Jump to content

Yamall

Ramaniacs
  • Коментари

    372
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Yamall

  1. Yamall

    Преслава - Да й приседне

    На Емануела й приседна от тая песен. Точно нейн стил. Браво на Преслава, топ отвсякъде.
  2. Оставете Джена, Азис приличал на Kanye West. Дано като пуснат клипа с Бионсе, феновете да не го бъркат с него. Azis WWW.FACEBOOK.COM ИзЕдохте ме за тоя Kanye West! Приличам, какво да направя?! Па много познавате творчеството му бе… Веднъж не ви видях да избухвате на...
  3. ? Кой я помни тая песен изобщо? Това е много по-хитово и до днес
  4. Yamall

    Рени - Golden Hits Mashup

    Хитче от Ганев, Рени няма, или поне аз не съм запознат. Кой куфял, кой е*ал, и Ивана има много участия през годината и хората куфеят на тях, но не се превъзнасяме като Бульонсето на чалгата.
  5. А когато пускаше хитовата поредица с Да-тата? Сериозно си мисли, че в момента е на върха на пирамидата, защото има хит по-дърт и от феновете, направили песента хит. Това ще й е.
  6. Да не съм чул и дума за "Мръсно и полека"! Това е masterpiece.
  7. Yamall

    Рени - Golden Hits Mashup

    Разликата в изпълнителите, които си изброил е, че едните си имат хитове и кариера сега и пеят каквото пожелаят, други пеят всичко тяхно, белким видят някакакъв крем в сухия еклер.
  8. Искат й я по участия, но тя сама да я пусне да я изпее - не. Не знам поради каква причина, може би иска да налага по-стойностните си песни като златни хитове.
  9. Някой отново се е вдъхновил от кралицата...
  10. Тази Емануела искам да видя. Нахъсана, знаеща какво и кога да пусне, енергична. Тук е в най-красивия си период. Tq se vurna ot imenieto v St. Vlas, no nie q priehme. #IskameStarataEmanuela
  11. Yamall

    Джордан - Недей, недей 2024

    Ами определено ми събуди интереса. Не я бях слушал с години тази песен, от снощи не я спирам. Дано по-младото поколение я приеме и я възроди! The Great Aunt DjuDji ❤️
  12. Тази жена за 20 години не си смени фейса, винаги е леко усмихната, издула грозните си скули и пееща поредната тъпа песен. Не знам как не й омръзна.
  13. Yamall

    Фики х Азис - Казах "НЕ"

    На Азис са започнали да му окапват ушите от еднакви песньовки, затова го е заменил със златно, да няма мърдане. То и на мен почнаха, ама нямам толкова пари, за да си сложа златни уши.
  14. Ина Гаярди е готина, има и хубави песни, заслужава повече внимание. Според мен има какво да покаже в чалгата. Венелин също не е за изхвърляне 😘
  15. Да имам 4 деца, само едно от тях да е мое, мъжа ми да го няма 24/7, да има бавачка за всички деца 24/7, а аз да си "пея", пазарувам, мързелувам и снимам клипчета. Да, изглежда като мечтан живот
  16. Yamall

    Джордан - Недей, недей 2024

    Винаги съм я харесвал адски много. Леля Джуджи властва ❤️
  17. "Улицата" и "Прощавам ти" балади? Попфолк балада 2023 SIGNAL.BG „Улицата“ на Преслава е „Попфолк балада 2023“ според читателите на Signal.bg.
  18. Предвид, че има корем, със сигурност не е разбрала на 23-тата секунда. И със сигурност се е съобразила с това месеци преди изпълнението й.
  19. Едва ли хората очакваха от нея да прави салта на стадиона, докато е бременна. Преди да разберат, може да са очаквали, но тя опроверга всички очаквания още в 23-тата секунда.
  20. Голяма скука в чалгата. Преслава няма ли да пусне нещо, за да разквичи фитките?
  21. Оф, стига с тая Папиломиш. И аз съм сам днес и дори и цветя няма кой да ми вземе, ама не ме пишеш по форумите
  22. Едно хубаво нещо имаше... и него ли вече хейтваме
  23. Бионсе може само да яде ла*ната на наша Василка. Азис си запазва стая в хотел, а Бионсе после се снима в нея. Аман от такива, само да се отъркат в някой успешен.
×
×
  • Create New...