Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 853
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

NEWS2.BG

Мегазвездата Ивана доста се е надценила напоследък и въпреки липсата на нова продукция е вдигнала хонорара си до Космоса. Ресторантьори вече вдигат ръце

• Like 2

Официалния профил на Пайнер коментират в лайва на Биляниш

694A2A70-DB1B-4C4F-8F9C-F3C81ED9A716.jpeg

• Haha 1

След като песента на Мирела (трябваше да погледна, за да си припомня дали така се казваше) беше първия Алфа дебют, който не ме грабна, сега не изпитвам желание даже и да си пусна предложението на Доника. Струва ли си, някой да каже?

Алфа тотално ме губят, а можеха да са егати лидера на музикалния пазар...

• Haha 4
преди 11 минути, SG каза:

След като песента на Мирела (трябваше да погледна, за да си припомня дали така се казваше) беше първия Алфа дебют, който не ме грабна, сега не изпитвам желание даже и да си пусна предложението на Доника. Струва ли си, някой да каже?

Има ли смисъл да питаш струва ли си песен на Доника?

Само Тодоресте успя да я спаси веднъж

• Like 2
  • Haha 2
  • Love 1
преди 1 час, SG каза:

Тоя виц ми хареса - Омега, Дончо и "струвало ли си" в едно и също изречение :D 

• Haha 4
преди 22 часа , omline каза:

Много харесвам и аз Наташа Теодориду, но шансът да направи концерт тук граничи с минус безкрайност.

Оригиналите на "Не виждам" и "Уморени и студени" са нейни, но нищожни като претекст да й отиде на крака нашенецът.

Това дори не са нейните най-големи хитове.

Гъркините нямат място тук. Теренът е зает от Брена, Цеца и сръбската скара! :D Има местенце само за Ели Кокину. 💖

Като казахме Брена - Ред Бул в Сърбия организира много яко събитие, тя и трап кралицата Сенида с общ концерт на Калемегдана им. А у нас е толкова скучно.... забили се по чалготеките и си мислят, че са в шоубизнеса....

Даже пресконференция направиха.

преди 12 часа , Emanuela.Carey каза:

Има ли смисъл да питаш струва ли си песен на Доника?

Само Тодоресте успя да я спаси веднъж

Факт и тази яка песен не стана хит, защо ли? @Lelqtian познай от първи път?

• Haha 2

Гери може вече да не иска да се занимава с музика, но славното й legacy намери мястото си и в театъра.:heart:

https://vm.tiktok.com/ZMYaGSGTJ/

@Gerganafen

• Like 1
  • Love 2
преди 14 минути, SG каза:

Гери може вече да не иска да се занимава с музика, но славното й legacy намери мястото си и в театъра.:heart:

@Gerganafen

За нея най-много ме е яд! Ако беше в Алфа например, щеше да е най-добрата там! 

• Love 2
преди 26 минути, DevilWish каза:

Факт и тази яка песен не стана хит, защо ли? @Lelqtian познай от първи път?

За първи път виждам и чувам че имало такава песен. 

Иначе в тая хомофобска република как да стане хит дует между транс изпълнители? :D 

• Haha 2
преди 2 минути, DevilWish каза:

За нея най-много ме е яд! Ако беше в Алфа например, щеше да е най-добрата там! 

Айде сега, по добре в Лидл касиерка, отколкото Тройница с Лидл. 

• Haha 2
  • Love 1
преди 18 минути, Lelqtian каза:

Не вярвам да бъде тройница като тях.... Колко хитове има, няма база за сравнение с тези тридневки.... :D 

• Haha 1
  • Love 1
преди 1 час, SG каза:

@Gerganafen

Сега вече още повече харесвам "Татковци". :heart:

Това за Гергана и Алфа мисля, че сме го обсъждали. Според мен Галин би могъл да я убеди поне за един машъп feat. Лидия примерно, но явно не му пука за нея. Може ли да си музикален продуцент, а приятелката ти, която навремето ти подаде ръка, да е касиерка? Та Гъбин дори продължи да работи с Оцко след "Твоите думи", докато не се научи сам да си прави песни с подобно звучене. Какво да говорим повече.

• Like 3
преди 49 минути, DevilWish каза:

Не вярвам да бъде тройница като тях.... Колко хитове има, няма база за сравнение с тези тридневки.... :D 

Мислиш някой ги пита в Омега дали искат да са в Тройницата или да, по дифолт щом си там си част от хидрата. 

преди 3 минути, Gerganafen каза:

Сега вече още повече харесвам "Татковци". :heart:

Това за Гергана и Алфа мисля, че сме го обсъждали. Според мен Галин би могъл да я убеди поне за един машъп feat. Лидия примерно, но явно не му пука за нея. Може ли да си музикален продуцент, а приятелката ти, която навремето ти подаде ръка, да е касиерка? Та Гъбин дори продължи да работи с Оцко след "Твоите думи", докато не се научи сам да си прави песни с подобно звучене. Какво да говорим повече.

Точно пък Доня Галина и нейния бардак са и изпотрябвали на Гергана, ако искаше да се връща на сцената. Заслужава и тя, и ние, ако и дойде музата разбира се, нещо повече. 

Навремето може да са били, но не можеш ме убеди Гъбин да има приятелки ;) Конкуренция, женска злоба ... нови труженички в най-добрия случай. 

• Like 4

Гергана изобщо не би била на място в Алфа, защото въпреки всичко си е останала във времето като Легенда от най-силния период на фолка. А Гальо във фирмата си прави всичко за временна популярност, но не и да създава нови легенди...

• Like 6

Действително Галин започна просто да им раздава дуети на килограм, да трупа някакви БЕЗполезни изкопаеми като Доника, Диона и тоя новия ходжа и нищо повече. Един албум не е издал на свой изпълнител, ей така за престиж. Той самият изкара 10 години в "Пайнер" без поне един диск да издаде, най-малкото за да си събере цялото "творчество". Какво има зад гърба си? "Търсете 'Галин' в YouTube и ще намерите песните ми."

Не по-малко тъпото в тази хаотичност е, че се затрива потенциала на инак разпознаваеми и харесвани сред чалга публиката имена. С подходящи ходове Лидия и Десита за тези 4-5 години вече можеха да са станали симпатични и на масовия българин, който не следи жанра. Но Галин ги закова в някаква система от сезонни успехи само и само да имат участия по чалготеки. И това ги заслепява всичките и ги кара да си мислят, че всичко е ОК.

• Like 2
преди 10 минути, Gerganafen каза:

Действително Галин започна просто да им раздава дуети на килограм, да трупа някакви БЕЗполезни изкопаеми като Доника, Диона и тоя новия ходжа и нищо повече. Един албум не е издал на свой изпълнител, ей така за престиж. Той самият изкара 10 години в "Пайнер" без поне един диск да издаде, най-малкото за да си събере цялото "творчество". Какво има зад гърба си? "Търсете 'Галин' в YouTube и ще намерите песните ми."

Престижа от албум няма да направи гърлите му по търсени ... по какъвто повод ги търсят. Поредния дует, трио, квартет, секстет - те не са спирали от началото на тоя курник. А и нека си припомним кой рева най-много когато чумата затвори кръчмотеките и отново си направим извода каквъто и да е бизнеса на Доня Галина, със сигурност не е музикален ;) 

• Like 1
преди 4 часа , pacho каза:

Гъркините нямат място тук. Теренът е зает от Брена, Цеца и сръбската скара! :D Има местенце само за Ели Кокину. 💖

Като казахме Брена - Ред Бул в Сърбия организира много яко събитие, тя и трап кралицата Сенида с общ концерт на Калемегдана им. А у нас е толкова скучно.... забили се по чалготеките и си мислят, че са в шоубизнеса....

Даже пресконференция направиха.

Гръцка музика >>>>>>сръбска

• Thanks 1
  • Dislike 1
преди 3 часа , Lelqtian каза:

По-добре Гергана при Алфите, отколкото Доника. При това, че видя какво е да си в топа и да направиш бум още с първата си поява, хората да те обичат и накрая да се откажеш и да се забиеш на касите в Лидл... 

• Like 2
преди 46 минути, Stela каза:

По-добре Гергана при Алфите, отколкото Доника. При това, че видя какво е да си в топа и да направиш бум още с първата си поява, хората да те обичат и накрая да се откажеш и да се забиеш на касите в Лидл... 

Има си причини жената, не е като да няма интерес. Искала е да е певица като малка, топ 1 още с дебюта, и по турнета и сичко. Не иска повече да е в светлината на прожекторите на тоя етап, в Лидл да не е лошо? Все някой трябва да чекира по касите, много от настоящите и "колежки" лишават толкова много клиенти от скоростно обслужване! 

Никой не е по-добре при Тройниците, камо ли Дончо, почва да ме дразни това момче, а имаше някъв хляб в него ... 

• Like 2
  • Haha 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...