Jump to content

Препоръчани коментари

• музика: Йорданчо Василковски - Оцко
  • текст: Йордан Гергов
  • аранжимент: Йорданчо Василковски - Оцко
  • режисьор: Николай Скерлев
  • сценарист: Николай Скерлев
  • оператор: Николай Скерлев

Разочарование. Живко Добрев си стои на движенията и ръхомаханията като в първата си песен. :D С тоя изкуствен бретон ми е като анимационен герой. 

Ако не гледаш клипа не е зле. Напоследък ми липсват хубавите Оцкови аранжименти и само заради него бих слушал песента. Димана също си звучи много добре.

Всъщност тази песен си звучи като текущия репертоар на Десислава.

Типичен Оцков кючек. Ако беше излязла веднага след първия им дует сигурно щеше да е хит,но сега когато Оцко е тотално втръснал-надали.

Току що, xroflx9 каза:

Типичен Оцков кючек. Ако беше излязла веднага след първия им дует сигурно щеше да е хит,но сега когато Оцко е тотално втръснал-надали.

Същото мисля и аз. И защо Живко Добрев и Димана? Да не е вече в Пайнер? Името на Димана трябваше да е първо, все пак тя е много повече доказала се и с хитове, за негов хит не се сещам! Песента не е лоша, но като че наистина е от преди няколко години. 

Изобщо не ми хареса. Отсвирът не е зле, но дотам. 

Текстът си тия "ме"-та в началото дразни. Живко изглежда ... не знам, не мога да го възприема с тези джуки и перчем. Пеенето му в куплетите също е дразнещо. 

Ако беше песен на Димана щеше да е приемливо. 

Все тая, поредната песен с под 250к в канала на Планета.

преди 56 минути, DevilWish каза:

Същото мисля и аз. И защо Живко Добрев и Димана? Да не е вече в Пайнер? Името на Димана трябваше да е първо, все пак тя е много повече доказала се и с хитове, за негов хит не се сещам! Песента не е лоша, но като че наистина е от преди няколко години. 

Песничката е гола вода и тоя папагал от къде се бръкна Живко някой си къде е слаба песенна и той я завлече на дъното...

Мен па ми ареса, а са бех настроил за хейт :P Готино ритъмче, Димана Боева за първи път ми се струва толкова яка в сурат и телО, еБала, машала! 

Живко е по-зле отвсякога, и обработката не е помогнала. 

ООооо К***ата на Шейха и Диманчето не знам какво прави с тоя.. Ама тя прави песента.

Иначе нетипично яка музика от Цоцко-Боцко, в началото си помислих, че е на Егли Марини, но като чух отсвирите и ми стана ясно, че е Боцко, явно микса и мастера го е правил някой друг, иначе щеше да е страшна какафония, но тъй като Пайнер нямат навика да пишат това няма как да разберем кой е :D

преди 4 часа , DevilWish каза:

К***ата Живка плаща благодарение на анала си праскан от Шейха му :D

преди 4 часа , asylum каза:

Мен па ми ареса, а са бех настроил за хейт :P Готино ритъмче, Димана Боева за първи път ми се струва толкова яка в сурат и телО, еБала, машала! 

Живко е по-зле отвсякога, и обработката не е помогнала. 

Чакаме версията без арабската булка. Некст! 

Димана е готина в клипа, но това е всичко. Не ми хареса песента. Може би музиката не е зле, но текста и Живко развалят нещата. Визията му е потресаваща. 

преди 10 часа , FolkEmpire каза:

К***ата Живка плаща благодарение на анала си праскан от Шейха му :D

Явно Живка не я бива в леглото или спонсорът е стиснат, защото клипа е евтин.

преди 3 часа , asylum каза:

Изхарчили са бюджета да барнат Димитричка, и тя душа носи, иска и за нея да се намери стиснат дубайски спонсор.

преди 9 часа , asylum каза:

Анала не е девствен затова :D 

Не смятах да коментирам но не се стърпях...

Диманооо пръдло простаа затова си толкова секси, с брутална визия и невероятен глас, за сметка на което си в 9-та глуха на чалгата и за толкова години ще си останеш само с "Към тебе тичам" и "1000 градуса ракия", щото нямаш грам вкус за песен и се хващаш по акъла на тотални педер*аси, които за няклко години в Диапазон нямат пукнат хит - не е от продуцента, просто момчето е бездарен г*й. 

Същата работа беше и ония евтин дует с бездарната Марина Тошич, която също се мъчи от бая време и май нищо не и се получи тук - не знам за Сърбия, като и гледам гледанията май и там за никакъв х..й не я бръснат, даже под една песен на лайв в Гранд имаше бая гавра.

Просто Димитричка няма грам вкус за хубава песен - това тук е нещо от 2014-та когато Оцко ги бълваше един след друг. 

Очаквах нещо повече от клипа - тоя шейх толкова ми не можа да се бръкне за някой по-свестен клип, ква е тая глупост? Тия клипове и за 2014-та изглеждат евтини. Май някой не е добре със устата...

Живко няма какво да го коментирам - Пайнер е за закриване, след като се набъка с такива имена като него, Лина, Мина, Тина и не знам си кой и коя още, някакъв си Моан, пък тука и някакви други... изобщо това Планета ли е, коя телевизия е аз не знам...

Димана е аут от Пайнер и затова името и е второ - още "Една порода" си беше без надписа на Пайнер.

Учудвам се обаче, че тоя фалирал пед....аст се е вкопчил във фирмата - явно не е бил добър орално и арабина го е изгонил. Или го е сменил с някой по-млад и талантлив. 

Язък, явно не става с устата и не му е талант - нито в пеене, нито в друго. Няма да държиш микрофона Живко...

Ще добавя, че текста го е писал друг педе*аст - Гергов.  Той пише предимно за Диапазон но нали нашата арабска принцеса започна именно там, та се знаят. Пък и педалчето взима евтино, може и да са се разбрали в натура... макар, че кой кого като и двамата са обратни не знам...

Текста е ужасен, каква е тая текила, лимон, сол, какви са тия нескопосани рими, е*аси текста...

Тия рецитират там нещо, припева е брутално тих и се чува само музиката, ама то па една музика....

Пайнер трябва да бъде спешно закрит. Страх ме е какво ще видим през 2023-та...

Ако беше самостоятелна песен на Димана, можеше и да се случи нещо, но така определено не става за слушане. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...