Jump to content

За кого ще гласувате на 11-ти Юли ?  

62 потребители гласуваха

1. 1. За кого ще гласувате на 11-ти Юли ?

• 1. Коалиция Движение „Заедно за промяна“
      0
    • 2. Партия „Свобода“
      0
    • 3. Партия Български национален съюз „Нова демокрация“
      0
    • 4.Коалиция „БСП за България“
    • 5. Коалиция ГЕРБ – СДС
    • 6. Партия „Атака“
      0
    • 7. Партия „Движение за права и свободи“
      0
    • 8. Партия „Изправи се! Мутри вън!“
    • 9. Партия МИР
      0
    • 10. Партия БТР – „България на труда и разума“
      0
    • 11. Партия „Възраждане“
    • 12. Партия „Подем“
      0
    • 13. Партия БРИГАДА
      0
    • 14. Партия „Пряка демокрация“
      0
    • 15. Партия Гражданска платформа „Българско лято“
      0
    • 16. Коалиция „Българските патриоти“ (ВМРО, Воля, НФСБ)
      0
    • 17. Коалиция „Ляв съюз за чиста и свята република“
      0
    • 18. Партия „Партия на Зелените“
      0
    • 19. Коалиция „Национално обединение на десницата“ (КОД, БЗНС, БДФ, СЕК)
      0
    • 20. Партия „Глас народен“
    • 21. Партия „Републиканци за България“
      0
    • 22. Партия „Има такъв народ“
    • 23. Партия „Демократична България“

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 6 минути, FikLena каза:

нали след 4 април смениха ЦИК

Какво са сменили... сигурно само председателят им. Заместниците и говорителят са си същите.

преди 1 минута, FikLena каза:

Честитооооооооо!!

ПАРАЛЕЛНО ПРЕБРОЯВАНЕ ПРИ 100%: "Има такъв народ" печели вота

Честито - леко и безоблачно управление ви желая! :D

• Haha 3

Осъзнавате ли какво се случи днес? Герб изгуби първи парламентарни избори от 2009 г. насам! Немислимото се случи. Промяната вече наистина е необратима. 

• Like 2
  • Love 1
преди 22 минути, pacho каза:

Герб, дето не били купували гласове и не пипали бюлетини и протоколи. 🤣

Аз не виждам особена разлика. 2-3% надолу при 3 месеца антикампания в цялата държава...

Или тия избори са купени, или предните не са били купени. 

Като слушам Христо Иванов, ИТН вървят към самостоятелен кабинет, подкрепен от няколко партии, но не и в коалиция. Ако това се случи ИТН доста ще затъне. Щото до сега ГЕРБ бяха виновни, беше лесно да симулират дейност и да търсят "възмездие"..., ама като почнат да носят отговорност, ще е друго. Дори се обзалагам, че половината кабинет ще е с фигури от служебното правителство.

• Like 1

Цяла година АНТИ кампания и плюнчене, че ГЕРБ манипулират избори затова ли бяха - мандат с 60 депутата? Лека и доходна! Сега ГЕРБ ще са опозиция - радвайте се сега и си чешете злорадството, защото идват отвратителни времена, които ще изискват решения, които хич няма да са лесни. 

• Like 3

Не мога да повярвам що за хора за гласували за Слави... след безкрайно противното му отношение след първите избори и криенето като мишка.

Явно масата в България е това, та всички ще влачат сега последиците, които ще са брутални. 

Погледнах лайфовете на трифонов с бъдещите му избиратели... е няма такова простолюдие батко. Даже и срещата му със студенти в ПУ. Пародия и цирк. И то евтин и много зле режисиран. 

Важното е да сме живи и здрави. Големите далавери и простотии тепърва предстоят. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Dislike 2

Всички гербери ли ще се изредите да плачете? ГЕРБ изгуби 200 000 гласа за 3 месеца - според вас са малко, така ли?

• Love 1
преди 4 минути, NazzkO каза:

Не мога да повярвам що за хора за гласували за Слави... след безкрайно противното му отношение след първите избори и криенето като мишка.

Явно масата в България е това, та всички ще влачат сега последиците, които ще са брутални. 

Погледнах лайфовете на трифонов с бъдещите му избиратели... е няма такова простолюдие батко. Даже и срещата му със студенти в ПУ. Пародия и цирк. И то евтин и много зле режисиран. 

Важното е да сме живи и здрави. Големите далавери и простотии тепърва предстоят. 

Хората не харесват Слави, просто се вързаха на служебното правителство и цялата антикампания.

И съответно социолозите помогнаха яко като побутнаха Слави, изправяйки го като ГЕРБ алтернатива. 

12 години беше БСП срещу ГЕРБ, вече ще е ИТН срещу ГЕРБ. То се вижда, че БСП е избутана назад. 

Интересно ми е колко абсолютни гласа имат ДБ, след като имат увеличен резултат. Нали  щото прогнозата ми беше 250К-270К.

Току що, plambata каза:

Всички гербери ли ще се изредите да плачете? ГЕРБ изгуби 200 000 гласа за 3 месеца - според вас са малко, така ли?

Днес към 16.00 беше много самообладан, какво се случи сега? :D

• Like 1
  • Haha 2
преди 2 минути, plambata каза:

НЕ са малко, но и избирателната активност не е една и съща. 

Въобще знае ли се колко е била, че в сайта на ЦИк продължава да няма нищо.

преди 1 минута, omline каза:

Днес към 16.00 беше много самообладан, какво се случи сега? :D

Пак съм така, но вие не сте. ИТН не постигна голяма победа, но герб реализира голяма загуба. Това е моят прочит. 

Току що, meleto каза:

НЕ са малко, но и избирателната активност не е една и съща. 

Въобще знае ли се колко е била, че в сайта на ЦИк продължава да няма нищо.

Около 40%. Признавате ли, че поне част от тези 200 000 гласа са били купени или не? Рашков ви разказа играта ми се струва. :)

преди 1 минута, plambata каза:

Пак съм така, но вие не сте. ИТН не постигна голяма победа, но герб реализира голяма загуба. Това е моят прочит. 

А този резултат как ти се струва на фона на цяла година лайна отгоре им?

• Like 1
Току що, omline каза:

А този резултат как ти се струва на фона на цяла година лайна отгоре им?

Напълно логичен ми се вижда. Кметовете почти навсякъде са от ГЕРБ, местната администрация също, отаам и семействата им. На този етап герб не могат да паднат под 600 000 гласа, това съм го казвал отдавна. 

• Like 1
преди 4 минути, plambata каза:

Около 40%. Признавате ли, че поне част от тези 200 000 гласа са били купени или не? Рашков ви разказа играта ми се струва. :)

И как ги изчисли? Нещо методология? 

Аз съм ОК, че ГЕРБ няма да управлява. По-скоро ме е грижа какви ще ги надробят новите дилетанти. Много пъти съм казвал, че най-добре щеше да бъде ГЕРБ+Дб+ИТН. 

Но сега ще лаят още известно време, ама ще дойде време да взимат решения и тогава какво било при ГЕРБ няма да има никакво значение.

• Like 1
Току що, plambata каза:

Напълно логичен ми се вижда. Кметовете почти навсякъде са от ГЕРБ, местната администрация също, отаам и семействата им. На този етап герб не могат да паднат под 600 000 гласа, това съм го казвал отдавна. 

Не си го казвал... Твърдеше, че ни очакват големи изненади в неделя.

Нищо логично няма в резултата на ГЕРБ при все че не помня опозиционна и управляваща партия някога да са имали равен брой места в парламента.

• Like 2
Току що, omline каза:

Не си го казвал... Твърдеше, че ни очакват големи изненади в неделя.

Нищо логично няма в резултата на ГЕРБ при все че не помня опозиционна и управляваща партия някога да са имали равен брой места в парламента.

Никоя партия не се е окопавала като герб в централната и местна власт за внушителните 12 години. Ситуацията е безпрецедентна. Самият факт, че Бойко не се появи тази вечер, е показателен. Убеден съм, че той очакваше сериозна победа и днес. 

• Like 1
  • Dislike 1
Току що, plambata каза:

Никоя партия не се е окопавала като герб в централната и местна власт за внушителните 12 години. Ситуацията е безпрецедентна. Самият факт, че Бойко не се появи тази вечер, е показателен. Убеден съм, че той очакваше сериозна победа и днес. 

Ти също очакваше друг резултат днес (впрочем Мая с колко депутата отгоре е :D), но се наложи да се изправиш срещу реалността днес - и двамата сте големи момчета и ще го преживеете, сигурен съм.

• Like 1
преди 3 минути, omline каза:

Ти също очакваше друг резултат днес (впрочем Мая с колко депутата отгоре е :D), но се наложи да се изправиш срещу реалността днес - и двамата сте големи момчета и ще го преживеете, сигурен съм.

Очаквах ИТН да бие с повече, да. Очаквах и ДБ да е трета, което още има шанс да стане. За Майчето съм доволен, че са вътре. Там големи очаквания за още проценти не съм имал. 

• Dislike 1

Аз наистина не разбирам на какво се радвате, при положение, че като съберете "червените линии" на трите т.н. протестни партии получавате едно стандартно управление на ГЕРБ, разделено на три, а никоя от тези трите няма да влезе безусловно в коалиция.

• Like 2
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...