Jump to content

Препоръчани коментари

Music: Yordan Botev, Lora Dimitrova
Lyrics: Yordan Botev, Lora Dimitrova
Arrangement: Deyan Asenov

"Стъклата ще изпотроша"

Забързването на песента я е обезличило донякъде, трябваше да я остави в оригиналния вариант.

Як куплет, скучен припев, тенекиен аранжимент, хубава Камасутра.

Миналата е страшна, тази не ме хвана нещо…

Когато Кама пусне по-силна песен от Янева :D Не знам дали ще стане нещо от тази песен, но ми се струва ще постигне някакво задържане в гледанията.

Айде и тая при Тенекията.... И отново отвратителния му звук like always.

Все едно започва "Стъклата ще изпотрошааа"

Аранжимента на Асенов малко прецаква нещата, иначе не е лоша. 

Можело да пуска и по-често по-изпипани неща. И тази, и предишната определно ми допадат. 

Еееее, очаквах баладичната версия. :( Дано е направила и акустична версия, но се съмнявам.

Песента си е точно в стил на Камелия, но ако я бяха оставили като балада щеше да е много по-емоционална, просто е прекрасна. Така ще ми трябва време, но определено заслужава да стане хит. Много хубава песен! А видеото ми напомня на "Черна кръв" от нейните клипове. 

Песента е хубаво, браво на Камелия, че се  спряла на нея. Със сигурност трябваше да остане баладичен вариант, но и така ще се слуша. Клипа е хубав също. 

Хареса ми всичко. Може би само пеенето пак нещо на места не ми е ок, не знам защо така. Но е готова за хит. И клипът е хубав. За балада щеше да е трепач. Да се надяваме някой ден да пусне и "На прага на сърцето ми".

преди 21 минути, adorable каза:

Хареса ми всичко. Може би само пеенето пак нещо на места не ми е ок, не знам защо така. Но е готова за хит. И клипът е хубав. За балада щеше да е трепач. Да се надяваме някой ден да пусне и "На прага на сърцето ми".

Асенов всичките ги прави да звучат хем тенекиено, хем вкиснало. Виртуоз!

Предната песен на Камелия не излезе ли преди месец? Разбирам да пусне някоя тупалка за празниците, ама не и това тук 🤔

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...