Bunn Публикувано Март 23 Report Сподели Публикувано Март 23 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: В момента са трима-четирима активните потребители, по-скоро ще си свършат работата за по 2- минути максум и после ще тъпея цяла вечер... Може заради желанието ти да се завърнат неактивни потребители 😏😂 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 23 Report Сподели Публикувано Март 23 преди 2 минути, Bunn каза: Може заради желанието ти да се завърнат неактивни потребители 😏😂 Ми хайде де. Събуди ли се от зимния си сън и ти? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 23 Author Report Сподели Публикувано Март 23 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: Бан за Фаст, тая тема наистина е тактика за очерняне на @Lelqtian Victim blaming 101. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 Не предизвикваш емпатия у мен! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 Абсолютното дъно е тая тема, дъното на селския клозет. И продължава да се пише жертва Ганьо, докато напада целия форум как не му играе по гайдата? Но за фурнаджийска лопата се раздаваха наказания, цупенето беше повече от любимката му, когато някой друг се вреди за певачка на Кокошарника и все някой друг раздава команди 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 преди 1 час , Ergeni каза: Не предизвикваш емпатия у мен! Пусни ценоразпис! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 Нека му е! Гледам, че и оня Гуцафен също все му реагира на коментарите, явно и той си го търси. БАН за тия! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 24 Author Report Сподели Публикувано Март 24 Цялата тази ситуация съществува, защото аз, в някакъв момент не съм му играл по свирката, та е организирал очерняща кампания, форма на вмешателство, което е си е чиста проба селения. Едно е да беше казал "в момента се държиш лицемерно, стегни се малко" друго е публично да ме засрамва (за три последователни години) задето не съм наплюл Преслава, по начина по който е искал, или защото съм заключвал конкретни теми, без да му давам обяснение. Нима наистина е мислил, че щом е продължил толкова дълго, до степен да ми се отрази зле върху енгейжмънта, няма да проговоря за това? Не мога да бъда крепостник. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 преди 2 часа , Fast каза: Цялата тази ситуация съществува, защото аз, в някакъв момент не съм му играл по свирката, та е организирал очерняща кампания, форма на вмешателство, което е си е чиста проба селения. Едно е да беше казал "в момента се държиш лицемерно, стегни се малко" друго е публично да ме засрамва (за три последователни години) задето не съм наплюл Преслава, по начина по който е искал, или защото съм заключвал конкретни теми, без да му давам обяснение. Нима наистина е мислил, че щом е продължил толкова дълго, до степен да ми се отрази зле върху енгейжмънта, няма да проговоря за това? Не мога да бъда крепостник. Недей да стоиш вече у дома, излез, виж хора, намери си приятели 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 24 Author Report Сподели Публикувано Март 24 преди 25 минути, THE IIconic каза: Недей да стоиш вече у дома, излез, виж хора, намери си приятели На мен едното не ми пречи на другото. Винаги ще си кисна, ако ще и на 70 да стана. С това съм израснал. Ти си по-заден набор, и няма как да разбереш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 преди 8 часа , Gerganafen каза: Нека му е! Гледам, че и оня Гуцафен също все му реагира на коментарите, явно и той си го търси. БАН за тия! като ме тряскаше ежедневно не бях ''оня''!!!! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 преди 1 минута, fengergana каза: като ме тряскаше ежедневно не бях ''оня''!!!! той визираше себе си, а не теб! 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 преди 3 минути, fengergana каза: като ме тряскаше ежедневно не бях ''оня''!!!! Себе си имах предвид! 2 дена ще те държа на сухо за наказание, че ме нападаш без причина🤪 1 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 преди 2 минути, Gerganafen каза: Себе си имах предвид! 2 дена ще те държа на сухо за наказание, че ме нападаш без причина🤪 мило,време е да разкрием на форума,че сме един човек и страдаме от биполярност!!! 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 преди 28 минути, fengergana каза: мило,време е да разкрием на форума,че сме един човек и страдаме от биполярност!!! ФалшиФ профил, мой профил!!!🤪 Недей, че @Ergeni ще се зарадва, че Гери няма дори двама останали фенове, а само един 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 24 Report Сподели Публикувано Март 24 преди 44 минути, Gerganafen каза: ФалшиФ профил, мой профил!!!🤪 Недей, че @Ergeni ще се зарадва, че Гери няма дори двама останали фенове, а само един Отдавна не ни интересува колко профили имате. Пишете на воля. Стига да е по правилата може да се въобразявате на 5 фена ако искате. 1 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 25 Report Сподели Публикувано Март 25 Иска ми се да имам бройките на @fengergana И да тича срещу мен, не мога да го стигна по километраж! Идол ми е!😘 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Март 25 Report Сподели Публикувано Март 25 преди 2 часа , Gerganafen каза: Иска ми се да имам бройките на @fengergana И да тича срещу мен, не мога да го стигна по километраж! Идол ми е!😘 за това се насочи към мъжете,мило!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 25 Report Сподели Публикувано Март 25 Тоя още ли не сте го баннали? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 25 Report Сподели Публикувано Март 25 на AndrewCunanan му трябва едно нещо с три букви, не БАН. : - ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 25 Report Сподели Публикувано Март 25 преди 1 час, Jake каза: на AndrewCunanan му трябва едно нещо с три букви, не БАН. : - ) Прав си, дори Българска академия на науките са вдигнали ръце от него! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Сподели Публикувано Март 25 преди 11 минути, Ergeni каза: Прав си, дори Българска академия на науките са вдигнали ръце от него! Помисли да добавиш другата трибуквена опция във форума. Много кандидати ще има за нея. 😂😂😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 25 Report Сподели Публикувано Март 25 преди 8 минути, Stela каза: Помисли да добавиш другата трибуквена опция във форума. Много кандидати ще има за нея. 😂😂😂 НАП? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Сподели Публикувано Март 25 преди 39 минути, Luydmil каза: НАП? Викаш като едната Емилия се отказа, другата може да се навие? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 26 Report Сподели Публикувано Март 26 преди 1 час, LuydmilGenov каза: НАП? И тази може, но аз имах предвид 🍌 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари