Jump to content

Поп Фолк Скандали (Септември 2024)

Препоръчани коментари

преди 53 минути, Balkandji1 каза:

На базата на всички публикувани до този момент клипчета може да се направи заключението, че "Нищо" е поредния голям хит на Преслава. Навсякъде се пее с пълно гърло.

Преслава, поствайки това в Рамания, след като след 10 годишни мъки най-сетне успешно е хакнала профила на @Balkandji1:
image.png.6e2ff7a4e36d2488c1625719f99790a0.png

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Andrew Cunanan. каза:

Искаме "Излел е Делю Хайдутин" в изпълнение на Кати, нали @Balkandji1

Но  така ще изпратим и Кати в космоса. Недей, че Преслава ще я прати в 11-та глуха с гласът си. От Кати и най-големите гласове треперят!

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Karma93 каза:

За феновете на вокалистките с 6 октави и образование в Широка Лъка и Консерваториятааа 

Целин Дилдон само мое да си мечтае да пее така...

• Like 4
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Целин Дилдон само мое да си мечтае да пее така...

Световно ниво глас! 
Чухте ли? КОЙТО ТЪРСИ, ТОЙ НАМИРА!

• Like 3
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Кали Чистачката си позволяваше да говори против Кати. Именно затова се надявам Кати да пусне поне един сезонен хит!

• Like 4
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Karma93 каза:

Кали Чистачката си позволяваше да говори против Кати. Именно затова се надявам Кати да пусне поне един сезонен хит!

Ами ако направят дует? Представяш ли си?

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, DevilWish каза:

Ами ако направят дует? Представяш ли си?

От Кали нищо не може да ме изненада...нагаждачка...  дано Кати да не направи грешката да записва с изпълнители под ранга й.

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:

От Кали нищо не може да ме изненада...нагаждачка...  дано Кати да не направи грешката да записва с изпълнители под ранга й.

Да не говорим за наглата кражба на тая пача от Хита "Мили момчета" - "Спрях ли ти тока". Точно тая говори, където окраде "Мили момчета"! Пу! Безсрамница! Мръсница!

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Karma93 каза:

Оня ден гледах откъси от участието на Кали в Биг Брадър и просто бях забравил какъв резил беше.

”Владо Въргала си пипа пи*ката докато пикае и после не си мие ръцете.”

”На Албена Вулева ѝ се вижда превръзката.”

”Хората в къщата не си мият дупетата като се къпят.”

Сигурно на концертите Пайнер е водела записки дали се бършат след тоалетна.

• Haha 6
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Emanuela.Carey каза:

Оня ден гледах откъси от участието на Кали в Биг Брадър и просто бях забравил какъв резил беше.

Пи*ката на Влади Въргала сигурно е по-чиста от устата на Кали. :)

• Like 1
  • Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Emanuela.Carey каза:

Беше голямо шоу като флипна, когато Евгени Минчев й каза, че е от Це група и тръгна да говори, че не е коленичила на Пайнера, за да я вземат на турнето... и колко участия има...

Камелия щеше да го смете без да изпада в истерии например...

• Like 2
Сподели в други сайтове

Поствам го тук, защото момчето беше част от форума и искам да ви кажа, че интервюто му е много интересно. Говори и за Малина. На който му се гледа.... Както става ясно, това е вид изкуство и няма нищо общо сценичния образ с човека в живота.

• Like 3
  • Love 3
Сподели в други сайтове

Каквато и да е прабабави феКали, това тресеше повече от абсолютна всяка песен на Гюрулту някога дискотеките, тъй чи тъй:

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Andrew Cunanan. каза:

Каквато и да е прабабави феКали, това тресеше повече от абсолютна всяка песен на Гюрулту някога дискотеките, тъй чи тъй:

На мен това ми е любимата песен на Кали. Даже е една от най-добрите за 2010 година. Наред с Тихо ми пази, Влез и Пия за тебе, ми беше най-слушаната. Брутален хит беше това! 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

fun fact: 50% от всички песни на Вероника са кавъри.... Секна кранчето на кавърите и кариерата й финишира... СЛОЧАЕНОСТ?!

95%

• Like 3
Сподели в други сайтове

Не сте готови за тази непопулярна истина, но кариерата на Кали през 2010-2019 > кариерата на Гло през 2008-2024 откъм хитове:

ЧАЛ!

• Like 4
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

95%

Както дори дишането на Андреа беше на плейбек, така и и сърдечният пулс на Вероника е кавър! 🤩

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Не сте готови за тази непопулярна истина, но кариерата на Кали през 2010-2019 > кариерата на Гло през 2008-2024 откъм хитове:

ЧАЛ!

Аз обожавам и "Хайде, вдигни й" в която участва Емануела.
Абе, до 2008 си беше добре. "Усещане за мъж" мисля, че й се получи на Гюрултия? ❤️ Или май само аз я харесвам нея и "Лятно пълноЛудие" 😮 

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

ЧАЛ!

Много ясно - все пак Кали има няколко кариери: чистачка, хейтърка, нагаждачка.... и на последно място е певица понякога. Засега Глория отказва да си работи по специалността и да яхне трактора, за камериерка в Гърция отново изпусна сезона, така че все още е само певица - затова изостава. :D Даже ФеКалия и попрището на нивата й беше взела по едно време, толкова е нахална:

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

• Stela locked this Тема
  • DevilWish unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...