Jump to content

Ергенът 4 (2025)

Препоръчани коментари

преди 15 часа , WindWalkerMonk каза:

Гейовете стават, хетерото е дъно. Нали ма @FikLena

Мило, виж кой ми излиза във Фейса:

b08f0a20-21a8-4041-9e1c-be65bf75d3a8.jpg

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза:

МартиМ :D:D :D :D :D И на мен ми излезе! Това е фейк профил, нали? 
Даниела и Мартин ги гледаме с мама :D :D :D Това са ни най-интересните персони в сезона. :D 
Мартин: Всъщност името й не е Даниела, а е АЙГЮЛ!!! 😮 😮 😮 
Скандален е тоя човек! Много му се кефим! :D Само Емануела може да го прави за 2 стотинки! :D 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

МартиМ :D:D :D :D :D И на мен ми излезе! Това е фейк профил, нали? 
Даниела и Мартин ги гледаме с мама :D :D :D Това са ни най-интересните персони в сезона. :D 
Мартин: Всъщност името й не е Даниела, а е АЙГЮЛ!!! 😮 😮 😮 
Скандален е тоя човек! Много му се кефим! :D Само Емануела може да го прави за 2 стотинки! :D 

Имаме ли профил на Алек от миналия сезон?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Имаме ли профил на Алек от миналия сезон?

Не, но на Martim и аз съм попадал :D Ако е негов, на колко водки го е правил? :D 

Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза:

Ние с теб нямаме претенциите на Даниелсе, може да му земем новата S класа, нищо, че е бяла с бял кожен салон. Но без него.

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, WindWalkerMonk каза:

Ние с теб нямаме претенциите на Даниелсе, може да му земем новата S класа, нищо, че е бяла с бял кожен салон. Но без него.

"Белите коли ги карат циганите"
-Айгюл Рупецова ❤️ 

Сподели в други сайтове

Току що, WindWalkerMonk каза:

Нека имам бял урос, па да ми вика квото ще. 

Предлагам да му вземем и дискотеките, а пък той да се връща при Айгюл. :D 

Сподели в други сайтове

преди 59 минути, WindWalkerMonk каза:

Бялото е символ на чистота. С бяла S класа ще сме топ Девици! Все едно хименът ни е израстнал отново.

Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза:

Бялото е символ на чистота. С бяла S класа ще сме топ Девици! Все едно хименът ни е израстнал отново.

не се сдържах :D 

Сподели в други сайтове

NEWSBUL.COM

Даниела Рупецова излъгала за всичко, дори за името си - казвала се Айгюл

Иначе в „Ергенът” Буратино се изцепи, че обича да инвестира в имоти. Интересно в какви имоти инвестира, като няма нищо на свое име. Семейството на тунингованата брюнетка е доста скромно и към днешна дата продължава да живее изключително скромно. „Образът на успешна бизнес дама, който си гради, е просто добре изпълнен маркетинг трик“, твърди блогърката, която разобличи хитрата Даниела.
БУРАТИНО! :D:D:D 

image.png.c0f1208a28bed10c0212cda51cd87df2.png

Сподели в други сайтове

Не го следях активно тоя сезон, но Даниела и Мартин се превърнаха най-известните участници в риалити формат през последното десетилетие, няма човек в България който да не е чувал за тях вече :D  

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Danger. каза:

Не го следях активно тоя сезон, но Даниела и Мартин се превърнаха най-известните участници в риалити формат през последното десетилетие, няма човек в България който да не е чувал за тях вече :D  

ХИТ са. :D :D :D И мои приятели вече са им гледали подкастите и на двамата, с майка ми вчера и днес също гледахме, но ние си следяхме и шоуто все пак.

Сподели в други сайтове

Поздравления за Николай Николов за най-скучния сезон на Ергенът! А имаше толкова много потенциал с ерген като Мартин. Само си представете какви циркове и панаири биха сътворили с Нико Тупарев и Радо Тушев. :(

Сподели в други сайтове

От 26.05.2025 г. от 10:34, Just_Me каза:

Мигленчето дотам ли я докара, че да коментира "Ергенът" :D Малко е почнала да говори като Люба Кулезич :D 

Сега го пуснах. Ама Миглена го направи за 1 стотинка! :D :D :D 

:D :D :D 

Сподели в други сайтове

слушах 1 час от този подкаст и установих, че Даниела е изключително уравновесена, заземена и мислеща трезво. Да не отварям дума колко е ерудирана. Водещите са доста ниска топка откъм изказ, мислене и като цяло.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...