Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 41 минути, fengergana каза:

на Глория гледанията е все едно да броим на Веско Маринов. Пълнят си залите, но феновете им си ги слушат на касетки и мп3-ки

Глория има много изтрите клипове, а и в канала на Планета, нейния и т.н. Тя всъщност се пуска повече от Ивана последните години по ретро партитата. 

Па и кво да й гледаме на клиповете на баба ти. 

Това е по- голям хит от 90% от песните на Галена и Анелия с милиони гледания:

• Like 5
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Глория има много изтрите клипове, а и в канала на Планета, нейния и т.н. Тя всъщност се пуска повече от Ивана последните години по ретро партитата. 

Па и кво да й гледаме на клиповете на баба ти. 

Това ми напомни да видя колко гледания има например един от най-големите хитове на Ивана - Като на 17.

Супер малко са 3,4 М. За това по-скоро от 2014-2015 ако зачитаме какво колко гледания има. Просто не всяка песен има реалните гледания на това което заслужава. Особено пък по онова време се гледаха класации, телевизии, дискотеки и приеми по концерти. Сега нещата са много по-различни. То за това отпаднаха и компилации, албуми се пускат рядко. Малко изпълнители си позволяват лукса да пуснат албум. Ето, през 2024 - Преслава и Галена.

• Like 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Това ми напомни да видя колко гледания има например един от най-големите хитове на Ивана - Като на 17.

Супер малко са 3,4 М. За това по-скоро от 2014-2015 ако зачитаме какво колко гледания има. Просто не всяка песен има реалните гледания на това което заслужава. Особено пък по онова време се гледаха класации, телевизии, дискотеки и приеми по концерти. Сега нещата са много по-различни. То за това отпаднаха и компилации, албуми се пускат рядко. Малко изпълнители си позволяват лукса да пуснат албум. Ето, през 2024 - Преслава и Галена.

Стига, Бял мерцедес има 4 милиона. За какво говорим, а това е титаничен хит, който единици имена имат. 

Това е с 5,8 милиона: 

А това е с 6:

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Гледанията на песните преди 2013(началото на ютуб ерата) са резултат на това колко се помнят, трендове в тик ток и алгоритми на тубата. 

На Ивана тази е най-гледана с почти 9М

• Thanks 1

Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Стига, Бял мерцедес има 4 милиона. За какво говорим, а това е титаничен хит, който единици имена имат. 

Факт! Много са песните с този пример. Практиката с гледанията тръгва някъде от около 10-тина години, нали?

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Гледанията на песните преди 2013(началото на ютуб ерата) са резултат на това колко се помнят, трендове в тик ток и алгоритми на тубата. 

Е, тая специално беше тотален мегахит и истерия. На нея беше нещо страшно на времето... Даже ми е любимата нейна песен от чисто сантиментална стойност.

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Е, тая специално беше тотален мегахит и истерия. На нея беше нещо страшно на времето... Даже ми е любимата нейна песен от чисто сантиментална стойност.

Тя се опитваше да налага Шампанското като най-големия хит, ама Нетипичното я превари във времето и още се слуша като нова.

• Like 3

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

E да, ама Глория също има на По навик там някъде нали? Просто ги качва на хиляда места, но сумарно според мен ги е докарала. Сега за другите й не знам, не ме вълнува, но е факт, че има няколко близки. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

E да, ама Глория също има на По навик там някъде нали? Просто ги качва на хиляда места, но сумарно според мен ги е докарала. Сега за другите й не знам, не ме вълнува, но е факт, че има няколко близки. 

Да, аз с Глория повече го карам на базик, защото дуета с Азис и фолклора при нея заемат 8/10 места в десятката.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Тя се опитваше да налага Шампанското като най-големия хит, ама Нетипичното я превари във времето и още се слуша като нова.

Да, спомням си. Може би е заради една награда, която беше получила преди.
Като цяло по наблюдения, най-много пееше Нещо неТипично, Шампанско и сълзи и Като на 17. За последната съм учуден, че е с толкова малко гледания за хитовостта си.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Да, аз с Глория повече го карам на базик, защото дуета с Азис и фолклора при нея заемат 8/10 места в десятката.

Тя в момента освен от Кама е по - добре от останалите, знам, че се ебаваш:

По навик е с 3,438,647 views Nov 21, 2021 + 6.9M views 12 years ago
Крепост: 4,555,521 + 1 милион от нея

Е Билите манастири й е епохален хит, Бялата й роза на нея. 
  • Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

18.7М най-гледан пайнерски клип преди ютуб ерата?

Не бих се учудил. И на нея милионите са й малко.
Имаше период по време на прием на концерт в който се опитваха да умаловажат големия успех на "Дяволско желание" на Преслава и "Знам диагнозата"/"Утешителна награда" на Галена.

• Like 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

На Галена е този с 10М. Диагнозата имаше шанс за повече ако не беше скрит с години и прецакван от фен клипове.

А как е "Утешителна награда"? "Тихо ми пази", "На две големи" и "Дяволът ме кара" също са големи хитове за нея от онзи период.
"Намерих те" с Борис Дали също се получи добре....

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, DevilWish каза:

А как е "Утешителна награда"? "Тихо ми пази", "На две големи" и "Дяволът ме кара" също са големи хитове за нея от онзи период.
"Намерих те" с Борис Дали също се получи добре....

Утешителна награда е изтрита с изтечени права. Дано я поднови като Спри ме.

Неудобни въпроси - 11.2М

Хайде откажи ме - 10.5М

Душата ми крещи - 10М

Дявола ме кара - 9М

Много ми отиваш - 9.2М(сумарно)

Тихо ми пази - 7.8М

Пак ли - 8.5М

Знам диагнозата - 8.2М

Диджея ме издаде - 7.8М

На две големи - 6.6М

Аларма - 6.5М

Намерих те - 5.8М

Мразя да те обичам - 5М

• Thanks 1
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 39 минути, Karma93 каза:

Някой знае ли чалга песен с дъбстеп, различна от "Живей" на Галена и Преслава?

Не са точно дъбстеп, на със силно влияние на електронна музика

Десислава - Не го прави
Емрах - 69
Димана и Сиана - Ще оцелея

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, Willy каза:

Утешителна награда е изтрита с изтечени права. Дано я поднови като Спри ме.

Неудобни въпроси - 11.2М

Хайде откажи ме - 10.5М

Душата ми крещи - 10М

Дявола ме кара - 9М

Много ми отиваш - 9.2М(сумарно)

Тихо ми пази - 7.8М

Пак ли - 8.5М

Знам диагнозата - 8.2М

Диджея ме издаде - 7.8М

На две големи - 6.6М

Аларма - 6.5М

Намерих те - 5.8М

Мразя да те обичам - 5М

Но най - големия й хит е Мой от този период. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...