asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 час , DarkChild каза: То си срам и позор за Залива 😆 Щооо? Парите са най-важни в брачни отношения тука, и не само в брачни! преди 1 час , DevilWish каза: 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ако мъжът до мен ми изневери сигурно ще ми е кофти, но и ще ми направи услуга - ще ми покаже, че съм си губила времето с него. Аз на него не бих му изневерила - това означава сама да си плюя на избора. Ако не обичаш някой - късаш с него, не му изневеряваш, да се мъчите взаимно. Била съм и от другата страна - изневерявали са с мен, но там връзката вече си беше обречена и не след дълго скъсаха. Един мъж като реши да изневери - ходи го спри. Дали с мен или с друга - навил ли си го е, 100% ще го направи. Затова нямах против, а и си имахме тръпка и страст. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.