Willy Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Слушам този брутален хит и откривам десетки коментари искащи дует между Гален и Гери-Никол. 4 години по-късно няма и следа от яката дупара! Разликата между легенди и временни явления! 6 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Като съм на песни от 2017, поздрав с един топ 5 фаворитите ми тогава! Iconic отвсякъде, особено Джун в клипа и гласът на Пепа от цигарите във вторият куплет! 4 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 "А на ваще, на тях сърди се, че хубав си роден." е top-tier цитат на всички времена в чалга песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Тука се подигравахте на Гергана, че работела като касиерка, в което няма нищо срамно, но Стойко Сакалиев обявил, че детето му се бори с рак и събира пари за лечение. Сигурно и тя е изпаднала в дупка поради това. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AysheYaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Утре всички зайчета пред телевизорите! 😉 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 1 час , Willy каза: Като съм на песни от 2017, поздрав с един топ 5 фаворитите ми тогава! Iconic отвсякъде, особено Джун в клипа и гласът на Пепа от цигарите във вторият куплет! Преслава по-красива никога не е била. И песента е топ. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. xroflx9 Публикувано Февруари 7 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Февруари 7 Перфектното заглавие не същест.. 13 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Току що изгледах това гостуване на Анелия, потвърждава дуета с арабина. И споделя, че е искала да стане продуцент на Палома, каква звезда загуби Анче само 🥲 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 6 часа , PHILIPP PLEIN каза: Ехее,интересно кой ли е ? 🤔 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 12 часа , Just_Me каза: Меди бая си я хареса в "Гласът на България", но никой не й се обърна. Тя има песен и клип към Хит Микс, ама нулев успех. Дано с Меди й се получат нещата. Аз я харесвам. Гледала съм нейни клипчета и според мен има талант. Радвам се, че Меди ще и даде шанс. Сладурана е. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 7 часа , Willy каза: Ахахахха Саша е свалила Преслава от първо място в тренда. Истинска кралица! И то с песен на Галена. Не харесвам Саша, нито изпълнението й на песента, но явно е хит в циганските среди. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 🥳🥳🥳 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Биляниш в лайфа на Десита 😁 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 8 часа , Willy каза: 🥳🥳🥳 Това е огромен хит за какъвто всяка чалгарка в последното десетилетие мечтае. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ciaga Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 1 час , PHILIPP PLEIN каза: Биляниш в лайфа на Десита 😁 Нито се кефя на едната, нито на другата, но от сигурен източник знам, че Биляниш въобще не може да пее. Самият факт, че ги пише тия глупости в нейния лайф, ме разсмива още повече. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 55 минути, Ciaga каза: Нито се кефя на едната, нито на другата, но от сигурен източник знам, че Биляниш въобще не може да пее. А аз пък от сигурен източник знам, че днес сме вторник. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Опитат да фалират Боровец ли ?? :@ 🤬 https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/kakvo-ima-vav-vaflite-i-dokolko-sa-polezni.html?fbclid=IwAR2pDKRRoRH8JMHuAMs9EI40WfPO5wHvTmsOXUPf_kfs_ZL4jFunp4xXJII 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Открих интересни неща за Марчето,но дали са истина един (Бог) или в случая любовниците и знаят. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 От 6.02.2022 г. от 15:45, DevilWish каза: Преслава отвя конкуренцията Преслава е новият лидер в 50-те Най… Тя спечели най-силна подкрепа от читателите на Signal.bg с новия си сингъл „От утре“, който се настани на първото място в чарта. Емануела с „Подводница“ финишира втора тази седмица. Досегашните победители Цветелина Янева и Меди отстъпиха първото място с „Филм за нас“ и се нареждат на трета позиция. ВИЖТЕ ЦЯЛАТА КЛАСАЦИЯ ТУК! Прекрасна идея, сигналточкабеге явно ще е ретро класация. Очаквам следващата седмица да отбележат подобаващо с първо място за този хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 1 час , FikLena каза: Опитат да фалират Боровец ли ?? :@ 🤬 https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/kakvo-ima-vav-vaflite-i-dokolko-sa-polezni.html?fbclid=IwAR2pDKRRoRH8JMHuAMs9EI40WfPO5wHvTmsOXUPf_kfs_ZL4jFunp4xXJII Щото досега фафлите са известни като някъв полезен за здравето продукт. Предлагам Галя да направи един кавър на този вселенски афтентично фолклорен хит, докато Адел не и го е отмъкнала изпод носа, и да сменят бизнеса 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 5 минути, Lelqtian каза: Щото досега фафлите са известни като някъв полезен за здравето продукт. Предлагам Галя да направи един кавър на този вселенски афтентично фолклорен хит и да сменят бизнеса Ако направи това, Райна: "Млъквай, ма пикло, не можеш да пееш, до оня ден се търкаля във ваната, едва те побираше, а сега си тръгнала да ми крадеш песните." Галя: "На ти една вафла Боровец, да млъкнеш и да се отровиш" Райна: "Пикло, аз вафли повече не ям, да не съм балък като тия дето си купуват албумите ми и благодарение на тях ходя по почивки в Бали и Дубай", ще ми краде тя фреша от портокал. Нещастница" 1 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 1 минута, DevilWish каза: Ако направи това, Райна: "Млъквай, ма пикло, не можеш да пееш, до оня ден се търкаля във ваната, едва те побираше, а сега си тръгнала да ми крадеш песните." Галя: "На ти една вафла Боровец, да млъкнеш и да се отровиш" Райна: "Пикло, аз вафли повече не ям, да не съм балък като тия дето си купуват албумите ми и благодарение на тях ходя по почивки в Бали и Дубай", ще ми краде тя фреша от портокал. Нещастница" Нека да трампят - Галя взима Фреша, за Райна - преди 1 час , PHILIPP PLEIN каза: Открих интересни неща за Марчето,но дали са истина един (Бог) или в случая любовниците и знаят. Специално че са и шили гъза сме го слушали и друг път много пъти. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 3 минути, Lelqtian каза: Нека да трампят - Галя взима Фреша, за Райна - Понеже напоследък сме на тема аромати, нека Райна вземе "Нещастница", а Галя "С аромат на Вафла" 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Колко сексуална а тази песен… 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари