Emanuela.Carey Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 Music: Svetlin Kuslev Arrangement: Svetlin Kuslev Master: Bate Pesho Lyrics: Evangeline Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Звучи като демо. Неслушаемо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Не е толкова лошо, но не е моята песен. Алисия може много повече! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 15 Author Report Share Публикувано Май 15 Танците определено не са нейното. Иначе това може да е най-успешната песен от албума защото скоро не е имало поп-чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Кьсльо гепил музиката от 2:28 Ауу как й се дращи гласа тука... И тоя ЗъбатЧо с аутотюна на Дриско за кво й беше? До тук и 4-те шитни на Ася не стават... А какви песни превеше до преди няколко години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 CmaBa, Ho uMa ga ce y4u om qkama kaka BaHq, koqmo 3a4yka Bcu4ku! 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 1 час , asylum каза: CmaBa, Ho uMa ga ce y4u om qkama kaka BaHq, koqmo 3a4yka Bcu4ku! Като видя твой пост започва да ме боли главата, много напрягащо за четене. Пиши нормално! Песента е хубава, но според мен ще се забележи най-малко от четирите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 преди 7 минути, fearless` каза: Като видя твой пост започва да ме боли главата, много напрягащо за четене. Пиши нормално! Песента е хубава, но според мен ще се забележи най-малко от четирите. npomuB bo/\ku, nponyckaū Me 🌹 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Свежарско, но нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Слабо е могат и двамата много повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Хубавка е, не очаквах да ми хареса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Готин саунд, кефи като цяло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Не се слуша това! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.