Emanuela.Carey Публикувано Юли 12 Report Сподели Публикувано Юли 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 @Balkandji1 мнение за последния лийд сингъл на Марая? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 мнение за последния лийд сингъл на Марая? Готини куплети, но липсва ударен припев. Caution е страхотен албум и се надявам новата тава на Марая да не отстъпва по качество. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза: @Balkandji1 мнение за последния лийд сингъл на Марая? Средна работа. Аз се учудих, че американските радио станции са й дали шанс, предвид, че е над 55 годишна, а те по принцип отписват изпълнителите след 40. Песента е топ 5 в RnB формата, топ 15 в Urban, достигна топ 20 в Rhythmic, който е втория най-голям формат след поп, където пък достигна №26. Постижение е за нейните години. Ти чу ли снипета от втория сингъл? Звучи по-хитово, сякаш тази ще й проправи път за още по-добри постижения. За жалост в Spotify успехът е почти нулев, прави около 50К стрийма на ден, а My All имаше мини вайръл момент по-рано тази година и в момента прави по почти 300К стрийма дневно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 3 часа , Karma93 каза: Готини куплети, но липсва ударен припев. Caution е страхотен албум и се надявам новата тава на Марая да не отстъпва по качество. Любими песни от Коушън? Моите са Caution, With you и Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 часа , Balkandji1 каза: Средна работа. Аз се учудих, че американските радио станции са й дали шанс, предвид, че е над 55 годишна, а те по принцип отписват изпълнителите след 40. Песента е топ 5 в RnB формата, топ 15 в Urban, достигна топ 20 в Rhythmic, който е втория най-голям формат след поп, където пък достигна №26. Постижение е за нейните години. Ти чу ли снипета от втория сингъл? Звучи по-хитово, сякаш тази ще й проправи път за още по-добри постижения. За жалост в Spotify успехът е почти нулев, прави около 50К стрийма на ден, а My All имаше мини вайръл момент по-рано тази година и в момента прави по почти 300К стрийма дневно. Марая подписа с нов лейбъл и оттам идва промото според мен. Самата тя е казала, че е амбицирана да отбележи поне още 2 номер 1 хита и да надмине Бийтълс. Най-лесно се манипулират радиата с payola няма да се очудя тези феноменални цифри в радиото при тази песен да са в резултат на плащане, все пак никой не дебютира с аудитория 7.7 милиона в радиото първият ден, дори Тейлър Суифт, чак такъв кросовър хит за радиата да е тази песен - силно се съмнявам. Според мен стратегията им е грешна - трябва й хубав дует ала die with a smile с някой А-листър, за да се върне успешно и да бъде introduce-ната на новата генерация фенове. Преди години си я представях с Бруно Марс, с the weeknd също би се получило нещо музикантско и добре продаваемо. Има слухове, че в албума ще има дует с anderson paak. Може да пробва с нещо по-хип-хоп в колаб с Карди Би. От последните години най-много ме е яд, че вторият дует с Busta нямаше успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 14 минути, Andrew Cunanan. каза: Марая подписа с нов лейбъл и оттам идва промото според мен. Самата тя е казала, че е амбицирана да отбележи поне още 2 номер 1 хита и да надмине Бийтълс. Най-лесно се манипулират радиата с payola няма да се очудя тези феноменални цифри в радиото при тази песен да са в резултат на плащане, все пак никой не дебютира с аудитория 7.7 милиона в радиото първият ден, дори Тейлър Суифт, чак такъв кросовър хит за радиата да е тази песен - силно се съмнявам. Да бе, имало е payola, аз четох за това. Имало е един пълен ден с платени пускания по радиата, но то е било официално обявено, а не прикрито, нещо като промо ден, платили са си за реклама. После обаче интересът е градирал натурално и към днешна дата е с 20 млн. аудитория. Често лансирана идея сред феновете й е тази за дует с А-листър, но според мен самите А-листъри се дърпат, мислейки, че Марая е outdated и е рискова стъпка дует с нея. Аз буквално ще се насера, ако следващия сингъл стане вайръл и пробие в десятката на Билборд. А си представи след толкова години да стане и номер 1 с нова песен. Ще се насера. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Да бе, имало е payola, аз четох за това. Имало е един пълен ден с платени пускания по радиата, но то е било официално обявено, а не прикрито, нещо като промо ден, платили са си за реклама. После обаче интересът е градирал натурално и към днешна дата е с 20 млн. аудитория. Често лансирана идея сред феновете й е тази за дует с А-листър, но според мен самите А-листъри се дърпат, мислейки, че Марая е outdated и е рискова стъпка дует с нея. Аз буквално ще се насера, ако следващия сингъл стане вайръл и пробие в десятката на Билборд. А си представи след толкова години да стане и номер 1 с нова песен. Ще се насера. Силно ми се иска да стане вайръл и да бележи нов № 1 хит, но нейният екип трябва да си активира всички творчески сокове, за да направи я направи вайръл органик. Тик ток е перфектна платформа за тая работа. Но ако трябва да бъдем реалисти да влезе в топ 10 в Америка е изключително трудно - тя Гага с Абракадабра с топ промо, вайръл момент, 8.5 милиона слушания в спотифай за ден и повече стриймове и продажби от 80% от песните в топ 10 същата седмица не успя, та Марая ли ще. Топ 10 предимно се държат там не заради стриймове или продажби, а заради радиото. Много искам Марая да забие всички в земята и с нова продукция, както Мадоня го направи с този хит с 1 милиард слушания в Спотифай: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: Любими песни от Коушън? Моите са Caution, With you и Giving me Life, Caution, 10th Grade, One More Gen 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 🔥 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 @Balkandji1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 24 Report Сподели Публикувано Юли 24 @Andrew Cunanan. Бил ли роден, когато тази песен дебютира? Световният хит на лятото беше "I'll Be Missing You" на P.Diddy, който тогава се казваше Puff Daddy. Цяла България гърмеше с тая песен, от радиото капеше от чешмата. След което се връщам от море, вече много гладен за нова музика от Марая, имайки предвид, че бяха минали почти две години от супер успешния й албум "Daydream". Тогава в България много се гледаше MTV и VH-1. Кабелните телевизии тъкмо бяха завзели българския пазар в предните няколко години, по музикалните канали все още пускаха клипове, а не като сега по MTV. Двата канала бяха супер популярни в България. Един хубав летен ден изпадам в колапс - новия клип на Марая Кери. Клипът кърти и до днес. Всички тийнейджъри и по-малките бяха луди по песента. Смея да кажа, че стана номер 1 в държавата. Тогава ми правеше впечатление, че България много следваше Америка по отношение на класации. Медиите гърмяха: "Марая Кери се разголи", "Марая Кери имитира бягството от съпруга си в новия си клип "Honey". Извънземните ми потвърдиха, че от този проект Томи Мотола започва да й вреди кариерно, използвайки връзките си. Първо започва с радиата в Америка. До този момент Марая става номер 1 по еърплей с почти всяка своя песен и е любимката на американското радио. Мотола блокира "Honey" и песента влиза само в топ 10. За сметка на това пръска по продажби на физически носител и става номер 1 в Билборд Хот 100 за три седмици, като директно дебютира на първо място. Мои приятели ми споделяха, че мастурбират на "Honey". Младите бяха луди по песента. Албумът също се продаваше добре в началото, докато не излезе втория сингъл, който нямаше голям успех в Европа, но заради MTV също се знаеше. Мисля, че "Honey" беше последния номер 1 хит на Марая в България. Следващата година и "My All" стана много популярна, но имаше голяма конкуренция. Всъщност може би последния номер 1 хит на Марая в България е от 1998, дуетът й с Уитни. България беше луда и по двете изпълнителки и се ядеше, като топъл хляб. Това за номер 1 ти го казвам от лични наблюдения на база кои песни са най-популярни в нацията, иначе всяко радио си имаше своя класация, както вярвам и сега. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Сподели Публикувано Юли 24 преди 1 час , Balkandji1 каза: @Andrew Cunanan. Бил ли роден, когато тази песен дебютира? Световният хит на лятото беше "I'll Be Missing You" на P.Diddy, който тогава се казваше Puff Daddy. Цяла България гърмеше с тая песен, от радиото капеше от чешмата. След което се връщам от море, вече много гладен за нова музика от Марая, имайки предвид, че бяха минали почти две години от супер успешния й албум "Daydream". Тогава в България много се гледаше MTV и VH-1. Кабелните телевизии тъкмо бяха завзели българския пазар в предните няколко години, по музикалните канали все още пускаха клипове, а не като сега по MTV. Двата канала бяха супер популярни в България. Един хубав летен ден изпадам в колапс - новия клип на Марая Кери. Клипът кърти и до днес. Всички тийнейджъри и по-малките бяха луди по песента. Смея да кажа, че стана номер 1 в държавата. Тогава ми правеше впечатление, че България много следваше Америка по отношение на класации. Медиите гърмяха: "Марая Кери се разголи", "Марая Кери имитира бягството от съпруга си в новия си клип "Honey". Извънземните ми потвърдиха, че от този проект Томи Мотола започва да й вреди кариерно, използвайки връзките си. Първо започва с радиата в Америка. До този момент Марая става номер 1 по еърплей с почти всяка своя песен и е любимката на американското радио. Мотола блокира "Honey" и песента влиза само в топ 10. За сметка на това пръска по продажби на физически носител и става номер 1 в Билборд Хот 100 за три седмици, като директно дебютира на първо място. Мои приятели ми споделяха, че мастурбират на "Honey". Младите бяха луди по песента. Албумът също се продаваше добре в началото, докато не излезе втория сингъл, който нямаше голям успех в Европа, но заради MTV също се знаеше. Мисля, че "Honey" беше последния номер 1 хит на Марая в България. Следващата година и "My All" стана много популярна, но имаше голяма конкуренция. Всъщност може би последния номер 1 хит на Марая в България е от 1998, дуетът й с Уитни. България беше луда и по двете изпълнителки и се ядеше, като топъл хляб. Това за номер 1 ти го казвам от лични наблюдения на база кои песни са най-популярни в нацията, иначе всяко радио си имаше своя класация, както вярвам и сега. Не. Доколкото съм запознат сингълът излиза юли-август 97-ма, а албумът в САЩ е реализиран в един и същ ден с моето раждане - 16.09.1997. Мисля, че това неслучайно е любимият ми албум на Марая, любимата ми ера откъм визии и стил, и определян от критиците за нейния magnum opus. Butterfly е само радио сингъл в САЩ, с минимална промоция по света, нормално да не се представи блестящо, отделно песента е пряко посветена на Томи и на бягството от техния брак. Интересно ми е какво мислиш за една от най-любимите ми песни евър: Лирисизмът тук е ненадминат, а меланхолията и тъгата, които се леят от тази песен, са ненадминати. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 24 Report Сподели Публикувано Юли 24 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Не. Доколкото съм запознат сингълът излиза юли-август 97-ма, а албумът в САЩ е реализиран в един и същ ден с моето раждане - 16.09.1997. Мисля, че това неслучайно е любимият ми албум на Марая, любимата ми ера откъм визии и стил, и определян от критиците за нейния magnum opus. Butterfly е само радио сингъл в САЩ, с минимална промоция по света, нормално да не се представи блестящо, отделно песента е пряко посветена на Томи и на бягството от техния брак. Интересно ми е какво мислиш за една от най-любимите ми песни евър: Лирисизмът тук е ненадминат, а меланхолията и тъгата, които се леят от тази песен, са ненадминати. Харесва ми. Много секси песен. Тогава си спомнях, че бях разочарован от това, че клипира тая песен, защото аз бях за това да се клипира само №1 single материал, така бяхме научени феновете й. Знаех, че тази песен няма да се възприеме от масовия слушател и ще има разочаровани, както и стана, но за сметка на това стана all-time fan favourite. Тия, които харесваха залитането й към хип-хоп културата, провъзгласиха песента за най-добрата в кариерата й. И на нея й е много любима. Има хипнотизиращ припев. Разбираш ли, понеже бях от старите й фенове, все изпитвах носталгия към песни тип Fantasy и Dreamlover и някак си все съжалявах, защото знаех, че ще изгуби феновете от категорията на Селин Дион, които бяха страшни купувачи на музика и с удоволствие бяха купили предните й 3-4 албума, сред които имаше почти 3 диамантени. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 24 Report Сподели Публикувано Юли 24 преди 2 минути, Balkandji1 каза: Харесва ми. Много секси песен. Тогава си спомнях, че бях разочарован от това, че клипира тая песен, защото аз бях за това да се клипира само №1 single материал, така бяхме научени феновете й. Знаех, че тази песен няма да се възприеме от масовия слушател и ще има разочаровани, както и стана, но за сметка на това стана all-time fan favourite. Тия, които харесваха залитането й към хип-хоп културата, провъзгласиха песента за най-добрата в кариерата й. И на нея й е много любима. Има хипнотизиращ припев. Разбираш ли, понеже бях от старите й фенове, все изпитвах носталгия към песни тип Fantasy и Dreamlover и някак си все съжалявах, защото знаех, че ще изгуби феновете от категорията на Селин Дион, които бяха страшни купувачи на музика и с удоволствие бяха купили предните й 3-4 албума, сред които имаше почти 3 диамантени. тази версия много напомня на "Fantasy" и ако не беше саботирана щеше да ѝ е пореден мегахит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 Със смесени чувства съм Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 3 часа , Karma93 каза: Със смесени чувства съм На мен много повече ми харесва от Type Dangerous. Втората днес влиза в топ 10 на радио формат Urban, форматът на черните в Америка. Щом успя да стане топ 5 в във формат RnB, топ 20 в Rhythmic и почти топ 20 в ПОП, Sugar Sweet ще има още по-голям успех. По-radio friendly е и има replay value. С Type Dangerous радиата в Америка за първи път въртят песен на Марая от 2013, когато влезе в топ 20 с Beautiful, като изключим коледна музика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Сподели Публикувано Юли 25 преди 4 часа , Karma93 каза: Със смесени чувства съм това ще е флоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 Да кажа колко съм доволен от завръщането на Деми. Гледайки тийзърите очаквах римейк на 143, но резултатът е далеч по-приемлив. В клуб би звучало брутално, а и клипът е по-адекватен. Тя самата е страхотна не само визуално, дано да си остане толкова уверена, колкото е напоследък. Иначе песничката ще си е флоп, но не мисля, че някой е очаквал нещо повече след кошмарната предишна ера. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 Току що, SG каза: Да кажа колко съм доволен от завръщането на Деми. Гледайки тийзърите очаквах римейк на 143, но резултатът е далеч по-приемлив. В клуб би звучало брутално, а и клипът е по-адекватен. Тя самата е страхотна не само визуално, дано да си остане толкова уверена, колкото е напоследък. Иначе песничката ще си е флоп, но не мисля, че някой е очаквал нещо повече след кошмарната предишна ера. Мен ме кефи песента. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Какво се е случило с Нели Фуртадо? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Много се кефя. Деми и Джо Джонас отново заедно в Camp Rock 3. Снимките започват след 2 месеца. А Деми пее заедно с Джо на турнето на Джонас Брадърс, които пуснаха сега и нов албум. И двамата са толкова готини. Феновете са откачили за Деми и Джо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Август 11 Report Сподели Публикувано Август 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 12 Report Сподели Публикувано Август 12 Тейлър Суифт ще пуска албум... да пак. Май щяло да има песен със Сабрина Килимотакачката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 13 Report Сподели Публикувано Август 13 Излизат ми разни постове, според които Кеша ще представи САЩ на Евровизия. ЛОЛ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.