Blueberry Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Прекалено много повярвахте на букитата, а те не умеят да предсказват колко повече точки журитата ще дадат на фаворита си пред втория. Последното място на Норвегия би донесло на заложилия на нея х50 печалба. 🥲 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 преди 3 часа , -A. каза: Същата. Да не говорим, че публиката избухна както никога на финала. Пееха по-силно и от Мери. Други я имитираха и се опитваха да накарат публиката да пее с тях (Латвия, Армения и т.н.) но приема далеч не беше като техния. Няма да лъжа, очаквах повече вот от публиката. 11 точки е твърде малко за такъв хит. Тя е и от най-гледаните видеа в канала на Евровизия. пс: А ти нали беше гурото на Евровизия и от 10 дни повтаряш, че печели Хърватия ? Никакво гуро не си! Дреме и на Мери че не е спечелила конкурса, след като отдавна е спечелила сърцата на публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 преди 4 часа , FikLena каза: превърна се LGBT Show. It always has been. Преди 10 години спечели Кончита все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 @Willy аре бе. . Чакам и някой из нета да направи анализ на пълните резултати, примерно сега гледам, че Украйна съвсем целенасочено са танкнали Израел в жури вота (и евала), обаче 0-та точки в телевота са абсолютен късмет, защото са били 11-ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 30 минути, Blueberry каза: @Willy аре бе. . Чакам и някой из нета да направи анализ на пълните резултати, примерно сега гледам, че Украйна съвсем целенасочено са танкнали Израел в жури вота (и евала), обаче 0-та точки в телевота са абсолютен късмет, защото са били 11-ти. Обичам те. Сега чакам анализ от теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Нямам анализ. Доволна съм от победителя и макар че стисках палци и на останалите от топ 3, Швейцария е най-добрият следващ домакин от трите. Доволна съм от всичко. Хубав конкурс беше. Е, може би финалът беше по-скучен от полуфиналите откъм шеги и интервал актове, но явно са преценили, че искат да привлекат зрители към предаванията във вторник и четвъртък, а за събота така или иначе има достатъчно зрители. Надявам се на промени догодина като нов генерален спонсор, изключване на Израел и евентуално връщане на журитата в полуфиналите, но не държа крайно много на това. Гласуването от самото начало даде благоприятни резултати за първите песни, които в противен случай щяха да са съвсем забравени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Преди 10 г. Путин подчертава разликата между „здравословна хетеронормативна“ Русия и „морално отвратителна хомосексуална“ Европа „Евровизия“: От Кончита Вурст – скандалът през 2014 г., до небинарния Немо днес (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО) - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Преди 10 г. Путин подчертава разликата между „здравословна хетеронормативна“ Русия и „морално отвратителна хомосексуална“ Европа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 часа , Blueberry каза: @Willy аре бе. . Чакам и някой из нета да направи анализ на пълните резултати, примерно сега гледам, че Украйна съвсем целенасочено са танкнали Израел в жури вота (и евала), обаче 0-та точки в телевота са абсолютен късмет, защото са били 11-ти. Доволен съм от победителя, нищо че песента не ми е сред любимите. Просто представите ми бяха следващата година да е в Хърватия и вече стягах багажа. Не искам да правя теории, но само на мен ли ми е странно жури точките за Швейцария. Имаше повече точки и от Loreen миналата година. Все едно последен момент са решили че Израел ще е твърде голяма щета и айде да наградим неутралната държава, столица на ЕБУ и всичко. Украйна според мен получи твърде малко точки от журито, трябваше поне 200. Вокалистката изпя перфектно и с емоции. Стейджинга беше един от двата без грешка. Другият е на Ирландия, от която съм много доволен, друг е въпросът, че заслужаваше и повече. Фактът че имаше повече жури вот, а Франция обратното.😂 Литвания и Швеция бих ги категоризирал като един стил и според мен трябваше да са с обратни места. Какво за бога прави Швеция с тази песен в топ 10? Отново жури вота ги спаси, разбирам, но незаслужено. Германия изпя перфектно, ама чак 12-то място? На негово място бих сложил Грузия/Словения, незаслужено на дъното. Първи полуфинал не виждам нищо нередно в резултатите, всичко е топ, може би само не очаквах Австралия да е 11-то място, точно на телевоут. Второто обаче...Малта последна, сериозно ли това беше най-лошият перформънс??! Израхелл първа, отново купуване, дори и да е по легален път(диаспора+масови реклами). Армения трета, с повече от Швейцария, докато на финала получава почти двойно по-малко. Не знам при кого са отишли тези вотове, като нямаше друга подобна песен с такъв вайб. Белгия 13 точки е КРИМИНАЛНО!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Лорийн беше най-слабият и най-скучният акт евър. Бива ли да ни тормози 10 минути седнала по гърб, докато на първия полуфинал Елени, Шанел, че дори и Ерик, си оставиха п*****е на сцена. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Съгласна съм с много неща - Лорийн беше скучна (новата песен е хубава, но не и в тази версия), Литва е незаслужено надолу и е странно, че Австралия е 11-та по телевот, но си го обяснявам с това, че беше различна и запеваема. Малта е толкова назад, защото е Малта и откри полуфинала. Относно другите неща. Обяснявам си върховният вот (мернах, че била рекорд по % максимални точки, а като бройка е веднага след Салвадор Собрал). 1. Другият жури-фаворит беше Франция, който имаше проблеми с гласа точно на жури шоуто. 2. Много от журито са изпълнители и те и знаят колко е трудно да се движиш толкова много и да звучиш перфектно. 3. И да, целенасочено желание за нисък резултат към Израел. В нормална ситуация тази песен щеше да е минимум топ 10 при журито. Швеция е напред, защото е Швеция, не е лоша песен и винаги продукцията е 11/10, а журито го оценява. Украйна съответно не е с повече точки точно заради идеята, че е Украйна и не би изглеждало добре, ако спечели отново. Получи се малко като "Лъжливото овчарче" - след 3 незаслужени победи (може би прекалено много обичам Лане мойе от 2004 и съм субективна, така че да кажем 2), истински добрата песен не получава наградата си. --- Прегледах резултатите и нямаше вариант, в който да спечели Хърватия. Ако го нямаше Израел, пак не стигаха точки да надмине Швейцария. Ако пък Йост беше там, щеше да изгуби някакъв процент от телевота, а Йост е имал около 80 от журито, така че и резултатът на Швейцария нямаше да е особено различен. Не знам какво не достигна на Хърватия да бъде по-добре оценена от журито. Може би просто имаше твърде много жури любимци, които да се поставят по-напред. В крайна сметка и резултатите потвърдиха това, което говоря от известно време - безумно силна година. 3 песни с над 300 точки, 2 с над 200 от телевота. За сравнение през 2023 само Финландия има над 300 и само Швеция и Норвегия над 200. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 часа , FikLena каза: Преди 10 г. Путин подчертава разликата между „здравословна хетеронормативна“ Русия и „морално отвратителна хомосексуална“ Европа „Евровизия“: От Кончита Вурст – скандалът през 2014 г., до небинарния Немо днес (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО) - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Преди 10 г. Путин подчертава разликата между „здравословна хетеронормативна“ Русия и „морално отвратителна хомосексуална“ Европа Сега трябва да се готвим за години "В Русия ценим семейството, а вижте на Евровизия..." 🙄 Трябва да признаем, че умението на европейците да сменят десена на дивана, докато къщата им е гори е непокътнато. После да не се чудим защо половин Европа е пред излизане от ЕС и защо Евровизия търпи само подигравки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 часа , Willy каза: Първи полуфинал не виждам нищо нередно в резултатите, всичко е топ, може би само не очаквах Австралия да е 11-то място, точно на телевоут. Второто обаче...Малта последна, сериозно ли това беше най-лошият перформънс??! Израхелл първа, отново купуване, дори и да е по легален път(диаспора+масови реклами). Армения трета, с повече от Швейцария, докато на финала получава почти двойно по-малко. Не знам при кого са отишли тези вотове, като нямаше друга подобна песен с такъв вайб. Белгия 13 точки е КРИМИНАЛНО!!! Австралия винаги си взима точици от телевот. Рядко е била на дъното. Малта - кой да гласува за нея? През цялото време е последна при залозите и извинявай, но песента й е тъпа - много тъпа. Ако не беше хореографията - никога нямаше да получи и 1 точка. Това е телевотът - трябва да жегнеш хората, харизма ли ще е или съжаление. Или пък да накупиш карти в държави дето има малко телевот зрители. Така може да си докараш поне 100 точки. Пример... Литва, Латвия, Естония, Македония и тн дето сиг гласуват 5000 души общо. В БГ мисля, че е около 10-20к. Не е трудно да пазаруваш. Така навремето Каффе станаха първи. Бяха платили 50к за вот през 2005, но тогава си беше нещо ново и тв програмите имаха огромен рейтинг. Не трябва да сравняваме полуфиналите с финала. Първо на полуфиналите имаше 100-300к зрители в канала на Евровизия, а финалът беше с 1.5 млн зрители. Същото е с телевизиите. Освен това гласуват само държавите в полуфинала. Нормално е да се стопят доста гласовете, когато е по-голяма аудиторията. Белгиецът беше много вял и безпомощен. Едва на високите тонове започна да пее добре, което е в последната минута. ЗАгуби се сред останалите. Толкова си заслужи. преди 2 часа , Willy каза: Лорийн беше най-слабият и най-скучният акт евър. Бива ли да ни тормози 10 минути седнала по гърб, докато на първия полуфинал Елени, Шанел, че дори и Ерик, си оставиха п*****е на сцена. Да. Според мен слагат заспали актове, за да може хората да се фокусират върху гласуването. Наистина беше много зле. преди 1 час, Blueberry каза: Не знам какво не достигна на Хърватия да бъде по-добре оценена от журито. Може би просто имаше твърде много жури любимци, които да се поставят по-напред. В крайна сметка и резултатите потвърдиха това, което говоря от известно време - безумно силна година. 3 песни с над 300 точки, 2 с над 200 от телевота. За сравнение през 2023 само Финландия има над 300 и само Швеция и Норвегия над 200. Амиии... виж му пърформанса... критично балкански буламач. Само ангелските криле липсваха. Дори визията му с подчертания грим напомня за нещо пиратско, ама като го видиш в тия бели почти носии... а шоуто е от 2010. Какво оригинално видяхте в него? В крайна сметка нищо не е потвърдено. Ако не беше съжалението към И и У, щеше пак да е един с 2х300 - Холандия и Хърватия и няколко с 200 _Швейцария и Франция. Толкоз. И как го оцени, че била силна като повечето песни бяха оценени на 30-50 точки демек критично скучни.. Имахме 2-3 силни. 4-5 средни. И 10-15 пълнежи. В нормална година Израел щеше да получи не повече от 100 точки от жури и около 30-40 телевот. Украйна - 10 точки от жури и 100 от теле. Между другото Украйна беше доста фалшива на финала. Особено оная като мяукаше в началото и края. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 час , meleto каза: крайна - 10 точки от жури и 100 от теле. Между другото Украйна беше доста фалшива на финала. Особено оная като мяукаше в началото и края. Вечен хейтър 💀 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ма ква Швейцария бе? УЖас! Сега гледам на запис нещата... нещо ми понамирисва жури вота..... поне да го бяха позамазали малко... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 преди 53 минути, ANGEL каза: Ма ква Швейцария бе? УЖас! Сега гледам на запис нещата... нещо ми понамирисва жури вота..... поне да го бяха позамазали малко... Замазали малко и да спечели Изра*л? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 7 часа , Willy каза: Вечен хейтър 💀 Добре, Украйна беше невероятна, как не спечели. Журито трябваше да й даде 200 точки още. Доволен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Author Report Share Публикувано Май 13 преди 13 минути, meleto каза: Добре, Украйна беше невероятна, как не спечели. Журито трябваше да й даде 200 точки още. Доволен? 300 точки. минимум. Украйна междудругото били единствената страна, която не е дала никакви точки на Изра*л. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, Lelqtian каза: 300 точки. минимум. Украйна междудругото били единствената страна, която не е дала никакви точки на Изра*л. Злобари. Искали са ги за себе си 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 защо не сте коментирали ? Хърватското Жури = не е дал нито една точна на Швейцария.. типично по балкански !!! с този манталитет не заслужават да спечелят 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 час , FikLena каза: защо не сте коментирали ? Хърватското Жури = не е дал нито една точна на Швейцария.. типично по балкански !!! с този манталитет не заслужават да спечелят И Португалия направи същото с нас 2017 (и ние за тях, де). Явно е южняшки манталитет 😀 До последно си мислех, че тия 8 точки от жури, които Швейцария даде на Хърватия ще изиграят някаква роля, ама съм гледала много филми 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Впрочем, от новините разбрах, че швейцарецът е небинарен или там каквото е. Едва когато брояха точките забелязах, че е момче в поличка. Ходи му, де. Не знам защо толкова обръщат внимание на артистичното му облекло и тн. Пак политическа нотка "евроге* ценности" било. Да ви... на ценностите, дето направихте звезда швестер-Азис още 2000 година. Днес ми ревете, че някакво момченце било в поличка. Дори не излъчва сексуална енергия хаха. Азис какви клипове и визии е правил. Ама това е българската лицемерщина. Реално българинът е основоположникът в Европа на тия ценности. Много сме жалки, бре. Аз се впечатлих от стейджинга и от бруталното изпълнение, което нямаше грам фалшивеене, нищо че скачаше и побягваше. Песента също е ок. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Ирландия е 6-та при журита, 6-та по телевот и накрая 6-та в крайното класиране. 666 - истинска сатанистка 😈😁 Не видях дали други са изразили позиция, но е нахейтила EBU в интервю след финала. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Искам главата на Мартин Остерал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 1 час, meleto каза: Впрочем, от новините разбрах, че швейцарецът е небинарен или там каквото е. Едва когато брояха точките забелязах, че е момче в поличка. Ходи му, де. Не знам защо толкова обръщат внимание на артистичното му облекло и тн. Пак политическа нотка "евроге* ценности" било. Да ви... на ценностите, дето направихте звезда швестер-Азис още 2000 година. Днес ми ревете, че някакво момченце било в поличка. Дори не излъчва сексуална енергия хаха. Азис какви клипове и визии е правил. Ама това е българската лицемерщина. Реално българинът е основоположникът в Европа на тия ценности. Много сме жалки, бре. Аз се впечатлих от стейджинга и от бруталното изпълнение, което нямаше грам фалшивеене, нищо че скачаше и побягваше. Песента също е ок. Именно… единствената причина да се споменава, че е небинарен, е за да се избегне употребата на грешни местоимения, което на български е невъзможно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 преди 18 часа , meleto каза: Впрочем, от новините разбрах, че швейцарецът е небинарен или там каквото е. Едва когато брояха точките забелязах, че е момче в поличка. Ходи му, де. Не знам защо толкова обръщат внимание на артистичното му облекло и тн. Пак политическа нотка "евроге* ценности" било. Да ви... на ценностите, дето направихте звезда швестер-Азис още 2000 година. Днес ми ревете, че някакво момченце било в поличка. Дори не излъчва сексуална енергия хаха. Азис какви клипове и визии е правил. Ама това е българската лицемерщина. Реално българинът е основоположникът в Европа на тия ценности. Много сме жалки, бре. Аз се впечатлих от стейджинга и от бруталното изпълнение, което нямаше грам фалшивеене, нищо че скачаше и побягваше. Песента също е ок. Поличката е трибют към Селин Дион, последната победителка за Швейцария, а не защото е небинарен преди 17 часа , FikLena каза: Искам главата на Мартин Остерал! Нареди се на опашката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари