Jump to content

Pop, K-Pop, Hip-Hop & Rap, R&B, Latin, Dance & House, Retro скандали

Препоръчани коментари

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Последният ѝ № 1 сингъл и предпоследният ѝ топ 10 в Америка, това изказване и пропадането започва:

100% като го е чул @Balkandji1 я е проклел и затова се свлече като скала от върха на дъното.

Да не забравяме и тази изцепка на Катюца Петровна

Сподели в други сайтове

А като се замислим, че при оригиналният план Джудас изобщо не е била планувана като сингъл, камоли като втори такъв, а това:

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Karma93 каза:

Да не забравяме и тази изцепка на Катюца Петровна

Хахах, постнах го 1 секунда преди теб.

В тази ера не толкова песните бяха проблем, колкото поведението ѝ.

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, swiftiebe каза:

Промените като цяло са големи и общо взето платформата няма почти нищо общо откъм оперативност спрямо 2022-2023. Пример- вече се забрани тегленето на Спотифай от пиратски аппове за безплатен премиум . Виждаме и че постоянно се трият стриймове което е страхотно честно казано, примерно с месеци в българската класация е песен на някакъв от БТС с по 20К дневно, което всички знаем че е фейк. Аутоплея също го няма вече, плейлистите изгубиха тотална тежест.

Явно нямаш скорошни наблюдения, но позицията в TTH вече буквално е не значи абсолютно нищо, като цяло и целия плейлист. Тази седмица корица и номер 1 е новия сингъл на Лорд, резултата е downfall . А не е като да кажеш че песента не се харесва от публиката. Вече и тикток хитовете нямат голямо отражение в платформата. ЕОо на Бад Бъди дето е навсякъде из тикток е с почти никакви резултати в Спотифай а за Апъл мюзик да не говорим. Всичко ново което излиза, просто не се задържа. Абракадабра сега има повишаване заради концертите, което е супер, но и тя спрямо тикток/инстаграм популярността прави слаби резултати в Спотифай. Ако това се случваше през 2023, то щеше да има едни 7-8 милиона дневно, примерно като Pait the town red, която се сещам, че също беше много силен вайръл хит из платформите.

Уили - прав си. Старите песни към които си има интерес си правят страхотни цифри, мисълта ми беше че при новите няма абсолютно никакво задържане и това не е защото са тъпи или слаби, просто нещата постоянно се променят в тази индустрия особено, ама е интересно да се наблюдава как промямата в Спотифай дава отражение из всички останали стрийминг платформи и не можем да наречем НИТО една песен излязла тази година истински голям хит.

преди 29 минути, swiftiebe каза:

На Кейти последния и проблем е Тръмп, това е название на тотална смешница към днешно време с тотално изгубен нюх за хитове. Не е да кажеш, че прави супер песни ама публиката я няма, напротив. Песните са и тотална дупка, никаква креативност, нищо интересно като цяло и напълно логично и заслужено имат по-малко слушане от нова песен на Лидия примерно.

А за Тейлър ще видим. И аз усещам, че има мн голямо отдръпавне от нея и истерията няма да е същата като преди, ама това по-скоро се дължи на всичките вайръл видеа след излизането на TTPD които бяха негативни.

Няма как TTH да не оказва влияние. Но, както казах, трябва си exposure и на други места. Lorde в момента има най-успешната си песен от 10+ години, при все, че и преди този период освен Royals не е оставила нищо, което да се е задържало във времето и да я държи достатъчно известна, та по-късните Gen Z и Алфа въобще да знаят, че има такава певица. Тотален успех като за нея - донякъде благодарение на плейлистите.

За Кейти не говоря от днешна гледна точка, а от гледна точка на 2017. Никой не беше очаквал чак такова пропадане от нея, а и от други артисти, чиито кариери рязко спаднаха по онова време, след като се бяха изразявали крайно против Тръмп. Както и да е, дори не ми е намерение да говоря за Кейти, а че нещо в днешната ситуация на Тейлър ми напомня на нейната. Пък и Тейлър има да пада от по-високо - тя буквално ако направи под 1М US продажби за първата седмица, веднага ще я разкъсат, както стана с Адел.

Сподели в други сайтове

Когато бях на 13 години и излезе BTW веднага оцених колко уникална е тази песен. На хората им трябва само 11 години, за да я направят вайръл и тя да гръмне отвсякъде. 

Една голяма част от песните на Гаг са правени, за да бъде възприемана като легенда за следващите поколения, защото тя си прави, квото си иска, нито следва течение, нито тенденции, нито ползва актуалните за момента композитори. Тя просто твори, квото иска, както иска. Това започва да се отплаща и тепърва ще се отплаща още повече чрез следващите поколения. Албумите ѝ са пълни с недооценени шедьоври, които рано или късно ще намерят пътя до публиката.

Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Когато бях на 13 години и излезе BTW веднага оцених колко уникална е тази песен. На хората им трябва само 11 години, за да я направят вайръл и тя да гръмне отвсякъде. 

Една голяма част от песните на Гаг са правени, за да бъде възприемана като легенда за следващите поколения, защото тя си прави, квото си иска, нито следва течение, нито тенденции, нито ползва актуалните за момента композитори. Тя просто твори, квото иска, както иска. Това започва да се отплаща и тепърва ще се отплаща още повече чрез следващите поколения. Албумите ѝ са пълни с недооценени шедьоври, които рано или късно ще намерят пътя до публиката.

BTW е единствения и албум който може да се преоценява с годините, какт овиждаме това и става. Останалите са до голяма степен неслушаеми, нека бъдем честни. Swine ли да се оцени през 2025? Или Free Woman? Или пък 911..

Сподели в други сайтове

Току що, swiftiebe каза:

BTW е единствения и албум който може да се преоценява с годините, какт овиждаме това и става. Останалите са до голяма степен неслушаеми, нека бъдем честни. Swine ли да се оцени през 2025? Или Free Woman? Или пък 911..

Dance in the dark, Boys, Boys, Boys, Paper Gangsta, BDR, Speechless, Brown eyes, Aura, Venus, DWUW, Sine from above, Babylon...

Сподели в други сайтове

За хейта към Кейти припомняте иначе някакви дребни причини, които само шепа хора в стан средите помнят. Истинската карма тя си я получава заради измамите спрямо монахини и възрастни хора, а напоследък и заради работата с Люк. Но всичко вече излиза извън границите и към днешна дата просто е модерно да се хейти Кейти Пери, а не че толкова й е зле всичко.

Сподели в други сайтове

Току що, SG каза:

За хейта към Кейти припомняте иначе някакви дребни причини, които само шепа хора в стан средите помнят. Истинската карма тя си я получава заради измамите спрямо монахини и възрастни хора, а напоследък и заради работата с Люк. Но всичко вече излиза извън границите и към днешна дата просто е модерно да се хейти Кейти Пери, а не че толкова й е зле всичко.

Мисля, че хората просто са отвратени от нея и се срамуват, че някога са я харесвали, както аз и @DarkChild - Гюрулту.

Сподели в други сайтове

преди 23 минути, swiftiebe каза:

artpop се превърна в култ класика и в момента всички обожават този албум. Дори страготите реагират на него и се кефят:

Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

Мисля, че хората просто са отвратени от нея и се срамуват, че някога са я харесвали, както аз и @DarkChild - Гюрулту.

Ами не, не са отвратени всички. Дори не виждам какъв толкова им е проблемът на хората напоследък - или всъщност виждам, проблемът им си остава работата й с Люк от миналата година, която тема удобно се използва от фенове на Гага и Кеша, та да бъде тя мразена за всичко, дори за някакви AI снимки, които е качила, за да си уважи феновете. Но въпреки грозните последни няколко години Кейти Пери завинаги ще си остане символ на една от последните легендарни ери за поп музиката - и ония 5-6 години ще се помнят с топли чувства от много хора, пък ако ще и един фен да не й остане.

Сподели в други сайтове

преди 12 часа , swiftiebe каза:

Гледах Коачела на Гага... ами няма какво да кажа аз останах с отворена уста на 20 места. 10/10 е абсолютно всичко, просто се е постарала и това си личи. Аз съм просто без думи, огромни адмирации.

И аз не мога да повярвам след Кхроматика все си меслех че е на 10 та глуха

Сподели в други сайтове

От 5.05.2025 г. от 20:49, Karma93 каза:

Коментирайте, че билетите на Бионсе се продават по-бавно 

Мен ако ме питаш отдавна трябваше да е на нивото на Кейти Пери!

Сподели в други сайтове

преди 15 часа , Wild_Style каза:

i'm so done with that b.

най са ми неприятни онези, които приемат максимата "семейството е по-важно от всичко" твърде буквално.

Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Fast каза:

@Sunlight Иглеслас пак ще идва в БГ. 20 септември.

вече си взех билет.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...