 Както винаги топ счетоводителка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Събота в 18:21 Report Share Публикувано Събота в 18:21 преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза: @Willy мнение за този проект? флол Слушам хитове! 💘 Не липсваш изобщо, само малко и предимно нощем! 💖 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 18:23 Report Share Публикувано Събота в 18:23 Току що, Willy каза: флол Слушам хитове! 💘 Не липсваш изобщо, само малко и предимно нощем! 💖 Ти си третият човек от тук, който признава, че "Не идвай" му е любима. Иначе "Вещицата" изначално за мен бе боза, после ме зариби. Очаквах повече от "кучия син, с тая ли спи" от песен със заглавие "Вещицата"! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 18:28 Report Share Публикувано Събота в 18:28 преди 1 час, DevilWish каза: Касиерка съм, лелче☝️ Такава касиерка няма кой да търпи. Ще я изритат на часа. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 18:36 Report Share Публикувано Събота в 18:36 преди 13 минути, Willy каза: флол Слушам хитове! 💘 Не липсваш изобщо, само малко и предимно нощем! 💖 ХИТ, СТИЛ и КЛАСА! ❤️ Аз пък истерясах на това току-що, озвучавам блока и пазара Ало, Делта Трансссссссс с шимейл го затворетеееееееееееееее преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Ти си третият човек от тук, който признава, че "Не идвай" му е любима. Иначе "Вещицата" изначално за мен бе боза, после ме зариби. Очаквах повече от "кучия син, с тая ли спи" от песен със заглавие "Вещицата"! Аз бях първия който каза, че "Не вдигай" му е любима. И аз щях да напиша "Не идвай", а много често й казвам "Не ЗВЪНИ" на тая песен 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Събота в 18:37 Report Share Публикувано Събота в 18:37 преди 8 минути, DarkChild каза: Такава касиерка няма кой да търпи. Ще я изритат на часа. Те докато я изритат поне ще е изяла шоколадите, вафлите и бисквитите на касата. Освен ако Рени не е клиент. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 18:44 Report Share Публикувано Събота в 18:44 Любимото интервю на @DarkChild 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Събота в 18:51 Report Share Публикувано Събота в 18:51 През три различни месеци тази година ходя на клуб в Бг(участия на Галена) и определено различно от самата нея, диктатори в клубовете са Меди(особено!!), Преслава и Джордан. Последните песни на Емануела и Цура също са големи хитове с приеми. Снощи бях на Галена и отново беше брутална, през цялото време ми пускаше поздрави и целувки, после и ме замъкна да си поговорим. Уникална е тази жена, умее как с публиката, държи ги в настроение през цялото време и винаги ще има фенове! 💖 2 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Събота в 18:52 Report Share Публикувано Събота в 18:52 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: Любимото интервю на @DarkChild Чак в канала си го е качила. Аз не бих. А ако бях на мястото на Патрашкова, направо щях да я изгоня. И не знам защо стъпва на пръсти вместо да я захапе, че се държи така. преди 1 минута, Willy каза: През три различни месеци тази година ходя на клуб в Бг(участия на Галена) и определено различно от самата нея, диктатори в клубовете са Меди(особено!!), Преслава и Джордан. Последните песни на Емануела и Цура също са големи хитове с приеми. Снощи бях на Галена и отново беше брутална, през цялото време ми пускаше, поздрави и целувки, после и ме замъкна да си поговорим. Уникална е тази жена, умее как с публиката, държи ги в настроение през цялото време и винаги ще има фенове! 💖 Добре, Танче. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Събота в 18:56 Report Share Публикувано Събота в 18:56 преди 2 минути, DarkChild каза: Чак в канала си го е качила. Аз не бих. А ако бях на мястото на Патрашкова, направо щях да я изгоня. И не знам защо стъпва на пръсти вместо да я захапе, че се държи така. Добре, Танче. Еее разкри ме. 😭 Но стила на писане не означава че писаното е лъжа! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 20:09 Report Share Публикувано Събота в 20:09 преди 1 час, Willy каза: През три различни месеци тази година ходя на клуб в Бг(участия на Галена) и определено различно от самата нея, диктатори в клубовете са Меди(особено!!), Преслава и Джордан. Последните песни на Емануела и Цура също са големи хитове с приеми. Снощи бях на Галена и отново беше брутална, през цялото време ми пускаше поздрави и целувки, после и ме замъкна да си поговорим. Уникална е тази жена, умее как с публиката, държи ги в настроение през цялото време и винаги ще има фенове! 💖 Накара ме да си пропомня първото участие на Преслава, на което бях, през далечната 2009-та, с този си коментар! ❤️ Радвам се, че си щастлив и удовлетворен от срещата с любимата си певица! Очакваме такъв коментар и когато Рейхана пусне албум, направи турне и се срещнете на нейния meet & greed. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.