DevilWish Публикувано на Септември 30 Report Share Публикувано на Септември 30 Музика: Симона Загорова Текст: Симона Загорова Аранжимент: Калин Димитров Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 30 Author Report Share Публикувано Септември 30 Много е талантлива! Музиката, текста - нейни.... Това ако го беше изпяла Глория още по-добре. Но въпреки всичко песента е силна и заслужава внимание. Не знам обаче дали ще се забележи. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Браво, че е балада, но доста клиширано, чак прекалено. Текстът е нещо страшно - фрази на майка си използва. Кубчето от лед дори не е за коментар. Може и по-добре. “След края” беше попадение. Тази ми е прекалено неоригинална. Да не говорим, че там седнала на стола все едно гледаме Преса в “От утре”. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Нещо обработен ми се струва гласът й, такъв като заглушен. Слушала съм я на живо и има доста мощен глас, тук не звучи така 🤔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Евтинджос и половина - от аранжимент, през текст и музика до визия и клип. Кошмарно е обработен гласът ѝ, както и беше в предната песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Защо ми се струва че и тя върви по пътя на майка си пуска хубави песни но нито една не се задържа и не става хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Вместо да остава където и да било, Симона 3 да става и да се 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.