Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

Току що, Ergeni каза:

На никого не му пука за Гуцарска :P Добре се ориентира към неин клонинг, населяващ Алфа мюзик.

На теб ти пука, не пропускаш повод да попишеш за нея и да се изкажеш ще се завърнела ли, няма ли. :P Докато тя си седи в музея ли, в Лидъла ли, и не ще и да помисли да се завърне в тоя змиярник чалгата.

Но за едно си прав: с Лиди са един тип - красиви, слънчеви, талантливи:heart:

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 6 минути, Gerganafen каза:

На теб ти пука, не пропускаш повод да попишеш за нея и да се изкажеш ще се завърнела ли, няма ли. :P Докато тя си седи в музея ли, в Лидъла ли, и не ще и да помисли да се завърне в тоя змиярник чалгата.

Но за едно си прав: с Лиди са един тип - красиви, слънчеви, талантливи:heart:

Гуца е всичко друго, но не и талантлива певица. А Лида не е баш красива.  :D  Малко е като кукла в лошия смисъл. 

Емилия защо не се въобрази на ГУци? Нали Гуци беше Деса клонинг. След това Ема стана Деса клонинг. Следователно защо Башурка не се въобрази на Гуци в 2025?  Бих предложил Деса да заеме тази ниша, ама трудно ще докара барби стайл с тези еклерови бузи и ханш.

• Angry 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DarkChild каза:

Не знаеш ли, че Фреди Меркюри е бил гей и е починал от СПИН?

Е, туй беше неочакван плот туист. С тоя коментар разби всичко децко в нея.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Стига сме отделяли внимание само на разни и от Бога забравени Великобритански СПИНОЗКИ, нека се върнем на истинските класици и текущи доминатори и чарт разбивачки:

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

Най - обичам, като почнат да ме мислят за слабо музикално грамотна.:rolleyes:

С вас е страшна скука. Вие на друго, освен на просташката музика не държите.

Бих слагала и други гифчета, но форумът не приема определени размери.

freddie-mercury-peut-être.gif

• Love 1
Сподели в други сайтове

Бизона пак се дъни :D Прилича на оная баба Яга в тик-тока ли как й викаха :D "Много фалшиво бе мен" :D

image.png.25f5a18f85f5a719922f8f9686f27b9d.png

Изкефи ме как Фънки я насра и тая като шефка на РОКСАНА ГРАНД МЮЗИК ЕООД, рязко стана малко цигле на сцена :D

• Like 4
  • Haha 2

Злите близначки на пап-фолка!

image.png.0f50dabc55837d05a0e67983d3e8a18d.png

Сподели в други сайтове

Спазвайте добрия тон! Без обиди, защото следващия път няма само да скрием коментарите с обиди към потребители, а направо ще има санкционирани! Вече няколко пъти местя коментари, Стела скри и тя много коментари. 

• Like 1
  • Sad 1
  • Hug 1
image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, FolkEmpire каза:

Бизона пак се дъни :D Прилича на оная баба Яга в тик-тока ли как й викаха :D "Много фалшиво бе мен" :D

image.png.25f5a18f85f5a719922f8f9686f27b9d.png

Изкефи ме как Фънки я насра и тая като шефка на РОКСАНА ГРАНД МЮЗИК ЕООД, рязко стана малко цигле на сцена :D

Ужасна, с огромно самочувствие и вечно недоволна за нещо... 

• Like 3
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Колко жалко, че ни на баннахте с Кити. :( 

Доста обидни думи и намеци използвахте един към друг, но решихме, че за сега може да ви предупредим. Някои постове са скрити, други с думата "тъпанари" директно ги махнах. 
Няма нищо лошо да спориме, но имаше някои неща, които прескачаха добрия тон. 

• Like 2
  • Love 1

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Jake каза:

Фалшива личност е, просто. Няма нищо лошо в това да пееш и да имаш талант, но тя се прави на много мила и хрисима за да я обичат хората, но истината не е точно такава.

• Like 2

Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Jake каза:

Докато Фънки я критикуваше, тя с глава на една страна и гледа умно. Вместо да стои скромно и да се вслушва какво й говорят. И постоянно имам чувството, че иска да е Софи Маринова, постоянно хващам някакви неща от нея сякаш се опитва да я имитира. Тя Преслава беше хиляда пъти по-скромна от нея, а имаше тонове талант пред нея. А тоя препикан Бизон се мисли за нещо уау. Поредното цигане мъчещо се да бъде повече от това, което е всъщност - една от многото от нейния етнос. Единствените които ще останат като емблеми на този етнос ще са Софка и Азо. Всичко останало е от ден до пладне или трудно се забиват в топ класациите всеки ден.

• Like 5

Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Ergeni каза:

Гуца е всичко друго, но не и талантлива певица. А Лида не е баш красива.  :D  Малко е като кукла в лошия смисъл. 

Емилия защо не се въобрази на ГУци? Нали Гуци беше Деса клонинг. След това Ема стана Деса клонинг. Следователно защо Башурка не се въобрази на Гуци в 2025?  Бих предложил Деса да заеме тази ниша, ама трудно ще докара барби стайл с тези еклерови бузи и ханш.

Че малко ли Емилия се носеше с руси букли? По-миналата година също кавърдиса "Губя те бавно". Певица, призната от големи имена като Преслава и Емилия, няма как да е некадърница. :P

Значи по написаното от теб съдя, че признаваш Гери за красива и харизматична, а пък Лидичка за талантлива певица. Разбрахме се. :P :cheers:

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Докато Фънки я критикуваше, тя с глава на една страна и гледа умно. Вместо да стои скромно и да се вслушва какво й говорят. И постоянно имам чувството, че иска да е Софи Маринова, постоянно хващам някакви неща от нея сякаш се опитва да я имитира. Тя Преслава беше хиляда пъти по-скромна от нея, а имаше тонове талант пред нея.

Софи Маринова й е идол и за това така.
Между другото Фънки ги критикува и то доста реално и градивно! Казва им истината, колкото и да не им харесва на някои.

• Like 2
  • Thanks 1

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, DevilWish каза:

Софи Маринова й е идол и за това така.
Между другото Фънки ги критикува и то доста реално и градивно! Казва им истината, колкото и да не им харесва на някои.

Хубаво, но нека спазва някаква дистанция и покаже себе си не някакви заучени неща от тук от там. Доста изкуствена изглежда като поведение.

Фънки ми е най-адекватен от журито. Всички други си изсмукват някакви неща от пръстите за да не оставят впечатление на строги критици. Много рядко ще видиш Хилда напушената зъбла да ти даде адекватно мнение за представянето на даден участник. Имам чувството, че тя е там като публика и са й казали да е позитивна иначе няма да е там.

П.С. това малкото лапе как подскача на песен/клип за с-кс :D След 15 години го очакваме да е новата Селина.

image.png.e03ac829b0d00ea6c713675eeba89c86.png

А този Шишо племенник на Халвата голяма реклама на тоя стадион врътка. Праймтайма хептен за бащиния го взеха. Нещо пържолите не му стигат и иска да стане 300 кила. Люси 2 :D

image.png.1547a534c7037c0747c52495de7e9ed5.png

• Like 1

Сподели в други сайтове

Рексона и на мен ми е супер неприятна. Има нещо супер изкуствено в играта ѝ на смирена и народна простодушна жена, което ме дразни. Типичен представител на етноса си е - нагла, престорена и крадлива.

• Like 6
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Рексона и на мен ми е супер неприятна. Има нещо супер изкуствено в играта ѝ на смирена и народна простодушна жена, което ме дразни. Типичен представител на етноса си е - нагла, престорена и крадлива.

Това е точно! Значи не го мисля само аз. 

• Like 3

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Това е точно! Значи не го мисля само аз. 

И не спря да се бута по предавания - то не бе Смени жената, Хелс Китчън, сега Капките. За мен дъното бе като кавърдиса тотален хит на Бейонка. Просто кошмарно вцигани и оризили с присъствието си Хейло:

Бейонсе поне мое да пее и не врещи като агне на заколение.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, Emanuela.Carey каза:

Не е крала, с Фифи Сент са отраснали заедно в една махала

Видно от видео материала - той е по-бял от нея, по ген и по манталитет.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Не е крала, с Фифи Сент са отраснали заедно в една махала

Минала Рокса покрай Фифи Сент. Може само да му мие пода в огромното имение и да му прави кафе сутрин. 😂

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Stela каза:

Минала Рокса покрай Фифи Сент. Може само да му мие пода в огромното имение и да му прави кафе сутрин. 😂

Той едвали би наел такъв крадлив персонал кат нея.

• Like 2
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...