Karma93 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Някой знае ли чалга песен с дъбстеп, различна от "Живей" на Галена и Преслава? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 41 минути, fengergana каза: на Глория гледанията е все едно да броим на Веско Маринов. Пълнят си залите, но феновете им си ги слушат на касетки и мп3-ки Глория има много изтрите клипове, а и в канала на Планета, нейния и т.н. Тя всъщност се пуска повече от Ивана последните години по ретро партитата. Па и кво да й гледаме на клиповете на баба ти. Това е по- голям хит от 90% от песните на Галена и Анелия с милиони гледания: 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: Глория има много изтрите клипове, а и в канала на Планета, нейния и т.н. Тя всъщност се пуска повече от Ивана последните години по ретро партитата. Па и кво да й гледаме на клиповете на баба ти. Това ми напомни да видя колко гледания има например един от най-големите хитове на Ивана - Като на 17. Супер малко са 3,4 М. За това по-скоро от 2014-2015 ако зачитаме какво колко гледания има. Просто не всяка песен има реалните гледания на това което заслужава. Особено пък по онова време се гледаха класации, телевизии, дискотеки и приеми по концерти. Сега нещата са много по-различни. То за това отпаднаха и компилации, албуми се пускат рядко. Малко изпълнители си позволяват лукса да пуснат албум. Ето, през 2024 - Преслава и Галена. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 2 минути, DevilWish каза: Това ми напомни да видя колко гледания има например един от най-големите хитове на Ивана - Като на 17. Супер малко са 3,4 М. За това по-скоро от 2014-2015 ако зачитаме какво колко гледания има. Просто не всяка песен има реалните гледания на това което заслужава. Особено пък по онова време се гледаха класации, телевизии, дискотеки и приеми по концерти. Сега нещата са много по-различни. То за това отпаднаха и компилации, албуми се пускат рядко. Малко изпълнители си позволяват лукса да пуснат албум. Ето, през 2024 - Преслава и Галена. Стига, Бял мерцедес има 4 милиона. За какво говорим, а това е титаничен хит, който единици имена имат. Това е с 5,8 милиона: А това е с 6: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 1 минута, DevilWish каза: Това ми напомни да видя колко гледания има например един от най-големите хитове на Ивана - Като на 17. Супер малко са 3,4 М. За това по-скоро от 2014-2015 ако зачитаме какво колко гледания има. Просто не всяка песен има реалните гледания на това което заслужава. Особено пък по онова време се гледаха класации, телевизии, дискотеки и приеми по концерти. Сега нещата са много по-различни. То за това отпаднаха и компилации, албуми се пускат рядко. Малко изпълнители си позволяват лукса да пуснат албум. Ето, през 2024 - Преслава и Галена. Гледанията на песните преди 2013(началото на ютуб ерата) са резултат на това колко се помнят, трендове в тик ток и алгоритми на тубата. На Ивана тази е най-гледана с почти 9М 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Току що, WindWalkerMonk каза: Стига, Бял мерцедес има 4 милиона. За какво говорим, а това е титаничен хит, който единици имена имат. Факт! Много са песните с този пример. Практиката с гледанията тръгва някъде от около 10-тина години, нали? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Току що, Willy каза: Гледанията на песните преди 2013(началото на ютуб ерата) са резултат на това колко се помнят, трендове в тик ток и алгоритми на тубата. На Ивана тази е най-гледана с почти 9М Е, тая специално беше тотален мегахит и истерия. На нея беше нещо страшно на времето... Даже ми е любимата нейна песен от чисто сантиментална стойност. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Току що, DevilWish каза: Е, тая специално беше тотален мегахит и истерия. На нея беше нещо страшно на времето... Даже ми е любимата нейна песен от чисто сантиментална стойност. Тя се опитваше да налага Шампанското като най-големия хит, ама Нетипичното я превари във времето и още се слуша като нова. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 2 минути, Willy каза: Гледанията на песните преди 2013(началото на ютуб ерата) са резултат на това колко се помнят, трендове в тик ток и алгоритми на тубата. На Ивана тази е най-гледана с почти 9М E да, ама Глория също има на По навик там някъде нали? Просто ги качва на хиляда места, но сумарно според мен ги е докарала. Сега за другите й не знам, не ме вълнува, но е факт, че има няколко близки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Току що, WindWalkerMonk каза: E да, ама Глория също има на По навик там някъде нали? Просто ги качва на хиляда места, но сумарно според мен ги е докарала. Сега за другите й не знам, не ме вълнува, но е факт, че има няколко близки. Да, аз с Глория повече го карам на базик, защото дуета с Азис и фолклора при нея заемат 8/10 места в десятката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 преди 1 минута, Willy каза: Тя се опитваше да налага Шампанското като най-големия хит, ама Нетипичното я превари във времето и още се слуша като нова. Да, спомням си. Може би е заради една награда, която беше получила преди. Като цяло по наблюдения, най-много пееше Нещо неТипично, Шампанско и сълзи и Като на 17. За последната съм учуден, че е с толкова малко гледания за хитовостта си. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 18.7М най-гледан пайнерски клип преди ютуб ерата? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Появи се това като информация, но в ТР все още нищо не е отразено. Ще следя какво става. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 2 минути, Willy каза: Да, аз с Глория повече го карам на базик, защото дуета с Азис и фолклора при нея заемат 8/10 места в десятката. Тя в момента освен от Кама е по - добре от останалите, знам, че се ебаваш: По навик е с : 3,438,647 views Nov 21, 2021 + 6.9M views 12 years ago Крепост: 4,555,521 + 1 милион от нея Е Билите манастири й е епохален хит, Бялата й роза на нея. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Току що, Willy каза: 18.7М най-гледан пайнерски клип преди ютуб ерата? Не бих се учудил. И на нея милионите са й малко. Имаше период по време на прием на концерт в който се опитваха да умаловажат големия успех на "Дяволско желание" на Преслава и "Знам диагнозата"/"Утешителна награда" на Галена. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 На Галена е този с 10М. Диагнозата имаше шанс за повече ако не беше скрит с години и прецакван от фен клипове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 преди 3 минути, Willy каза: На Галена е този с 10М. Диагнозата имаше шанс за повече ако не беше скрит с години и прецакван от фен клипове. А как е "Утешителна награда"? "Тихо ми пази", "На две големи" и "Дяволът ме кара" също са големи хитове за нея от онзи период. "Намерих те" с Борис Дали също се получи добре.... Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 6 минути, Willy каза: 18.7М най-гледан пайнерски клип преди ютуб ерата? Как стоят нещата в Споти? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 4 минути, Karma93 каза: Някой знае ли чалга песен с дъбстеп, различна от "Живей" на Галена и Преслава? Тя не е дъбстеп изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 28 минути, Karma93 каза: Някой знае ли чалга песен с дъбстеп, различна от "Живей" на Галена и Преслава? Това е най-близо. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 11 минути, DevilWish каза: А как е "Утешителна награда"? "Тихо ми пази", "На две големи" и "Дяволът ме кара" също са големи хитове за нея от онзи период. "Намерих те" с Борис Дали също се получи добре.... Утешителна награда е изтрита с изтечени права. Дано я поднови като Спри ме. Неудобни въпроси - 11.2М Хайде откажи ме - 10.5М Душата ми крещи - 10М Дявола ме кара - 9М Много ми отиваш - 9.2М(сумарно) Тихо ми пази - 7.8М Пак ли - 8.5М Знам диагнозата - 8.2М Диджея ме издаде - 7.8М На две големи - 6.6М Аларма - 6.5М Намерих те - 5.8М Мразя да те обичам - 5М 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 39 минути, Karma93 каза: Някой знае ли чалга песен с дъбстеп, различна от "Живей" на Галена и Преслава? Не са точно дъбстеп, на със силно влияние на електронна музика Десислава - Не го прави Емрах - 69 Димана и Сиана - Ще оцелея 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 25 минути, pacho каза: Тя не е дъбстеп изобщо. Има една малка дъбстеп част преди втория припев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 преди 38 минути, Willy каза: Утешителна награда е изтрита с изтечени права. Дано я поднови като Спри ме. Неудобни въпроси - 11.2М Хайде откажи ме - 10.5М Душата ми крещи - 10М Дявола ме кара - 9М Много ми отиваш - 9.2М(сумарно) Тихо ми пази - 7.8М Пак ли - 8.5М Знам диагнозата - 8.2М Диджея ме издаде - 7.8М На две големи - 6.6М Аларма - 6.5М Намерих те - 5.8М Мразя да те обичам - 5М Но най - големия й хит е Мой от този период. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари