Jump to content

Препоръчани коментари

music: Velislav Draganinski

lyrics: Rosen Dimitrov & Anastasia Mavrodieva

arrangement: Velislav Draganinski

В песните на Велислав Драганински има една магия, колкото повече ги слушаш толкова повече ти харесват.

”Вещицата” не ми направи впечатление от първо слушане, но от второ започва да ми харесва. 

Добро видео..... подходящо за текста на песента. Красива Преслава. Хубава песен в стил "старата Преслава"! Харесва ми, ще я слушам.... Но ми стои малко недовършено все още.... Иначе "С нервите съм зле", "Писмо" и "Нищо" са ми по-силни за тая година. Припева си е зарибявка обаче!
Кучият син с тая ли спиииииииииии,
тя добре ще го подредиииииииииии ❤️ 

Як клип и брутално тъпа песен. След "Без теб" това й е най-тъпата песен.

преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза:

Як клип и брутално тъпа песен. След "Без теб" това й е най-тъпата песен.

Без теб е хит

преди 13 минути, asylum каза:

Без теб е хит

У вас.

За момента не успява да ме докосне и не ми е фаворит, но в албум от 16 песни , една да е малко по-слаба е напълно допустимо. 

В началото ми заприлича по музика на Джуна - Хулиган, но малко по-различна. 

Много ме зариби музиката. Ей този Драганински искам! Музиката кърти! Има нещо надъхващо в нея. И качеството просто... Друго си е да не слушаш Тенекий а професионалист. Всичко се чува като от най-скъпа аудио система.

Браво на Преслава, че е решила да вложи и във видеоклипове.

Супер е, отново вещерска песен в нейния стил. :D И за клипът се е постарала, браво!:1000(33):

• 1 year later...
От 14.11.2024 г. от 19:40, asylum каза:

Без теб е хит

как си пророкувал, че "Без теб" ще стане хит. След 10 години да налага "Вещицата" и "Старата ни песен".

преди 26 минути, Andrew Cunanan. каза:

как си пророкувал, че "Без теб" ще стане хит. След 10 години да налага "Вещицата" и "Старата ни песен".

Кълнях да стане хит! Някой беше направил магия на Преса да не прокопса тая песен, но ето - магията отмина!

преди 19 минути, asylum каза:

Кълнях да стане хит! Някой беше направил магия на Преса да не прокопса тая песен, но ето - магията отмина!

Трябва да ти благодарим! Всички я сочиха за най-големия флоп на Преса, НО до тази година. 
Сега "Мълчете си" от българските й песни е такъв. Бързо да я налага и да стане хит!
"Не вдигай" да удря 15-те милиона, че ми е любима!!! Пу! Пу! Заклеваме същата съдба да ги настигне "Не вдигай", а после и тази песен!

преди 2 часа , FitkataSlimTea каза:

Сега "Мълчете си" от българските й песни е такъв.

"Старата ни песен", "Вещица"????

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

"Старата ни песен", "Вещица"????

Ами то и те..... но мисля, че "Мълчете си" е най-големият флоп, следван от "Старата ни песен" ? Но тя не се споменава толкова колкото "Мълчете си", която е две години по-стара.
Мълчете си за 3 години - 3,3 М
Старата ни песен за 1 година - 2,6 М. , а Вещица също е с 2,6 М., но е с три месеца по-нова от Старата ни песен.
Т.е. като най-големи флопове от тези трите ги класирам така
1.Мълчете си , защото е най-стара и е забила само на 3,3 М. много отдавна
2.Старата ни песен- мисля, че е по-малкото зло и със сигурност е.
3.Вещицата - флоп, но спрямо тези двете песни звучи хитово и предвид "Без теб" има някаква минимална надежда там..... Не, че ще се случи същото с нея, но на фона на тия двете песни е добре.

преди 11 минути, FitkataSlimTea каза:

Ами то и те..... но мисля, че "Мълчете си" е най-големият флоп, следван от "Старата ни песен" ? Но тя не се споменава толкова колкото "Мълчете си", която е две години по-стара.
Мълчете си за 3 години - 3,3 М
Старата ни песен за 1 година - 2,6 М. , а Вещица също е с 2,6 М., но е с три месеца по-нова от Старата ни песен.
Т.е. като най-големи флопове от тези трите ги класирам така
1.Мълчете си , защото е най-стара и е забила само на 3,3 М. много отдавна
2.Старата ни песен- мисля, че е по-малкото зло и със сигурност е.
3.Вещицата - флоп, но спрямо тези двете песни звучи хитово и предвид "Без теб" има някаква минимална надежда там..... Не, че ще се случи същото с нея, но на фона на тия двете песни е добре.

Старата ни песен - 2, 665 М (видео) + 0,349М (топик) + 0,423M (spotify) = 3,438M
Вещицата - 2,644М (видео) + 0,240М (топик) + 0,423М (спотифай) = 3, 308М
Мълччете си - 3,339М(видео)+ 0,189М (топик) + 0,365 (спотифай) = 3,894М

Без теб - 5,079М (видео) + 0,584М(топик) +1М(спотифай) = 6,718М

преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза:

Старата ни песен - 2, 665 М (видео) + 0,349М (топик) + 0,423M (spotify) = 3,438M
Вещицата - 2,644М (видео) + 0,240М (топик) + 0,423М (спотифай) = 3, 308М
Мълччете си - 3,339М(видео)+ 0,189М (топик) + 0,365 (спотифай) = 3,894М

Без теб - 5,079М (видео) + 0,584М(топик) +1М(спотифай) = 6,718М

Точно. Но Мълчете си е вече на 3 години, докато другите 2 са от миналата година и изглежда, че вървят по-добре от нея.
"Без теб" пък тази година си разгърна потенциала. Даже това е най-слушаната песен на Преслава тази година за огромна изненада :D Добре си изигра картите с нея. Това е доказателство, че и за други не толкова популярни нейни песни има шанс. Даже за една "Чуплива и влюбена" например, която май е от същата година? 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...