Jake Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Защо си мисля, че голяма част от мъжете в този форум ти приличат външно и вътрешно с Ваня Великова....6-то чувство. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 преди 57 минути, Jake каза: Защо си мисля, че голяма част от мъжете в този форум ти приличат външно и вътрешно с Ваня Великова....6-то чувство. Глупости. Не съм устат, но за сметка на това съм наблюдателен. За тези 12-13 години откакто съм тук съм се натъквал на много малък сегмент от потребители, които са склонни към емоционално-психологически тормоз и действително са се опитвали да навредят, а този е един от тях, и не разбирам как е възможно да има защитници. Подарявам всички, които останаха неутрални, макар и да не сме на едно мнение какво да се прави с него. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 20 часа , Fast каза: Глупости. Не съм устат, но за сметка на това съм наблюдателен. За тези 12-13 години откакто съм тук съм се натъквал на много малък сегмент от потребители, които са склонни към емоционално-психологически тормоз и действително са се опитвали да навредят, а този е един от тях, и не разбирам как е възможно да има защитници. Подарявам всички, които останаха неутрални, макар и да не сме на едно мнение какво да се прави с него. От това нищо не разбрах? И мнението не беше насочено към теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 21 минути, Jake каза: От това нищо не разбрах? И мнението не беше насочено към теб. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 2 минути, asylum каза: Ако ша бъркаме яйца по добре да направи булката баница да разберем един път нещо в тая тема! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 56 минути, Lelqtian каза: Ако ша бъркаме яйца по добре да направи булката баница да разберем един път нещо в тая тема! Сал да не се натровим от много яйца и да стигнем до или, сакън, до Spoiler 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 11 Author Report Share Публикувано Април 11 преди 4 часа , Jake каза: От това нищо не разбрах? И мнението не беше насочено към теб. Казвам, че потребителите тук като цяло не са токсични. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 33 минути, Fast каза: Казвам, че потребителите тук като цяло не са токсични. Всъщност, да. ОК са. Преди време съм влизал и имаше по-токсични. Сега са 2-3 макс и то повече бие на жестоки комплекси и психичнни проблеми. В крайна сметка, целта на форума е разтоварване, а не обратното. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Кратък обзор. Заплахи: От 27.03.2025 г. от 10:54, Lelqtian каза: ще почна пак да ти обръщам внимание, а това ти харесва по-малко отколкото когато те игнорирам. при положение че: От 5.06.2023 г. от 6:44, Fast каза: От този момент нататък @Lelqtian направи своя мисия да ме таргетира и тормози, както твърде в свой собствен пост, защото уж съм "обърнал палачинката" и съм нямало да видя мир тук, Оценката му за цялостната ситуация: От 29.03.2025 г. от 21:45, Lelqtian каза: аз нямам за какво да се разкайвам От следните два поста се подразбира, че не само не се разкайва, а би повторил отново. Обидните псевдоними продължават: От 27.03.2025 г. от 19:57, Lelqtian каза: гнида Модераторите: - Както през 2023, така и през 2025 игнорираха доказателствения материал. - Отказват всякакви, дори нищожни санкции, несвързани с пряк достъп срещу Lelqtian, въпреки че имаше много варианти за действие, с които да ми бъдат компенсирани тормозът и репетиционните вреди от страна на конкретно този потребител. - Не обръщат внимание, или може би не се интересуват, че както е видно по отговорите му, враждебното му отношение спрямо мен не е секнало. Вместо да се опитат помогнат, те ме изложиха на допълнителен риск. Доклади няма да завалят, но ако е оцелял нещо от този калибър, би се чувствал дори още недосегаем, и свободен да тероризира други потребители. На тяхно място, ако бях разбрал че някой е бил обект на подобни атаки, щях да лобирам за нещо солидно. От това което забелязвам, те правят точно обратното: въртят, сучат, само и само да го измъкнат някак си. Но дали си струва да бъде толкова защитаван някой, чийто възход съвпада с падението на форума? . Spoiler От 18.04.2025 г. от 20:25, Fast каза: Постовете на Lelqtian от 2015 до 2025 (към 05.04.2025) --- Post Count per Year --- Data ranges from 2015 to 2025. 2015: 481 posts 2016: 262 posts 2017: 541 posts 2018: 1744 posts 2019: 1306 posts 2020: 2319 posts 2021: 2903 posts 2022: 1954 posts 2023: 2212 posts 2024: 2127 posts 2025: 692 posts Total posts processed: 16541 Обърнете внимание кога засилва активността си: 2018, последната година за форума, преди да започне да върви надолу. Кондома спомена за наградите. Наистина, през 2021 не можах да събера достатъчно гласове, та прекъснах процеса, и повече така и не се състояха. В същата година тръгна спамът с Валя Великова ако не се лъжа. През следващата (2022), която е била най-слаба за форума, той е имал едва 16.47% под средния брой постове. За справка аз съм имал 78.93% под средното. Т.е. по всяка вероятност е бил в топ 5 постерите за въпросната година. Еднообразните постове и цинизмът, които тръгнаха покрай него е причината сега да изглежда, сякаш си пишем десетима човека. Изключително неадекватна реакция. Онези които открито го подкрепиха пък няма и да ги коментирам... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Едно "гнида" срещу цяла тема целяща да го очерни. Тука са ти слели темите да си мрънкаш на воля както на една Зайка бяха направили тема за Рики в която да си пише сама. През няколко дни от нямане какво да правиш се сещаш колко си "травмиран" от някаква виртуална Леля в чалга форум и възраждаш темата пак и пак. Отдавна стана за смях. Осъзнай се, голям човек си. Тези неща за кибер тормоза и т.н. се отнасят най-вече за неоформени личностни, тийнейджъри, а не за 30+. Излез малко навън, живей реален живот, работи нещо. А не да ревеш за някакъв форум, дето сме само някакви никове без реална роля в живота ти и като натиснеш хикса изчезват и Леля Ан, и Гуцафен, и всички. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 6 часа , Fast каза: Кратък обзор. Заплахи: при положение че: Оценката му за цялостната ситуация: От следните два поста се подразбира, че не само не се разкайва, а би повторил отново. Обидните псевдоними продължават: Модераторите: - Както през 2023, така и през 2025 игнорираха доказателствения материал. - Отказват всякакви, дори нищожни санкции, несвързани с пряк достъп срещу Lelqtian, въпреки че имаше много варианти за действие, с които да ми бъдат компенсирани тормозът и репетиционните вреди от страна на конкретно този потребител. - Не обръщат внимание, или може би не се интересуват, че както е видно по отговорите му, враждебното му отношение спрямо мен не е секнало. Вместо да се опитат помогнат, те ме изложиха на допълнителен риск. Доклади няма да завалят, но ако е оцелял нещо от този калибър, би се чувствал дори още недосегаем, и свободен да тероризира други потребители. На тяхно място, ако бях разбрал че някой е бил обект на подобни атаки, щях да лобирам за нещо солидно. От това което забелязвам, те правят точно обратното: въртят, сучат, само и само да го измъкнат някак си. Но дали си струва да бъде толкова защитаван някой, чийто възход съвпада с падението на форума? . Свий скритото съдържание Изключително неадекватна реакция. Онези които открито го подкрепиха пък няма и да ги коментирам... Много си кисел. Иди на простутка да те облекчи да видиш какво е жена и да спреш да ни занимаваш. Имаш нужда, че от това седене в къщи си изпушил тотални 1 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 4 часа , Gerganafen каза: Едно "гнида" срещу цяла тема целяща да го очерни. Тука са ти слели темите да си мрънкаш на воля както на една Зайка бяха направили тема за Рики в която да си пише сама. През няколко дни от нямане какво да правиш се сещаш колко си "травмиран" от някаква виртуална Леля в чалга форум и възраждаш темата пак и пак. Отдавна стана за смях. Осъзнай се, голям човек си. Тези неща за кибер тормоза и т.н. се отнасят най-вече за неоформени личностни, тийнейджъри, а не за 30+. Излез малко навън, живей реален живот, работи нещо. А не да ревеш за някакъв форум, дето сме само някакви никове без реална роля в живота ти и като натиснеш хикса изчезват и Леля Ан, и Гуцафен, и всички. Не е истина колко си зле. Цялата тема е реакция от неговите опити да ме очерни, които са проработили, дотолкова, че гоня 14к коментара, а имам репутацията на потребител с 6-7к, най-ниските нива за задържал се модератор. Нима по твоята логика тормозът на работното място и домашното насилие също са "американски внос" ? Аз знам, че съм го преживял като травма, защото в продължение на години ме е атакувал на емоционално-психологическа основа, до степен, че е прераснало в уронваща кампания, целяща да ме смачка и пропъди от пространството. Това не може да бъде заметено под килима като хумор или ебавки, защото хуморът и ебавките не те оставят на сухо в дългосрочен план. Става въпрос за таргетирано поведение. Той не се крие, даже се гордее, и продължава да заплашва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира... @Lelqtian 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира... @Lelqtian При евентуален нов форум, няма да си добре дошъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 10 минути, Andrew Cunanan. каза: Според мен - възпитателно е да бойкотираме въпросния потребител - като не реагираме на мненията му и не го цитираме. Тогава ще има 15-16К коментара и нито реакция вповече. 😘 Тогава сигурно ще си направи сепуко или ще ни бомбардира... @Lelqtian Игнора очевидно не помага, то затова сме тука и се стъкмяват някви цифри. Предлагам да продължим спама с Ванчето, явно му докарва уртикарии, и поне така се налага да вижда хора, пък било то и най-близкия кожен доктор, дано му излезе късмето по пътя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 21 Author Report Share Публикувано Април 21 Като за финал, ще оковеча и потребителите, които активно взеха страната на агресора или по някакъв начин са опитали да инвалидират случая ми, посредством минимизиране, подигравателност, пародийни теми и прочие. Стената на срамът. @asylum @Andrew Cunanan. @Gerganafen @xroflx9 Тук не са включени потребители, които са изразили единични мнения, пишат пренебрежително като цяло или имат смесена позиция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 37 минути, Fast каза: Като за финал, ще оковеча и потребителите, които активно взеха страната на агресора или по някакъв начин са опитали да инвалидират случая ми, посредством минимизиране, подигравателност, пародийни теми и прочие. Стената на срамът. @asylum @Andrew Cunanan. @Gerganafen @xroflx9 Тук не са включени потребители, които са изразили единични мнения, пишат пренебрежително като цяло или имат смесена позиция. Това важи за хора със срам, аз такова чудо нямам😘 Опитах се да те вразумя по възможно най-цивилизования начин, да ти подскажа, че е крайно време да се спреш, ноооо щом държиш да продължаваш да се излагаш и да ни показваш как някакъв си чалга форум е целият ти живот, си е твоя работа. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Аз съм В грешка си, ако си мислиш, че при нов форум няма да се регистрирам от друго IP 🤭 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 1 час , Fast каза: Не е истина колко си зле. Цялата тема е реакция от неговите опити да ме очерни, които са проработили, дотолкова, че гоня 14к коментара, а имам репутацията на потребител с 6-7к, най-ниските нива за задържал се модератор. Нима по твоята логика тормозът на работното място и домашното насилие също са "американски внос" ? Аз знам, че съм го преживял като травма, защото в продължение на години ме е атакувал на емоционално-психологическа основа, до степен, че е прераснало в уронваща кампания, целяща да ме смачка и пропъди от пространството. Това не може да бъде заметено под килима като хумор или ебавки, защото хуморът и ебавките не те оставят на сухо в дългосрочен план. Става въпрос за таргетирано поведение. Той не се крие, даже се гордее, и продължава да заплашва. Между другото сега прочетох и този му ферман към мен - по принцип му ги пропускам, но тук още в първото изречение ме обижда и ми се наби на очи. Бърз ли е, бавен ли е, държа този вманиачен индивид да си получи заслужена почивка, която вярвам, че ще е от полза и за самия него, току виж свърши нещо с живота си. 18 страници свобода му се дадоха да си развива фантасмагориите. Вече почна да агресира и обижда. Смятам, че стига толкова и е време да се сложи край. @LuydmilGenov 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 5 минути, Gerganafen каза: Това важи за хора със срам, аз такова чудо нямам😘 Опитах се да те вразумя по възможно най-цивилизования начин, да ти подскажа, че е крайно време да се спреш, ноооо щом държиш да продължаваш да се излагаш и да ни показваш как някакъв си чалга форум е целият ти живот, си е твоя работа. Казал е като за финал, нима смяташ че няма да се спре най-накрая 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Нека си припомним тази тема! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 4 минути, Lelqtian каза: Казал е като за финал, нима смяташ че няма да се спре най-накрая Той? Финал? Да бе. Просто е цитирал този хит на любимката си. Без бан се вижда, че няма да приключи тази работа и ще спами още 180 страници с едно и също. В други ден като му доскучее пак, ще забрави за "финала". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари