stereoto_ Публикувано на Август 13 Report Share Публикувано на Август 13 Първата песен е факт, нека тук коментираме всичко около новия албум! Uzivajte!🤓❤️🤞 1 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Споделям това мнение - Kakav shit od pesme! Na ovo se cekalo 10 godina? Песента 5 пари не струва, видеото е яко и според мен с този албум ще пласира милион идеи и виждания за бъдещето на Земята. На моменти изглежда плашеща. Чакам следващите парчета, дано има нещо с мелодия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Харесвам много Карлеуша, но тук направо така ме изплаши Песента..... правила е много по-добри неща като Инсомния, Со, Крими рад, Содома и Гомора.... Дано другите песни са по-добри. Не мога да го възприема, а и клипът с тия прекъсвания.... не ми е по вкусът. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Клипът е..шашав, ама нивото е топ. Но..песента не е нещо уау като за толкова години чакане + пее точно 1:1 като Мими Мерцедес, която е и авторка на текста 🤣 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Явно ще има и песни без клипове, малко я редя в коментарите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 3 минути, pacho каза: Явно ще има и песни без клипове, малко я редя в коментарите. Дуета с Милица е много як 😮 И другите песни ги има в канала й! ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Много говореше и обещаваше, а накрая вади 1 видео и 7-8 слайдшоута... слаба ракия. Сега ги преслушвам, ама стилът на повечето е еднакъв. Има един бесен, под всички видеа го пише. 10 godina, DESET godina cekanja na novi album i par godina najavljivanja i na kraju album bez spotova. Bravo Jeco, to samo ti mozes. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Албума го има в Spotify ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 1 минута, pacho каза: Много говореше и обещаваше, а накрая вади 1 видео и 7-8 слайдшоута... слаба ракия. Сега ги преслушвам, ама стилът на повечето е еднакъв. Има един бесен, под всички видеа го пише. 10 godina, DESET godina cekanja na novi album i par godina najavljivanja i na kraju album bez spotova. Bravo Jeco, to samo ti mozes. Хипер поп са ала Софи и Арка: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Karli Velika PUTKA. 8h=500 K 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Току що, Andrew Cunanan. каза: Karli Velika PUTKA. 8h=500 K В Бенга , мои ЛАЙНА ли чух? Бичам твои ЛАЙНА ???? 😮 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Това е балканския артпоп - селяните не са готови! Топ проект, браво! 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Бенга, Елиен и Блок май най-много ми харесват засега. Баладичната също е топ, както и двете Карли кучки. Само Такита не ме хвана. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 На припева звучи като старите й хитове. Карли! ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 минути, Willy каза: На припева звучи като старите й хитове. Карли! ❤️ И аз сега стигнах до нея. Слушам албума от Spotify, но Diva ми беше по-силен..... Иначе има нещо яко в звученето на тая песен. Добре звучи. Още не мога да кажа коя ми е фаворит. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Ок, Карли бич ме зариби. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Тая втората версия на Карлито не била лоша? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза: Karli Velika PUTKA. 8h=500 K Сок от мойе пичке!!! Будем твоя ЛАЙНА - буди моя Тайна! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Не е много артпоп, по-скоро е артрап. Карма Блок Alien Тези ми харесват само, като последната най-много, според мен това точно й е стилът. И КАРЛИБИЧ ме зариби леко, може би заради видеото, много е яко, че е включила и някаква водеща с коментара й. Албумът има концепция визуално и като тематика, но можеше поне 3 клипа да снима. Голяма пауза беше направила все пак. Явно е решила, че може да се пробва като Бионсе. Но нищо УАУ честно казано, рапът и трапът са в повече, като Крими рад, но в онзи албум имаше повече разнообразие. Такита почти съм сигурен, че е гепано от някъде, ще се сетя. Хахахаха, всъщност ми напомняло на Илиян в частта, където се пее с тънкото гласче "дзаки дзак, дзаки дзак, дзаки дзак".... някаква смесица между него и Tokyo Drift. Зарибяващо е вокалчето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Benga 😮❤️ Ove ću noći ja da budem tvoja lajna Ti budu moja tajna Al biću tvoja lajna Ti budi moja tajna Край!!!!!!! Това ми е фаворита!!!! Бенга е най-яка!!! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 преди 2 минути, pacho каза: Не е много артпоп, по-скоро е артрап. Карма Блок Alien Тези ми харесват само, като последната най-много, според мен това точно й е стилът. И КАРЛИБИЧ ме зариби леко, може би заради видеото, много е яко, че е включила и някаква водеща с коментара й. Албумът има концепция визуално и като тематика, но можеше поне 3 клипа да снима. Голяма пауза беше направила все пак. Явно е решила, че може да се пробва като Бионсе. Но нищо УАУ честно казано, рапът и трапът са в повече, като Крими рад, но в онзи албум имаше повече разнообразие. Такита почти съм сигурен, че е гепано от някъде, ще се сетя. Може да е снимала, но да ги пусне на по-късен етап, за да задържи интереса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Значи най-много за мен се откроявят КарлиБийч, Бенга, Блок! и дуета с Милица. Такита е най-слаба. Албума наистина има концепция. И е в типично откаченият стил на Елена, което много ме кефи. ❤️ 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 @pacho 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Не са много доволни. Някакви я сравняваха с Теа и Прийовичка, при все, че албумите им нямат нищо общо. Съмнява ме да има втори албум. Но ако е решила да направи и запише и нещо фолк и да ги пусне едновременно - признавам я. Това ще е невиждано. Аз очаквам от нея такива. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.