Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 15 часа , WindWalkerMonk каза: Гейовете стават, хетерото е дъно. Нали ма @FikLena Мило, виж кой ми излиза във Фейса: 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Мило, виж кой ми излиза във Фейса: МартиМ И на мен ми излезе! Това е фейк профил, нали? Даниела и Мартин ги гледаме с мама Това са ни най-интересните персони в сезона. Мартин: Всъщност името й не е Даниела, а е АЙГЮЛ!!! 😮 😮 😮 Скандален е тоя човек! Много му се кефим! Само Емануела може да го прави за 2 стотинки! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 3 минути, DevilWish каза: МартиМ И на мен ми излезе! Това е фейк профил, нали? Даниела и Мартин ги гледаме с мама Това са ни най-интересните персони в сезона. Мартин: Всъщност името й не е Даниела, а е АЙГЮЛ!!! 😮 😮 😮 Скандален е тоя човек! Много му се кефим! Само Емануела може да го прави за 2 стотинки! Имаме ли профил на Алек от миналия сезон? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Имаме ли профил на Алек от миналия сезон? Не, но на Martim и аз съм попадал Ако е негов, на колко водки го е правил? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 41 минути, Andrew Cunanan. каза: Мило, виж кой ми излиза във Фейса: Ние с теб нямаме претенциите на Даниелсе, може да му земем новата S класа, нищо, че е бяла с бял кожен салон. Но без него. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 7 минути, WindWalkerMonk каза: Ние с теб нямаме претенциите на Даниелсе, може да му земем новата S класа, нищо, че е бяла с бял кожен салон. Но без него. "Белите коли ги карат циганите" -Айгюл Рупецова ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Току що, DevilWish каза: "Белите коли ги карат циганите" -Айгюл Рупецова ❤️ Нека имам бял урос, па да ми вика квото ще. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Току що, WindWalkerMonk каза: Нека имам бял урос, па да ми вика квото ще. Предлагам да му вземем и дискотеките, а пък той да се връща при Айгюл. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 59 минути, WindWalkerMonk каза: Ние с теб нямаме претенциите на Даниелсе, може да му земем новата S класа, нищо, че е бяла с бял кожен салон. Но без него. Бялото е символ на чистота. С бяла S класа ще сме топ Девици! Все едно хименът ни е израстнал отново. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 35 минути, Andrew Cunanan. каза: Бялото е символ на чистота. С бяла S класа ще сме топ Девици! Все едно хименът ни е израстнал отново. не се сдържах 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 7 часа , Just_Me каза: не се сдържах Айгюл ще валидира ли Белият мерцедес? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 http://newsbul.com/wp-content/uploads/2023/12/favicon.png Даниела Рупецова излъгала за всичко, дори за името си – казвала се Айгюл ВИДЕО NEWSBUL.COM Даниела Рупецова излъгала за всичко, дори за името си - казвала се Айгюл Иначе в „Ергенът” Буратино се изцепи, че обича да инвестира в имоти. Интересно в какви имоти инвестира, като няма нищо на свое име. Семейството на тунингованата брюнетка е доста скромно и към днешна дата продължава да живее изключително скромно. „Образът на успешна бизнес дама, който си гради, е просто добре изпълнен маркетинг трик“, твърди блогърката, която разобличи хитрата Даниела. БУРАТИНО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Не го следях активно тоя сезон, но Даниела и Мартин се превърнаха най-известните участници в риалити формат през последното десетилетие, няма човек в България който да не е чувал за тях вече 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 8 минути, Danger. каза: Не го следях активно тоя сезон, но Даниела и Мартин се превърнаха най-известните участници в риалити формат през последното десетилетие, няма човек в България който да не е чувал за тях вече ХИТ са. И мои приятели вече са им гледали подкастите и на двамата, с майка ми вчера и днес също гледахме, но ние си следяхме и шоуто все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Поздравления за Николай Николов за най-скучния сезон на Ергенът! А имаше толкова много потенциал с ерген като Мартин. Само си представете какви циркове и панаири биха сътворили с Нико Тупарев и Радо Тушев. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 От 26.05.2025 г. от 10:34, Just_Me каза: Мигленчето дотам ли я докара, че да коментира "Ергенът" Малко е почнала да говори като Люба Кулезич Сега го пуснах. Ама Миглена го направи за 1 стотинка! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Сподели Публикувано Май 29 Готин е! ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 29 Report Сподели Публикувано Май 29 От 27.05.2025 г. от 17:10, DevilWish каза: Сега го пуснах. Ама Миглена го направи за 1 стотинка! Е, вдигнала му е цената, вместо той да плаща 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Report Сподели Публикувано Май 29 Васил е зодия прасе по китайския хороскоп, като гаджето ми ❤️ Между другото имат много еднакви черти и външно и вътрешно 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 1 Report Сподели Публикувано Юни 1 Емануела занули и Мартин и Мартина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 5 Report Сподели Публикувано Юни 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 5 Report Сподели Публикувано Юни 5 От 29.05.2025 г. от 12:53, DevilWish каза: Готин е! ❤️ много е секси!!!!! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 слушах 1 час от този подкаст и установих, че Даниела е изключително уравновесена, заземена и мислеща трезво. Да не отварям дума колко е ерудирана. Водещите са доста ниска топка откъм изказ, мислене и като цяло. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 @Mr. Greshen виж сладкото му коремче,искам го!!!!!!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.