Jump to content

Препоръчани коментари

преди 13 минути, Emanuela.Carey каза:

Нещо рехаво ми се струва

IMG-4247.jpg
IMG-4248.jpg

Това е преди да започне концерта. Фул макс е било. 

• Like 2
преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

Нещо рехаво ми се струва

IMG-4247.jpg
IMG-4248.jpg

Ама Арената не е Армеец а само Арена София :D:D :D

преди 1 час , Just_Me каза:

Остана само някоя гръцка да кавърдиса и мина Балканите 😄 и нещо турско става..

Сигурно дует с някоя от неговите 😂

Неговите не са жени, а най-обикновени труженички. Никому неизвестни тройници от народа. 

• Like 2
преди 3 часа , Just_Me каза:

Остана само някоя гръцка да кавърдиса и мина Балканите 😄 и нещо турско става..

Сигурно дует с някоя от неговите 😂

Нали Счета беше казала че за лятото подготвя трети дует с Гъбин. С нея е сигурно.

• Love 1
  • disgusting 1

При мен нито едно качено стори от концерта на Стругаро от хората,които следвам в инста или имам в приятели във фб. Явно контактувам само с интелигенцията.😮‍💨💅🏻

• Haha 1
  • Love 1
WWW.FACEBOOK.COM

Беше голяма тръпка и емоция! 15 000 човека - препълнена зала Арена София! Над 4 часа концерт! От месеци се вълнувам с Тони, вълнувах се и снощи, че бях част от това...

pr на стораро. 15к зрите.и 4ч лайв. Публика има, но спи. Поне от клипа.

WWW.FACEBOOK.COM

Тони Стораро 25 години на сцена

това е. На Жалка хич не й се получава с концертната публика. Не става с подвиквания. И компромисно пеене. И опити да прехвърли на публиката.

• Like 2
WWW.FACEBOOK.COM

Азис - “Бог ли ме наказа” | 25 години Тони Стораро

изглежда на Азис се кефят... 

• Like 1
WWW.FACEBOOK.COM

тук се вижда пълната зала. Но защо само дуети? Че то и соловите песни с друг ги пее. Хах

• Like 1

Аз на тия всичките гост звезди се чудя не им ли й е малко неудобно нито един от тях да няма подобен голям концерт в Арената,а трябва да се унижават да ходят като гости, то си е бил някъв сборен концерт,подобен на тия на Планета,щом и самостоятелните си ги е правил на дуети…  явно не е мислил,че ще напълни залата сам… 

Преси ще им покаже как се прави ноември месец… силно се надявам да подбере и правилните песни и да изнесе сама концерта си, както се очаква от феновете.

• Like 5

Ама този концерт верно е бил голям миш-маш, не само, че е било сборен концерт с 15 гости. То се е пяло чалга, фолклор и песни на Лили Иванова? Уж е 25 години Тони Стораро? Не знам, идва ми много необмислено всичко. Иначе браво, че поне залата е била пълна, но категорично не заради Стораро. 

• Like 1

Леля ви Васка е извадила пелерините от мазето, да не я видим скоро пак гримирана?

IMG-4255.jpg

• Like 1
  • Haha 5

Истината е, че концерта на Тони изтегавя и то доста. Сигурен съм, че едно 10-15% от изпятите песни хората ги чуваха за пръв път. Около час, час и малко в началото само пя балади, но то такива са си му песните просто.  

Първоначално Тони Стораро беше изключително притеснен и му личеше, едва след средата на концерта се поотпусна. Пеенето му беше бетон през цялото време. 

Концерта наистина бе над 4 часа, като аз лично бих го съкратил поне наполовина откъм песни. То не бяха гръцки песни, народни песни, песни на Лили Иванова, патриотични песни, направо сякаш човека знае, че това му е първия и последен такъв концерт и беше решил да изпее всичко възможно. 

По отношение на залата - пълно беше, но такива гръмки изказвания за 15 хиляди са силно преувеличени -  имаше свободни места тук и там. 

По отношение на гостите: 

• Емилия излезе видимо ядосана и намръщена на сцената, чу се, че е е имало напрежение зад кулисите нещо с Галена. 
  • Емрах пя "2,3,4" и на места обърка песента, но беше много свеж и пеенето му беше задоволително 
  • Алисия беше топ
  • Галена - неадекватна, особено като почна да мята гюбеци и да се върти като шаврантия около Стораро. Наистина не и отива, разочарован съм. Каза, че той бил първия и повел крак и тя и нейните колеги щели да последват примера за концертна дейност. 
  • Фики - като изключим стайлинга му всичко друго беше на ниво. 
  • Софи Маринова - няма какво да я коментираме, вечната класа. Изпяха три песни на Лили Иванова, Две лъжи и Стари рани. 
  • Азис беше нелеп - излезе с рокля като от едно време и имаше интро с видеостена. 
  • Деси Слава - желязна откъм пеене, но кошмарна откъм визия. 

Усещаше се липсата на организация някак през повечето време и лек хаос. 

Доста пъти споменаваше България, българския народ и това, че се гордее с това. Тони е глас, човек и артист, с който трябва да се гордеем. 

• Like 3
  • Thanks 2
  • Haha 1
  • Dislike 1
преди 33 минути, ANGEL каза:

Емилия излезе видимо ядосана и намръщена на сцената, чу се, че е е имало напрежение зад кулисите нещо с Галена. 

Тръпнех да има селски скандал

spacer.png

• Like 2
  • Love 3

Ако Преслава не бе овършала Фикрет, още щеше да се има със Стораро и щеше да бъде поканена. Ма тъй като тя не присъства и ся концерта не ви харесва и видите ли тя щяла да покаже как се прави. Дрън-дрън та пляс. Ако беше поканена щяхте да ахкате и охкате как отдавна не са се събирали толкова много от актуалните изпълнители, че и за концерт и тн, и тн 😄

• Like 4
  • Dislike 1

Като ви чета, изглежда Стораро си е наел най-голямата зала, но го е обърнал на освободено чалга участие. Необмислен репертоар, импровизирани дуети - някой друг се присъединява дори на соловите му песни, Лили Иванова, народно... Да наемеш Арена и да я превърнеш в кръчма.

Непопулярно мнение: за мен Софка не е особена класа. Лепнат й е етикет, че е най-големият глас, а и хората обичат да се смеят на простодушието й, това е. Аз не бих я слушал с часове. Трудно би ми било да изброя 10 нейни вечни хита, камо ли самостоятелни. Някой помни ли изобщо какво съдържа последният й албум, ароматизираният като на Мира? За мен тя е малко като чалга варианта на "известна с това, че е известна".

• Like 4

Гледах няколко видеа от концерта, доста нелепо и хаотично е било. И ако наистина е било 4 часа ...

Тя Евровизия беше по кратка и по интересна :D

• Like 1
  • Love 1
преди 51 минути, ANGEL каза:

Емилия излезе видимо ядосана и намръщена на сцената, чу се, че е е имало напрежение зад кулисите нещо с Галена. 

Сигурно не са успели да си поделят Светослав 😂 Старата любов ръжда не хваща 🤣 Шегувам се..Но интересно кво делят 😂

Със сигурност това беше последният концерт на Тонката. Най- много Фики след някоя година да направи пак такъв селски събор.

• Like 2
преди 1 час, ANGEL каза:

• Галена - неадекватна, особено като почна да мята гюбеци и да се върти като шаврантия около Стораро. Наистина не и отива, разочарован съм. Каза, че той бил първия и повел крак и тя и нейните колеги щели да последват примера за концертна дейност. 
  •  

Интересно. Емилия и Галена уж бяха много близки.
Казала е това? Веднага два шамара през устата и зад врата!
Глория? Анелия преди години? Ако говори за сегашно време - СОФИ МАРИНОВА къде я слага? 
Глория бързо да й забие няколко шЪмара, като разбере това!

Азис с рокля! Най-накрая да бъде интересен! Разбрал е, че вече като чичка (дядка) е скучен и е решил да направи нещо по въпроса. Сега да купи червило и лак за нокти от Преслава и да се гримира!

• Like 3
  • Haha 1
преди 7 минути, fengergana каза:

Със сигурност това беше последният концерт на Тонката. Най- много Фики след някоя година да направи пак такъв селски събор.

Явно истината е различна от раздутите гледания. Без Преслава е било вяло и скучно! Ноември месец вече ще се разбере коя е:

• Like 2

Хейта към Галена в този форум е доста насилен. Вече дори и на счетоводителката че издишала накриво й е виновна?

Като гост се е представила доста добре. На Шефката освен да играе какво да прави, да реве ли?! 😭

• Like 1
  • Haha 1
преди 2 минути, Willy каза:

Хейта към Галена в този форум е доста насилен. Вече дори и на счетоводителката че издишала накриво й е виновна?

Като гост се е представила доста добре. На Шефката освен да играе какво да прави, да реве ли?! 😭

Не мисля, че в този форум има конкретно голям хейт към Галена, в предни години може и да е имало, но не съм обърнал внимание. Естествено, че има някаква малка доза хейт и към нея, но то към коя ли няма? Щом като се говори за някой, значи той е успешен. Тези които са залязли, защо не се обсъждат според теб? :D Някои от старите кучета, например.... Примери много.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...