romanibbyx Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 Глупав въпрос, но понеже досега не съм ходила в арената и не знам - ако имам билети в златния кръг (правостоящи), как мога да бъда възможно най-отпред? Ще се чака пред самата арена или ще пускат отрано и който пръв се добере Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Октомври 26 Report Сподели Публикувано Октомври 26 преди 22 минути, romanibbyx каза: Глупав въпрос, но понеже досега не съм ходила в арената и не знам - ако имам билети в златния кръг (правостоящи), как мога да бъда възможно най-отпред? Ще се чака пред самата арена или ще пускат отрано и който пръв се добере Купила си билети за определена зона, а къде в нея ще се настаниш е въпрос на нахалство. Така са правостоящите места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 31 Report Сподели Публикувано Октомври 31 Това пък откъде се появи !?!? Голяма блъсканица ще е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Събота в 12:14 Report Сподели Публикувано Събота в 12:14 очаквах, че ще пусне нов хит преди да концерта, за да подгрее обстановката, а то... концертът е другата седмица, а последната й нова песен е от юли. Галена, която обикновено блести с невероятно планиране, стратегия и старание, тази година се дъни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Събота в 12:37 Report Сподели Публикувано Събота в 12:37 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: очаквах, че ще пусне нов хит преди да концерта, за да подгрее обстановката, а то... концертът е другата седмица, а последната й нова песен е от юли. Галена, която обикновено блести с невероятно планиране, стратегия и старание, тази година се дъни. Има време. И Преса пусна няколко дни преди концерта. Щеше да е яко да пусне втора част на ХХ с няколко нови песни и останалите неиздавани, за които не стигна място в предната флашка. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Събота в 16:06 Report Сподели Публикувано Събота в 16:06 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: очаквах, че ще пусне нов хит преди да концерта, за да подгрее обстановката, а то... концертът е другата седмица, а последната й нова песен е от юли. Галена, която обикновено блести с невероятно планиране, стратегия и старание, тази година се дъни. Може между 3-8 ноември да пусне. Предполагам, че така ще направи. Но то и Преслава освен "Писмо" друга нова песен не изпълни на концерта си..... така, че..... нека тя си прецени. Но аз съм почти сигурен, че ще пусне до 8ми нова песен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Вторник в 16:58 Report Сподели Публикувано Вторник в 16:58 Ще вали.. къде ще оставим чадърите? Аме якетата? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Вторник в 17:30 Report Сподели Публикувано Вторник в 17:30 Карайте Галена да осигури вани за чадърите. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Вторник в 18:46 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:46 преди 1 час , FikLena каза: Ще вали.. къде ще оставим чадърите? Аме якетата? И времето саботира концерта на Галена! Преса е пръскала за буреносни облаци! преди 1 час, pacho каза: Карайте Галена да осигури вани за чадърите. Ма верно ще е топ да изкара вана и да пее в нея на някоя песен! Яка самоирония. 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Вторник в 18:49 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:49 преди 1 минута, asylum каза: И времето саботира концерта на Галена! Преса е пръскала за буреносни облаци! Ма верно ще е топ да изкара вана и да пее в нея на някоя песен! Яка самоирония. 100% ще спечели от това! Тя много яко се беше иронизирала в "Кавала" с Криско. Ако наистина направи шоу в което я изкарват във вана ще е супер якото! А и Галена умее да се самоиронизира. Ще бъде супер! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Вторник в 18:50 Report Сподели Публикувано Вторник в 18:50 преди 2 минути, asylum каза: И времето саботира концерта на Галена! Преса е пръскала за буреносни облаци! Ма верно ще е топ да изкара вана и да пее в нея на някоя песен! Яка самоирония. Бурята в сърцето ми е най-подходящата песен за вана следващия избор е с патока Доналд, ако го е поканила ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
boy_07 Публикувано Сряда в 10:53 Report Сподели Публикувано Сряда в 10:53 Интересно в колко часа по-рано да се иде пред залата за да имаш добра видимост на правостоящи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Сряда в 11:00 Report Сподели Публикувано Сряда в 11:00 От 31.10.2025 г. от 23:26, FikLena каза: Това пък откъде се появи !?!? Голяма блъсканица ще е Това са си същите правостоящи билети от 140лв.. Просто непродадените са ги пуснали на промоция по 80лв., маскирана като отделен сектор. 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.