Jump to content

Галена - "Еуфория" - Концерт - спектакъл - 08.11.2025г. | Арена "8888" София

Препоръчани коментари

Глупав въпрос, но понеже досега не съм ходила в арената и не знам - ако имам билети в златния кръг (правостоящи), как мога да бъда възможно най-отпред? Ще се чака пред самата арена или ще пускат отрано и който пръв се добере

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, romanibbyx каза:

Глупав въпрос, но понеже досега не съм ходила в арената и не знам - ако имам билети в златния кръг (правостоящи), как мога да бъда възможно най-отпред? Ще се чака пред самата арена или ще пускат отрано и който пръв се добере

Купила си билети за определена зона, а къде в нея ще се настаниш е въпрос на нахалство. Така са правостоящите места. 

Сподели в други сайтове

очаквах, че ще пусне нов хит преди да концерта, за да подгрее обстановката, а то... концертът е другата седмица, а последната й нова песен е от юли.

Галена, която обикновено блести с невероятно планиране, стратегия и старание, тази година се дъни.

Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза:

очаквах, че ще пусне нов хит преди да концерта, за да подгрее обстановката, а то... концертът е другата седмица, а последната й нова песен е от юли.

Галена, която обикновено блести с невероятно планиране, стратегия и старание, тази година се дъни.

Има време. И Преса пусна няколко дни преди концерта. 
Щеше да е яко да пусне втора част на ХХ с няколко нови песни и останалите неиздавани, за които не стигна място в предната флашка. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Може между 3-8 ноември да пусне. Предполагам, че така ще направи. Но то и Преслава освен "Писмо" друга нова песен не изпълни на концерта си..... така, че..... нека тя си прецени. Но аз съм почти сигурен, че ще пусне до 8ми нова песен.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , FikLena каза:

Ще вали.. къде ще оставим чадърите? Аме якетата? 

Screenshot_20251104_185704_Weather.jpg

И времето саботира концерта на Галена! Преса е пръскала за буреносни облаци! 

преди 1 час, pacho каза:

Карайте Галена да осигури вани за чадърите.

Ма верно ще е топ да изкара вана и да пее в нея на някоя песен! Яка самоирония. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

100% ще спечели от това! Тя много яко се беше иронизирала в "Кавала" с Криско. Ако наистина направи шоу в което я изкарват във вана ще е супер якото! А и Галена умее да се самоиронизира. Ще бъде супер! 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Бурята в сърцето ми е най-подходящата песен за вана ;) следващия избор е с патока Доналд, ако го е поканила ... 

Сподели в други сайтове

Интересно в колко часа по-рано да се иде пред залата за да имаш добра видимост на правостоящи?

Сподели в други сайтове

От 31.10.2025 г. от 23:26, FikLena каза:

Това пък откъде се появи !?!?

Голяма блъсканица ще е

Screenshot_20251031_232510_Facebook.jpg

Това са си същите правостоящи билети от 140лв.. Просто непродадените са ги пуснали на промоция по 80лв., маскирана като отделен сектор. 😁

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...