Jump to content

Лесно ли прощавате?  

49 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Не, особено ако някой ме излъже в очите, че не е нас*ал кенефа, а аз да знам, че е бил той.

• Like 2

Зависи от човека. Истината е, че съм доста сприхав, чепат характер и съм голям инат. Бързо избухвам, изстрелвам 1001 обида в секунда, но след 10 минути все едно нищо не е било! Даже ме е яд, че ми минава толкова бързо дори когато човекът не го заслужава (на близки и хора за които ми пука лесно, за това и гласувах за зависи от човека)

• Like 1

Зависи за какво все пак, но не прощавам. Винаги имам едно наум вече. И да се правя, че съм забравил не е така.

• Like 1

Прощавам, но не забравям. Демек съм злопаметен и винаги имам едно наум. 

• Like 2

Обикновено анализирам мотивите зад всеки конфликт. Ако установя, че инициаторите не са имали зловредни намерения, не е проблем да им простя. Но убедя ли се в обратното, отрязвам така, сякаш никога не са съществували. Животът е кратък. Нямам нужда от токсичност.

• Like 1
преди 11 часа , meleto каза:

преди 15 часа , meleto каза:

this

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...