Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Изпяването на Преслава прави цялата песен, но тези двамата са ми твърде криндж.

Определено! ❤️ 
Ей, супер яка се е получила! Чудех се вчера когато слушах оригинала какво ще излезе от тази песен и как ще звучи когато пеят и те. Мммммм хареса ми!!! По-добрата колаборация от "Спомени".
Ето го оригинала:

Преслава каквото и да изпее, звучи брутално! Направо е по-добро от оригинала! ❤️ 

Преслава с червеното червило е просто ОСЛЕПИТЕЛНА! Кефи ме песента, мисля, че ще е хит!

• Mastikata changed the title to Online: Преслава, Торино и Пашата - Ако ти върна (2023)

Хич не ми е по-добро това от оригинала, няма никаква енергия. Тия двамата яко се напъват докато пеят.

Песента не излиза в Ютуб поради някаква причина, само от линка от форума мога да я слушам. Предполагам са я публикували днес погрешка и след това са я направили скрита и всеки, който има линка може да я гледа. Защото песента трябва да я пуснат утре😂 

Много добре се е получила, гласа на Преслава прави цялата песен, тези двамата са пълнеж.

преди 19 минути, Qshame4os каза:

Песента не излиза в Ютуб поради някаква причина, само от линка от форума мога да я слушам. Предполагам са я публикували днес погрешка и след това са я направили скрита и всеки, който има линка може да я гледа. Защото песента трябва да я пуснат утре😂 

Много добре се е получила, гласа на Преслава прави цялата песен, тези двамата са пълнеж.

Да, клипът е скрит.

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Да, клипът е скрит.

Рамания има честта да му се наслади първа! ❤️ 

Готина е, не харесвам Торино и Пашата. Идея нямам защо и е песен с тях, след целия хайп който вдигнаха с Меди. Очевидно тя няма особено участие в песента, затова и не е в нейния канал, но все пак според мен ще има успех

Оригиналът няма как да бъде минат!

А тук са чупнали и от клипа, и от текста - топ креативност както винаги.

преди 2 часа , pacho каза:

Хич не ми е по-добро това от оригинала, няма никаква енергия. Тия двамата яко се напъват докато пеят.

С Александра никой не може да се мери в момента, какво остава за Преслава, която последно време тотално е изхабена и изчерпена от към нюх за хитове. Името й винаги носи интерес, но и тук не мога да кажа че съм доволен от продукта. Особено този стил балканско не е моето...

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Доживяхме Преслава да има хубав клип!

Айде да не се правим че този клип не съществува!

преди 8 минути, Willy каза:

Преслава, която последно време тотално е изхабена и изчерпена от към нюх за хитове. 

97a3fa31c3d84f7fa3e21276502640da.gif

Преслава прави песента - с този глас просто каквото и да изпее става хит, няма такъв талант. Торино и Пашата са ми безлични и излишни,но сигурно те са платили всичко и Прес просто си рекламира червилата на техен гръб.  😀

Реално, песента е наистина добра, оригинала не е някакъв мегахит в България, което е плюс.

Три пъти си я пуснах като излезе и още ми е в главата, определено ще се забележи.

В пъти по-добра е от последната тъпня на Преслава,за която още съм изненадан как стана хит.

Но защо излиза сега? Ще отвлича вниманието от Улицата. Да не говорим колко голяма проява на лош вкус да се замесва с група, която има толкова прясна колаборация с Устата, въпреки всичко, което направи в последните 1-2 години. Точно заради това няма да слушам и тази. Слагам я в графата In Control.

Току що, Fast каза:

Но защо излиза сега? Ще отвлича вниманието от Улицата. Да не говорим че е проява на лош вкус да се замесва с група, която има толкова прясна колаборация с Устата, въпреки всичко, което направи в последните 1-2 години. Точно заради това няма да слушам и тази. Слагам я в графата In Control.

Фаст ти превъртя хахаха Преди месец защо Галена си пяла НЕЙНАТА песен колаборация с Устата, а сега защо направила песен с някои които имали песен с Устата, което е ощe по-абсурдно. 💀 

Току що, Willy каза:

Фаст ти превъртя хахаха Преди месец защо Галена си пяла НЕЙНАТА песен колаборация с Устата, а сега защо направила песен с някои които имали песен с Устата, което е ощe по-абсурдно. 💀 

Факта че изобщо са снимали клип с него подсказва че нямат против реториката му, правейки ги несообено подходящи дуетни половинки. Най-малкото можеше да изчака да пуснат още няколко проекта, защото в момента ако някой отвори канала им, първото нещо което ще видят освен тази песен е въпросната им колаборацията с Устата, и ако случайно го потърсят, веднага ще им излезе "Шарени джендъри" или каквото там беше. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...