Jump to content

Препоръчани коментари

Новия вариант на песента е супер ако не броим Устата. Но наистина като че ли трябваше да го направи преди години този клип, изпусна момента тогава и според мен беше излишно, най-много една лайв версия да беше направила.

Шокиран съм как успя да направи 100к за 24ч. Сигурно до края на деня ще изпревари Вълк, която имаше два дни преднина.

Тази песен за трети път през мижавия ми живот ме зарибява. Един от скритите златни хитове на Глория. След 6 години да пусне още един клип, пак да се присетим за нея. ❤️ 

Много добре се движи с гледанията, браво. Частта на Устата ме изкефи още като я пусна в албума преди години и си спомням как бях почти шокиран как е допуснала той да пее такива неща. :D 

Визията с дънковите истории е топ, свежарка изглежда там, явно и светлината е доста по-добра от тази на паркинга. 

Включването на Симона също е готино. 

Този клип и песен се оказаха guilty pleasure хаха. 

От 30.11.2023 г. от 14:19, Andrew Cunanan. каза:

Тоя нов"клип" е еманация на всичко, дето я направи персона нон грата в държавата. Вижте я колко е наперена, гледа безобразно нафукано и нагло. Комплексарка. Позьорка. Като беше човечна и с народно държание цепеше с по 200-300 000 копия на албум, като се помисли за Господ - залезе. Заслужено.

Песен за Версаче, Живанши и Картие не е насочена към аудитория, носеща Юнона и Братя Гьокови.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...