Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 10 минути, asylum каза:

Че тя пусна песен преди месец

Не знаех. Поредната безлична песен която звучи като други 30. Таня Боева беше добра само в комбинация с мъжа си...имаше много добри песни. 

Сподели в други сайтове

Райна предлага услугата "златен дъжд" на феновете си! "Права мога да те прЕпикая!"

image.png.9c505b110323756c701b134d34228047.png

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Райна предлага услугата "златен дъжд" на феновете си! "Права мога да те прЕпикая!"

Милата...то даже вече не е смешно.... 😕 Пази Боже...

Сподели в други сайтове

Е, Райна късокрака ли е?! 🙃 Не е право девойчето. Че е красива, това е видимо. Че има моделски снимки също. А дали е семейна, ще ражда ли или не, си е нейна работа. То е направо дразнещо, когато коментират, че е каква ли не, пишейки дори, че е грозна. Та не знам кое е по-нелепо в случая... Дали нейните отговори или тези на коментиращите...

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Andrew Cunanan. каза:

Еми права е Райнето! Точно пък тази тетка ще определя коя става за моделка и коя не става.

Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Emanuela.Carey каза:

Еми права е Райнето! Точно пък тази тетка ще определя коя става за моделка и коя не става.

Хит Райние: “Права мога да те препикая”.

Състезава се с Гюр в категория “аутизъм”.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

Милата...то даже вече не е смешно.... 😕 Пази Боже...

това че на теб не ти е смешно, не значи че не е 

хит!!! мами захапва Гергана и Лидл!!!

IMG_4102.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

IMG_4102.jpeg

@Gerganafen , ето с кой си пие кафето Гери в почивките, докато е първа смяна в Лидл.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, fengergana каза:

IMG_4102.jpeg

Касиерка  съм, лелче☝️

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

@Willy мнение за този проект?

Я, чукнала е 2 милиона! Някои си мечтаят за такъв хит цяла година.... а за Преслава и Галена 2 милиона са нищо :D 
Между другото тая песен яко ме е зарибила! В момента най-много нея слушам аз. От новите фаворитите ми бяха "С нервите съм зле" и "Не вдигай". И на "Писмо" се наслушах и дойде ред на тази. По-яка е от "Беше ли ти хубаво" !!!!

Сподели в други сайтове

преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза:

@Willy мнение за този проект?

флол

Слушам хитове! 💘

Не липсваш изобщо, само малко и предимно нощем! 💖

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

флол

Слушам хитове! 💘

Ти си третият човек от тук, който признава, че "Не идвай" му е любима.

Иначе "Вещицата" изначално за мен бе боза, после ме зариби. Очаквах повече от "кучия син, с тая ли спи" от песен със заглавие "Вещицата"!

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Willy каза:

флол

Слушам хитове! 💘

ХИТ, СТИЛ и КЛАСА! ❤️ 
Аз пък истерясах на това току-що, озвучавам блока и пазара

Ало, Делта Трансссссссс с шимейл го затворетеееееееееееееее

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ти си третият човек от тук, който признава, че "Не идвай" му е любима.

Иначе "Вещицата" изначално за мен бе боза, после ме зариби. Очаквах повече от "кучия син, с тая ли спи" от песен със заглавие "Вещицата"!

Аз бях първия който каза, че "Не вдигай" му е любима. :D И аз щях да напиша "Не идвай", а много често й казвам "Не ЗВЪНИ" на тая песен :D 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, DarkChild каза:

Такава касиерка няма кой да търпи. Ще я изритат на часа.

Те докато я изритат поне ще е изяла шоколадите, вафлите и бисквитите на касата. Освен ако Рени не е клиент.

Сподели в други сайтове

През три различни месеци тази година ходя на клуб в Бг(участия на Галена) и определено различно от самата нея, диктатори в клубовете са Меди(особено!!), Преслава и Джордан. Последните песни на Емануела и Цура също са големи хитове с приеми.

Снощи бях на Галена и отново беше брутална, през цялото време ми пускаше поздрави и целувки, после и ме замъкна да си поговорим. Уникална е тази жена, умее как с публиката, държи ги в настроение през цялото време и винаги ще има фенове! 💖

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Любимото интервю на @DarkChild

Чак в канала си го е качила. Аз не бих.

А ако бях на мястото на Патрашкова, направо щях да я изгоня. И не знам защо стъпва на пръсти вместо да я захапе, че се държи така.

преди 1 минута, Willy каза:

През три различни месеци тази година ходя на клуб в Бг(участия на Галена) и определено различно от самата нея, диктатори в клубовете са Меди(особено!!), Преслава и Джордан. Последните песни на Емануела и Цура също са големи хитове с приеми.

Снощи бях на Галена и отново беше брутална, през цялото време ми пускаше, поздрави и целувки, после и ме замъкна да си поговорим. Уникална е тази жена, умее как с публиката, държи ги в настроение през цялото време и винаги ще има фенове! 💖

Добре, Танче.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DarkChild каза:

Чак в канала си го е качила. Аз не бих.

А ако бях на мястото на Патрашкова, направо щях да я изгоня. И не знам защо стъпва на пръсти вместо да я захапе, че се държи така.

Добре, Танче.

Еее разкри ме. 😭

Но стила на писане не означава че писаното е лъжа!

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Снощи бях на Галена и отново беше брутална, през цялото време ми пускаше поздрави и целувки, после и ме замъкна да си поговорим. Уникална е тази жена, умее как с публиката, държи ги в настроение през цялото време и винаги ще има фенове! 💖

Накара ме да си пропомня първото участие на Преслава, на което бях, през далечната 2009-та, с този си коментар! ❤️

Радвам се, че си щастлив и удовлетворен от срещата с любимата си певица! Очакваме такъв коментар и когато Рейхана пусне албум, направи турне и се срещнете на нейния meet & greed.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...